Σελιδοδείκτες
Παιχνίδια στρατηγικής

Παιχνίδια στρατηγικής

Παιχνίδια στρατηγικής & ndash? πιο δημοφιλή στήλες. Εδώ η αγάπη είναι ελεύθερη να παίξει, αγόρια και κορίτσια, οι γονείς δεν είναι επίσης αντίθετος με τα εικονικά στρατούς αγώνα, αντανακλώντας τον εχθρό. Εκτός από τα κλασικά προσομοιωτές, προϊόντα που βασίζονται σε flash απολαύσουν την προσοχή. Η δράση ξεκινά αμέσως μετά τις μικρές προσαρμογές, και τα γεγονότα αμέσως αποκτά δυναμική. Τακτοποιήστε τα ρομπότ σε κτίρια, κλείνοντας τον εχθρό τον δρόμο προς το κύριο αντικείμενο, να καταστρέψει όλα τα είδη των τέρατα και αλλοδαπών, αλλά ειρηνική επιλογές μπορείτε να δημιουργήσετε, τον έλεγχο των συσκευών, κτίριο, άνθρωποι & ndash? Εδώ, επίσης, χρειαζόμαστε μια στρατηγική.

4.3 1 2 3 4 5 (Total 15)

Παιχνίδια Παιχνίδια στρατηγικής από Κατηγορία:

Παιχνίδια στρατηγικής διατίθεται δωρεάν για όλους

Παιχνίδια στρατηγικής Παιχνίδια στρατηγικής Από ένα συγκεκριμένο πράγμα, πάντα έχει ένα σχέδιο, πώς να αρχίσω και τι να έρθει. Διαφορετικά, δεν υπάρχει τρόπος, γιατί τότε αρχίζει το χάος, και τίποτα δεν μπορεί να απελευθερωθεί. Ανοίξτε παιχνίδια στρατηγικής για δωρεάν, για να καταστεί η διαδικασία σχεδιασμού πιο σαφής, και ένα παράδειγμα για ένα παιχνίδι για να μάθει να ελέγχει την κατάσταση, ζητώντας τη δική της κατεύθυνση.
Έχουμε εξαιρετική προσομοιώσεις διαφόρων περιοχών να ανταποκριθεί σε αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Και οι ίδιοι διακρίνονται για τη στρατηγική της

  • Στρατιωτική Στρατηγική
  • Οικονομική Στρατηγική

Στρατιωτικό Θέατρο βάζει τα έργα του

Ο πόλεμος δεν είναι απλά ένα παιχνίδι βολών και πολύπλοκο μηχανισμό, ο οποίος θα γίνει μηχανικός σας. Οι πόλεμοι και οι στρατοί στρατοί απαραίτητες για την κατάρτιση, τον εξοπλισμό, την ένδυση, τις ζωοτροφές και τα καταθέσει. Αλλά τα τελικά προϊόντα, τα ρούχα φθείρονται, το όπλο κατεβαίνει. Έτσι, θα πρέπει να έχετε συνεχή πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία για να διατηρηθεί η ικανότητα μάχης των στρατιωτών. Πώς να το κάνουμε; Παίξτε online στρατηγική, και να μάθουν.


Παιχνίδια στρατηγικής Παιχνίδια στρατηγικής Βασιζόμενος μια στρατιωτική βάση, την κατάρτιση των στρατιωτών στο προγεφύρωμα, Naladte εξόρυξης, ανοίξτε την κατασκευή όπλων, να κάνουν φίλους με τους γείτονες. Οι σχέσεις με τις γειτονικές χώρες & ndash? αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία. Μαζί τους θα πουλήσει ή ανταλλαγή πράγματα, αλλά η επίθεση του εχθρού, μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια των συμμάχων. Μπορείτε επίσης να προσλάβει άλλους να προσγειωθεί ένα στρατιώτη στο στρατό του, και αν το επίπεδο της οικονομίας σας θα είναι αρκετή για να τους ενδιαφέρει, θα σας ρωτήσω.
Θα πρέπει πάντα να είναι πρωτεύουσα, αλλά θα πρέπει να αυξήσει την αύξηση του επιπέδου των όπλων και έχουν αντίκτυπο στις γειτονικές & ndash? ο οποίος έχει περισσότερα Οικονομικών, ο οποίος κυβερνά τη μπάλα.


Ξεκινώντας από απλές και τις διαθέσιμες ενέργειες, να κατανείμουμε κατάλληλα τους πόρους, θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Το κύριο πράγμα είναι να σκεφτεί μέσα από τις κινήσεις σας, ειδικά το πρώτο, επειδή επηρεάζει το πόσο καλά θα κάνετε τα πράγματα θα πάνε στο. Γίνετε ένα ισχυρό άρια θα κερδίσετε τους εχθρούς και τα επισυνάπτει στη γη τους και πάλι να εργαστούν για το πώς να ενισχύσει τα σύνορα και να εξασφαλιστεί η ευημερία του πληθυσμού.
Η στρατιωτική στρατηγική μπορεί να έχει οικονομικό χωρίς χρώμα. Στη συνέχεια, ο στόχος σας είναι να υπερασπιστεί την πόλη ή δομές. Έχετε να θέσουν τους στρατιώτες σε σημεία που ο εχθρός πέφτουν πάντα υπό την καταιγισμό πυρός σας.

Δεν υπάρχει τίποτα περιττό, μόνο η λογική και επιχειρήσεων

Παιχνίδια στρατηγικής

Ειρήνη σε απευθείας σύνδεση στρατηγική με στόχο την κατασκευή και την ανάπτυξη της επιχείρησης ή λογική. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ξενοδοχεία
  • Εστιατόρια
  • Καταστήματα
  • Νοσοκομεία & nbsp?
  • Farms
  • Κέντρο

Για αυτό το παιχνίδι μπορείτε να καθίσετε όλη την ημέρα. Κάθε επίπεδο καθιστά τη δημιουργία ή την κατασκευή των περισσότερων εταιρειών πολυτέλεια. Στο αγρόκτημα υπάρχουν νέα χρήσιμα εργαλεία και κτίρια στην πόλη των μικρών σπιτιών αντικαθίστανται από εξοχικά σπίτια, και στη συνέχεια, τα αρχοντικά και κάστρα. Εστιατόρια αρχίζουν σερβίρει μια ποικιλία από πιάτα και σύγχρονη τεχνολογία επιταχύνει. Καταστήματα γίνει πιο ελκυστικό στους αγοραστές εσωτερικούς χώρους και ποικιλία, και οι κάτοικοι του ξενοδοχείου απολαμβάνουν αυξημένη εξυπηρέτηση.


Ωστόσο, για να αγοράσει ένα πρόσθετο στοιχείο, είναι αναγκαίο να δουλεύουν μια χαρά: συγκομιδή, την εξυπηρέτηση των πελατών, για να θεραπεύσει τον άρρωστο. Οι παροχές που αποκτώνται σταδιακά, και ποιος ξέρει, ίσως θα γίνει ο ιδιοκτήτης του δικτύου της επιχείρησης και το κέρδος σας θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δοκιμάστε τον εαυτό σας σε διάφορους τομείς, επειδή μπορείτε να ασχοληθεί με κάτι: ψάρια, σκάβουν για χρυσό, τη συλλογή μέλι, γεμίστε το μηχάνημα για να μαγειρέψουν τα burgers, για την κατασκευή δρόμων της Ρώμης. Η στρατηγική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιτραπέζια παιχνίδια, όπως ναυμαχία, πούλια, σκάκι,-tic tac-toe.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more