Σελιδοδείκτες
Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση

Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση

Οι φίλοι του αθλητισμού και να παίξετε δωρεάν online παιχνίδι άθλημα, να έρθετε σε αυτή την κατηγορία απίστευτο απόλαυση. Μόνο στον εικονικό κόσμο μπορείς να κάνεις σκι σε βόλτα το καλοκαίρι, και το χειμώνα για να παίξουν βόλεϊ στο νερό. Εκτός από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχουμε μια αμερικανική τένις αναγκαστικά μικρές και μεγάλες, μπέιζμπολ μπορεί να παιχτεί πιγκουίνους και ένα μπουκάλι γκρεμίσουμε το μπόουλινγκ. Μπορείτε να βόλτα με το βαρίδι και απολαύστε τρισδιάστατη εικόνα των σηράγγων, να οργανώσει αγώνες στη σκοποβολή, οδηγούν σε μηχανήματα, να έρθει μαζί στο ρινγκ και νοκ-άουτ τον Αμερικανό πρόεδρο να κερδίσει Jackie Chan στο καράτε.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 17)

Παιχνίδια Αθλητισμός από Κατηγορία:

Παίξτε τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση!

Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση

Τώρα, κάθε άθλημα που ασχολούνται σε απευθείας σύνδεση. Το καλοκαίρι πάει εύκολα για σκι το χειμώνα και το παιχνίδι μπιτς βόλεϊ. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ένα master σε κάθε είδους ανταγωνισμό, ακόμη και σπάσει το ρεκόρ του αντιπάλου. Όλα τα Ολυμπιακά αγωνίσματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, και οι αθλητές είναι γνωστό στους χαρακτήρες υπολογιστών, τους ήρωες των κόμικς, τηλεοπτικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια, και διασημότητα. Ας σπορ mini-games δεν θα βοηθήσει ανεβάσουν τον Τύπο και τους δικέφαλους μυς, αλλά ottochat αντίδρασή σας, και είναι εξαιρετική προετοιμασία για την έναρξη ενός πραγματικού σπορ καριέρα. Εδώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλες τις κατευθύνσεις, και να επιλέξετε ένα άθλημα που θα συμμετάσχουν στα σοβαρά. Οι προσομοιωτές είναι πανομοιότυπα με τους ισχύοντες κανόνες, και αυτό είναι επίσης ένα συν. Αλλά μπορείτε απλά να επικεντρωθούμε στην εκπόνηση επιμέρους στοιχεία, όπως η επιβολή ποινής.

Run, πυροβολούν, να ρίξει, άλμα!

Έχουμε χαρτογραφηθεί σε όλους τους τομείς των αθλητικών αγώνων, και μπορούν να χαρακτηρισθούν ως εξής:

  • Χειμώνα και καλοκαίρι
  • Η ακρίβεια
  • Ικανότητα
  • Με τη μπάλα
  • Ευφυής

Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση Αθλητικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση Τα πιο δημοφιλή αυτό το άθλημα σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ποδοσφαίρου. Διδάσκει σε διάφορες ερμηνείες. Αυτό είναι ένα κλασικό προσομοιωτή, όπου μπορείτε να παίξετε μαζί ή μόνοι τους απέναντι σε μια ομάδα bots, όλα τα πραγματικά τους κανόνες? μεταξύ των προϊσταμένων του ποδοσφαίρου, όπου οι χαρακτήρες κυνηγήσει και να νικήσει μακριά την μπάλα C χρησιμοποιώντας ένα κεφάλι χωρίς το σώμα και τα πόδια? ποινή ή τερματοφύλακας & ndash? ως στοιχεία του ποδοσφαίρου. Παίζοντας στο γνωστό παίκτες του, Smeshariki, Μπομπ Σφουγγαράκης με τη θαλάσσια ζωή, Σκούμπι Ντου, Μίκυ Μάους και άλλοι.
Περαιτέρω αθλητικά παιχνίδια μπάλα δεν προσφέρουν λιγότερο δημοφιλείς περιοχές: μπάσκετ, βόλεϊ, μπέιζμπολ, τένις, ποδόσφαιρο. Οι ήρωες εδώ είναι επίσης διαφορετικός, και θα είναι διασκεδαστικό να μιλήσουμε γι 'αυτά κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία μπορεί να φαίνεται σαν ένα σύγχρονο ή να σας πάρει σε διαφορετικές περιόδους μέχρι και την Εποχή του Λίθου.
Για οδηγίες περιλαμβάνουν ευφυή σκάκι, μπιλιάρδο και την κάρτα γέφυρα παιχνίδι, πάει, σχέδια, Renju & ndash? ανάλογο μηδενικά και σταυρούς. Δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική καταπόνηση της φυσικής, θα βρείτε έχουμε τις επιλογές της διασκέδασης, αλλά το καλύτερο είναι να τους εναλλάσσονται με ενεργές περιοχές. Επίσης, σας προσκαλούμε να αθλούνται αγώνα, δηλαδή στον αγώνα. Αυτό είναι όπου η έκταση και η αδρεναλίνη! Οχήματα οποιουδήποτε σχεδιασμού είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από φορτηγά, επιβατικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρακτέρ, μοτοσικλέτες με ποδήλατα, μηχανάκια, ATVs, βάρκες, ακόμη και διαστημόπλοια. Drive μπορεί να είναι παντού: στον περιφερειακό δρόμο, σε περιοχές με φυσικές συνθήκες, σε αστικές και αγροτικές διαδρομές με εμπόδια. Αν θα φέρει στο διάστημα, κινητήρες τζετ θα φυσήξει πυραύλων σας τόσο γρήγορα ώστε τα αστέρια να μετατραπεί σε μια λωρίδα. Αυτός είναι όπου λαμβάνει χώρα ο πραγματικός ανταγωνισμός! Και αν αγαπάτε τα άλογα, πηγαίνετε στις φυλές.
Χειμώνας παρουσιάζει τη νέα της ψυχαγωγίας, και τώρα μπορείτε να κάνετε σκι στις πλαγιές, cut-πατινάζ πεδίο πάγου και να παίξει χόκεϊ, να οργανώσει τη μάχη με χιονόμπαλες, τα γυρίσματα έξω από ένα κανόνι, να γλιστρήσει στο φασόλι και να λάβουν μέρος σε δίαθλο.

Τα εικονικά άθλημα πλεονεκτήματα

Ο αθλητισμός αναπτύσσεται, καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Μαζί του η αντίδρασή σας θα είναι καλύτερη, θα είστε πιο συγκεντρωμένοι, υγιείς και δραστήριοι. Αλλά αν ο προπονητής απαιτεί από εσάς να πειθαρχήσει, σε βιντεοπαιχνίδια μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για να χαλαρώσετε και να πάει ενάντια στους κανόνες. Λοιπόν, δεν είναι να διαχειρίζεται το αστείο Bigfoot που χρησιμοποιεί πιγκουίνους αντί για μπάλες; Ένας παππούς Βασίλης ιππασία σε ένα snowmobile, το σαλιγκάρι Bob προσπαθεί να κερδίσει τον αγώνα, Σκούμπι Ντου ξεφεύγει από τα φαντάσματα του σταδίου, The Simpsons παίζουν βόλεϊ στην παραλία, και οι άλλοι χαρακτήρες δεν υστερούν.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more