Σελιδοδείκτες

Forge of Empires

Παιχνίδι Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Σφυρηλάτηση των αυτοκρατοριών - από την πρωτόγονη κοινωνία μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Το παιχνίδι Forge of Empires είναι μοναδικό στο ότι ο παίκτης σε αυτό περνάει από όλα τα στάδια της ανθρώπινης ανάπτυξης και των επιστημονικών επιτευγμάτων από την εποχή της πέτρας μέχρι σήμερα. Το έργο αυτό προσελκύει την προσοχή περισσότερων από 20 εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο, οπότε ο χρήστης δεν θα πρέπει να είναι μόνος του στις ερημικές εκτάσεις του κόσμου των παιχνιδιών. Στο Forge of Empires, το παιχνίδι αρχίζει με ένα μικρό χωριό που κατοικείται από λίγους μόνο ανθρώπους. Με τη διερεύνηση νέων τεχνολογιών, την ανάπτυξη της επιστήμης και του πολιτισμού, ο παίκτης μπορεί να οικοδομήσει ένα τεράστιο, ισχυρό κράτος, με μεγάλο πληθυσμό, βιομηχανίες υψηλού επιπέδου και ισχυρό στρατό. Το έργο αυτό είναι μια στρατιωτικο-οικονομική στρατηγική στην οποία είναι αδύνατο να επιτευχθούν αποτελέσματα χωρίς σοφή κυβέρνηση των εδαφών και τα εξαιρετικά στρατιωτικά κατορθώματα. Forge of Empires - χαρακτηριστικά. Μπορείτε να παίξετε το έργο Forge of Empires μόνο μετά από την προκαταχώρισή του. Συμπληρώστε τη φόρμα δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, πρέπει να εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κατάλληλο πεδίο και να βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτή η διατύπωση είναι απαραίτητη ώστε ο παίκτης, που μπαίνει ξανά και ξανά, να μπορεί να μπει στο προφίλ του με όλα τα επιτεύγματα, πόρους και φίλους. Στο νέο κόσμο του χρήστη, ένας σύμβουλος που ονομάζεται Ragu Silvertong θα συναντήσει τον χρήστη, στο αρχικό στάδιο θα βοηθήσει στην κατανόηση των περιπλοκών του παιχνιδιού. Αργότερα, θα εμφανιστούν άλλοι σύμβουλοι - ο αρχιτέκτονας θα διδάξει πώς να χτίσει τα κτίρια και την παραγωγή, τον επιστήμονα πώς να ξεκινήσει την έρευνα, τον στρατιωτικό εκπαιδευτή πώς να εκπαιδεύσει το στρατό και να προχωρήσει σε εκστρατεία. Προκειμένου να οικοδομηθεί ένα επιτυχημένο οικονομικό σύστημα, είναι απαραίτητο να εξαχθούν πόροι, να οικοδομηθεί η παραγωγή και να παραχθούν αγαθά και να συγκεντρωθούν φόροι. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χτίσετε κτίρια:
• Τα οικιστικά κτίρια αυξάνουν τον αριθμό των κατοίκων των πόλεων, οι οποίοι με τη σειρά τους πληρώνουν φόρους και φέρνουν κέρματα στο δημόσιο ταμείο. • Οι εγκαταστάσεις παραγωγής σας επιτρέπουν να εξάγετε πόρους.
• Η βιομηχανική παραγωγή από πρώτες ύλες παράγει διάφορα αγαθά, υλικά για διάφορες βιομηχανίες μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της ηπείρου.
• Στρατιωτικά κτίρια σας επιτρέπουν να στρατολογήσετε και να εκπαιδεύσετε στρατεύματα. • Τα δημόσια κτίρια και οι διακοσμητικές διακοσμήσεις για την πόλη ευχαριστούν τους κατοίκους και αυξάνουν το επίπεδο ευτυχίας τους. Ένας ευτυχισμένος πληθυσμός πληρώνει ευτυχώς φόρους και εργάζεται για το καλό του κράτους. Μια όμορφη και χαρούμενη πόλη είναι σίγουρα καλή, αλλά για να αναπτυχθεί, χρειάζεστε ένα μέρος για νέα κτίρια, έτσι ώστε χωρίς να επεκταθεί το έδαφος και να συλλάβει τους γείτονες δεν θα λειτουργήσει. Πρώτον, ο παίκτης πρέπει να διεξάγει επιχειρήσεις αναγνώρισης γειτονικών χωρών και στη συνέχεια να στείλει στρατεύματα εκεί. Μόνο με την ένταξη σε νέα εδάφη μπορείτε να επεκτείνετε τα όρια της αυτοκρατορίας σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στρατευμάτων στην τηλεόραση FOE, εμφανίζονται ως παίκτης που κινείται με το χρόνο και αναπτύσσεται η επιστημονική βάση του κράτους. Ο στρατός χωρίζεται στους ακόλουθους τύπους:
• Γρήγοροι στρατιώτες - κινούνται μακριά, αλλά η πανοπλία είναι αδύναμη.
• Φως στρατεύματα - γρήγορα, ισχυρά?
• Βαρύ στρατιώτες - αργά αλλά καλά υπερασπισμένα αν μπορούν να φτάσουν κοντά στον εχθρό δεν αντιστέκονται.
• Βέλη - τέλεια επίθεση από απόσταση, αλλά δεν μπορεί να αντέξει τη μαζική μάχη.
• Οι φορτοεκφορτωτές - μόνο μάχες μεγάλων αποστάσεων, μπορούν να πυροβολήσουν ολόκληρο το πεδίο της μάχης. FOE όπου ο χρήστης ελέγχει τα στρατεύματα και την πορεία της μάχης. Είναι δυνατόν να διανείμει τον στρατιώτη, τον οποίο είναι καλύτερο να στείλει στη μάχη με αυτόν τον εχθρό και ποιος πρέπει να αφεθεί για να προστατεύσει την πατρίδα του. Η ίδια η μάχη λαμβάνει χώρα σε γύρους, βήμα προς βήμα, ο χρήστης κινεί τους στρατιώτες του μόνος του και τους στέλνει στην επίθεση. Υπάρχουν γείτονες στο παιχνίδι με τους οποίους μπορείτε να πολεμήσετε, να ανταλλάξετε ή να ενώσετε στο Guild.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more