Σελιδοδείκτες

iPlayer: Klondike

Παιχνίδι Klondike

iPlayer: Klondike

Klondike

Online παιχνίδι Klondike επηρεάζει το γνωστό θέμα της γεωργίας. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα - αυτό δεν εστιαζόμαστε μόνο για τα κτίρια και τη συγκομιδή. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή συνεχώς για να ανακαλύψουν νέες χώρες και να εισπράξει από αυτούς τους μια ποικιλία του πλούτου. Όταν ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες στο τμήμα αυτό θα πρέπει να ληφθούν για μια άλλη με πιο επικίνδυνες αποστολές.
Γίνετε ανακάλυψε νέα γη. Ακούστε οδηγό σας Klondike παίξει θα συνηθίσουν στο νέο κόσμο. Εδώ δεν θα είναι μόνη της ως ένα παιχνίδι browser και προορίζεται κυρίως για την κοινωνική δικτύωση, προσφέρει μια ποικιλία από τους γείτονες - οι πραγματικοί παίκτες. Μαζί τους θα είναι σε θέση να το εμπόριο, επισκεφθείτε τα σπίτια του άλλου και να μοιραστούν μια ποικιλία δώρων. Για να βοηθήσει τους φίλους ή τους παίκτες στα αρχικά στάδια θα είναι πολύ χρήσιμη για να τους ζητήσει συμβουλές.
Στην αρχή του παιχνιδιού, σας δίνεται η απλούστερη των καθηκόντων - είναι ως επί το πλείστον η κατασκευή των κτιρίων και τη συγκομιδή, η οποία πρέπει πρώτα να φυτευτούν. Ολοκληρώνοντας αποστολές, θα αποκτήσουν εμπειρία και μια ποικιλία από αντικείμενα που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Εξερευνήστε το έδαφος σε αναζήτηση της ανείπωτο πλούτο, που μπορεί να είναι οπουδήποτε, ακόμη και κάτω από ένα δέντρο. Εφ 'όσον ο χαρακτήρας σας εκτελεί ένα έργο, θα είστε σε θέση να του δώσει λίγο περισσότερο, η οποία θα ερμηνεύσει με τη σειρά. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να κάθεστε συνεχώς στην οθόνη.
Klondike iPlayer - ένα συναρπαστικό παιχνίδι για όσους θέλουν απλά να διασκεδάσουν χρόνο και απλά να χαλαρώσετε. Διαβάστε προσεκτικά την ιστορία, η οποία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν θέλετε να αποκαλύψει όλα τα μυστικά αυτού του παιχνιδιού.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more