Σελιδοδείκτες

Χριστουγεννιάτικο ζευγάρι φιλιά

Παιχνίδι Christmas Couple Kissing

Χριστουγεννιάτικο ζευγάρι φιλιά

Christmas Couple Kissing

Έρχονται Χριστούγεννα και ένα ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τους γονείς του στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι. Νέος
οι άνθρωποι θέλουν να φιληθούν και στο παιχνίδι Christmas Couple Kissing θα τους βοηθήσετε να το κάνουν απαρατήρητοι. Πριν από εσάς στην οθόνη θα είναι ορατό στο δωμάτιο στο οποίο θα υπάρχουν ένας άντρας και ένα κορίτσι. Σε αυτό θα είναι και η μητέρα του κοριτσιού. Όταν η μαμά είναι απασχολημένη με τη δική της επιχείρηση, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην οθόνη με το ποντίκι και να κρατάτε πατημένο το κλικ. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε ένα ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται. Μόλις η μαμά απελευθερωθεί από τις υποθέσεις της και στρέψει την προσοχή της σε αυτές, θα πρέπει να κάνετε το ζευγάρι να σταματήσει το φιλί. Να θυμάστε ότι αν τα προσέξει η μαμά, τότε θα χάσετε τον γύρο.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more