Σελιδοδείκτες

Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet

Παιχνίδι Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet

Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet

Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet

Οι γάτες είναι αγαπημένα και δημοφιλή κατοικίδια, αλλά μην ξεχνάτε ότι ανήκουν στην οικογένεια των γατών, όπως οι τίγρεις, τα πούμα και άλλα επικίνδυνα αρπακτικά. Στο παιχνίδι Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet θα έχετε ένα κατοικίδιο - τη γάτα της γιαγιάς Freddy. Θα πρέπει να τον προσέχετε όσο η γιαγιά είναι στο νοσοκομείο. Η Kotyara δεν είναι εύκολη. Την ημέρα είναι ένα απαλό γουργούρισμα και τη νύχτα είναι ένα δυσοίωνο τέρας. Επομένως, θα πρέπει να μείνετε ξύπνιοι για να αποφύγετε να γίνετε θύμα των αιχμηρών νυχιών και των δοντιών της γάτας. Το παιχνίδι έχει τέσσερις τρόπους:
- ένα φάντασμα στο οποίο γίνεστε αόρατος στη γάτα και μπορείτε να αποφύγετε όλες τις παγίδες, η ενέργειά σας αποκαθίσταται γρήγορα και υπάρχει πολύς χώρος στο σακίδιο σας.
- φως, στο οποίο είστε ορατοί και σας δίνονται οκτώ προσπάθειες διαφυγής, το σακίδιο έχει ακόμα τρεις θέσεις και η ενέργεια καταναλώνεται αργά.
- κανονικό, στο οποίο η γάτα είναι αρκετά παιχνιδιάρικη και επικίνδυνη, ο αριθμός των προσπαθειών απόδρασης είναι στο μισό και ίσος με τέσσερις και το σακίδιο έχει μόνο δύο κελιά.
- σύμπλεγμα, στο οποίο όλα είναι περίπλοκα: η γάτα είναι πολύ επικίνδυνη και γρήγορη, δύο προσπάθειες απόδρασης και μια θέση στην τσάντα. Προσπαθήστε να επιβιώσετε στο Cat Freddy - Cat Fred Evil Pet.