Σελιδοδείκτες

iPlayer: Ημέρες Γεωργίας

Παιχνίδι Farm Days

iPlayer: Ημέρες Γεωργίας

Farm Days

Παιχνίδι αγροτικών ημερών: αναλάβει
Οι κάτοικοι της πόλης μερικές φορές πιστεύουν ότι η ζωή σε ένα αγρόκτημα είναι πολύ ευχάριστη - ο καιρός είναι πάντα μεγάλος, ο ήλιος λάμπει, ο αέρας είναι καθαρός, το φαγητό είναι φρέσκο. Αλλά αυτό συμβαίνει αν είστε τουρίστας στο χωριό, όταν δεν χρειάζεται να εργάζεστε από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, έτσι ώστε να υπάρχει φαγητό στο τραπέζι. Ένα κομμάτι της κατανόησης του πώς θα δουλέψει πάνω στη γη θα βοηθηθεί από το Farm Days Days. Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι αφήσατε μια κληρονομιά - ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα. Έχοντας πάρει τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη, αμέσως φτάσατε στον τόπο για να αξιολογήσετε το εύρος της γης. Αλλά ποια ήταν η απογοήτευση από αυτό που είδε - όλα γύρω ήταν καλυμμένα με ψηλό χορτάρι, και δύο μοναχικά κτίρια - το σπίτι και ο αχυρώνας σου, στρέφουν και χάνουν βάρος. Φαίνεται ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν έχει κάνει τίποτα για μεγάλο χρονικό διάστημα, και με την πάροδο των ετών, έχει έρθει πλήρης ερήμωση. Λοιπόν, πρέπει να δείξετε για ποιο λόγο είστε έτοιμοι και ότι οι κάτοικοι των αστικών περιοχών είναι επίσης ικανοί για κατορθώματα και μπορούν να εργαστούν. Που πηγαίνετε να παίξετε τις Ημέρες του Αγροκτήματος, θα χρειαστείτε έμπνευση και υπομονή για να ακούσετε πρώτα τον βοηθό που θα σας συναντήσει, θα κατευθύνετε τις ενέργειές σας και θα δώσετε αναθέσεις. Το όνομά της είναι Masha - ένα ζωντανό κορίτσι που ζει στη γειτονιά. Μόλις σας χαιρέτησε, αμέσως στράφηκε στο κύριο πράγμα - δουλειά. Αναπτύσσουμε το δικό μας αγρόκτημα
Το κορίτσι έδειξε τι τρομερή κατάσταση είναι το σπίτι σας και αν θέλετε να ζήσετε σε αυτό, θα πρέπει να το επισκευάσετε. Μην ανησυχείτε, είναι εύκολο να το κάνετε αυτό - απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο κτίριο και εδώ είναι ένα μικρό λευκό αρχοντικό με έξυπνη κόκκινη στέγη και ένα μικρό κήπο γύρω. Στη συνέχεια στη γραμμή βρίσκεται ο αχυρώνας - το κεντρικό κτίριο, επειδή έβαλαν την καλλιέργεια σε αυτό και κρατούσαν τα εργαλεία. Αποδείχθηκε ότι χρειάστηκε επίσης μια σημαντική αναθεώρηση. Κάνετε το ίδιο με αυτόν, και μαγικά οι τρύπες στην οροφή είναι επιδιορθωμένες, οι τοίχοι ζωγραφίζονται, τα σπασμένα παράθυρα αντικαθίστανται από καινούργια. Όταν επιλυθεί το πρόβλημα επισκευής, αρχίζουμε να καλλιεργούμε την καλλιέργεια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναπτύξετε είναι το σιτάρι. Για να ξεκινήσετε, τραβήξτε νερό σε πηγάδι και ρίξτε μια μικρή περιοχή με κόκκους. Πρέπει να περιμένουμε έως ότου τα λάχανα εκκολαφθούν, ωριμάσουν και θα είναι δυνατή η συλλογή τους. Αλλά υπάρχει ένας βραχύτερος τρόπος - να πληρώσετε δύο νομισματικές μονάδες, και το σιτάρι θα αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα. Για να ολοκληρώσετε κάθε ενέργεια, πρέπει να τοποθετήσετε την ένδειξη με αλφαβητική σειρά σε αντικείμενα:
• Συλλέγουμε νερό στο πηγάδι
• Κάντε κλικ στο γράφημα για νερό
• Όταν η καλλιέργεια είναι ώριμη, κάντε ξανά κλικ για να την συγκομιδήσετε.
Στο μέλλον, συνεχίζοντας να παίζουμε το παιχνίδι Αγρότης, κάνουμε το ίδιο πράγμα όποτε πρέπει να αναλάβουμε δράση. Ξεκινήστε να κερδίζετε
Το σενάριο ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι ενδιαφέρον και για να εισαγάγετε το όνομά σας σε αυτό, η εγγραφή των Αγροτικών Ημερολογίων θα σας βοηθήσει ή θα εγγραφείτε μέσω μιας κοινωνικής σελίδας. Όταν η συγκομιδή συγκομίζεται, πέφτει στον αχυρώνα που έχετε επισκευάσει, δίπλα από την οποία βλέπετε μια πινακίδα. Μόλις εμφανιστεί ένα πράσινο σημάδι ελέγχου, έφτασε μια νέα εργασία. Στις Ημέρες Αγροκτήματος iPlayer μπορείτε να σας προσφέρουμε μια προσοδοφόρα συμφωνία για την προμήθεια ενός από τα προϊόντα και αν το δεχτείτε, αρχίζει σοβαρή δουλειά. Από αυτή τη στιγμή πρέπει να θυμάστε την εικόνα σας και να προσπαθήσετε να μην αφήσετε τους πελάτες σας κάτω. Σταδιακά, οι Ημέρες Γεωργίας θα σας ανοίξουν πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες:
• Αναπαραγωγή ζώων και πουλερικών
• Αναπτύξτε ποικιλία φυτών
• Δημιουργία επιχειρήσεων
• Επεξεργασία προϊόντων σε αγαθά
• Πουλήστε τους σε αγορές και καταστήματα
Θα πάτε από έναν κάτοικο της πόλης που έφτασε σε άδειο έδαφος σε έναν έμπειρο αγρότη, αναπτυσσόμενο και πλούσιο, ο οποίος έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more