Σελιδοδείκτες

Throne Kingdom at War

Παιχνίδι Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Αξίζει ο μονάρχης να δώσει την ψυχή του στον Θεό, ειδικά αν συνέβη ξαφνικά, καθώς ξεκινούν οι διαμάχες και η μάχη για το θρόνο. Η λαμπρότητα της χρυσής κορώνας προσελκύει όσους αξίζουν και είναι εντελώς ανάρμοστοι. Στο βασίλειο των Αμαρικών, ο κυβερνήτης πέθανε, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο τον κληρονόμο, ούτε καν σκέφτηκε τον παραλήπτη. Κυβέρνησε για πολλά χρόνια και έλεγχε ταυτόχρονα πολλά εδάφη, και μετά το θάνατό του όλα κατέρρευσαν. Καλώς ήλθατε στο εναλλακτικό παιχνίδι Medieval Throne Kingdom at War. Ο άρχοντας της καταγωγής έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το θρόνο. Αλλά ένας μακρύς δρόμος οδηγεί στην επίτευξη του στόχου, στρωμένος με πτώματα εχθρών, καθώς και δημιουργική εργασία προς όφελος όλων των θεμάτων. Μετά από διαμάχες και διαμάχες, το βασίλειο είναι κατεστραμμένο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αναβιώσετε το παρελθόν και να οικοδομήσετε μια ισχυρή και ισχυρή αυτοκρατορία. Ξεκινήστε να χτίζετε κτίρια και δομές, να αυξάνετε την εκπαίδευση των πολιτών στο υψηλότερο επίπεδο, να χτίζετε την Ακαδημία και να διεξάγετε έρευνα σε αυτήν για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες. Αναπτύξτε και συμπληρώστε το στρατό με νέους στρατιώτες: ψαράδες, ιππότες, βέλη, ανιχνευτές, ιππικό. Εκπαιδεύστε τους και αυξήστε συνεχώς το επίπεδο μάχης, μην χάσετε χρήματα και δυνάμεις. Πρώτα απ 'όλα, σκεφτείτε να προστατεύσετε την πόλη, γιατί οι εχθροί θα προσπαθήσουν να επιτεθούν χωρίς αποτυχία. Αφήστε το φρούριο να γίνει απόρθητο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα αιώνιο και ανεξάρτητα από το πώς δυναμώνετε και αναπτύσσεστε, υπάρχει πάντα κάποιος που είναι πιο δυνατός. Επομένως, είναι καιρός να σκεφτείτε να ενταχθείτε στην Ένωση ή να δημιουργήσετε τη δική σας παραγγελία. Συνεργαζόμενοι με τους γείτονές σας, μπορείτε να καταπολεμήσετε οποιονδήποτε εχθρό, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατός είναι. Αλλά μην εμπιστεύεστε πλήρως όλους. Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε στρατηγικά, λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες των βημάτων σας, να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες. Η προσωποποίηση του χρήστη στο παιχνίδι θα είναι ο Ήρωας. Είναι ο αρχηγός του Κυρίου και ο πλησιέστερος συνεργάτης του. Μην απογοητεύετε το αφεντικό σας, βελτιώστε συνεχώς, αποκτώντας νέες δεξιότητες, ισχυρά όπλα. Ηγείται του στρατού σε εκστρατείες, ο Ήρωας τον ενισχύει και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες νίκης. Σταδιακά, θα γίνετε δυνατοί και σχεδόν ανίκητοι, αλλά αυτό δεν θα συμβεί σύντομα. Αλλά να θυμάστε ότι μεταξύ των πιο κοντινών φίλων μπορεί να υπάρχουν κατασκοπευτικοί εχθροί ή αποστάτες που πούλησαν για μια δεκάρα. Να είστε πάντα επιφυλακτικοί, μην αφήνετε τον εαυτό σας και τον στρατό να εκπλαγείτε. Δικαιολογήστε τις ελπίδες του Κυρίου και βοηθήστε τον να κατακτήσει το θρόνο που λαχταρά. Χαρακτηριστικά παιχνιδιού
• Υπέροχα γραφικά. Όλες οι λεπτομέρειες είναι σαφώς ορατές, τα χρώματα είναι κορεσμένα και οι διαβαθμίσεις χρωμάτων συμβάλλουν στη διάκριση μεταξύ των μονάδων άλλων ανθρώπων και της γης. • Αρμονικός σχεδιασμός ήχου με σχετικά ειδικά εφέ. • Το παιχνίδι παρουσιάζεται σε όλες τις κορυφαίες γλώσσες, μεταξύ των οποίων είναι παρόντες οι Ρώσοι. • Μαζί με μια ελεύθερη ευκαιρία για ανάπτυξη παιχνιδιού, παρέχεται περιεχόμενο επί πληρωμή. Βοηθά να περάσει μερικά βήματα πιο γρήγορα και να κινηθεί πιο αποτελεσματικά προς τον αγαπημένο στόχο. Για εκείνους που προτιμούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μόνες τους, οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη λειτουργία αποκλεισμού τυχαίων αγορών. • Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους παραγγελίες ή να συμμετάσχουν σε υπάρχουσες. • Πρέπει να ολοκληρώσετε εργασίες, να συμμετέχετε σε αποστολές και μάχες με άλλους παίκτες. Τι να κάνω
Παρόλο που το παιχνίδι δημιουργήθηκε για κινητές συσκευές, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Throne Kingdom at War στον υπολογιστή σας. Και οι δύο επιλογές έχουν τις θετικές τους πτυχές. Παίζοντας στον υπολογιστή, θα δείτε τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης με όλη τη δόξα και τις λεπτομέρειες. Αλλά παίζοντας σε tablet ή τηλέφωνο, το παιχνίδι θα είναι πάντα μαζί σας, επιτρέποντάς σας να λάβετε μέρος στο επόμενο ταξίδι ανά πάσα στιγμή. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ανοίγονται νέες ευκαιρίες προς όλες τις κατευθύνσεις:
• Ισοπέδωση ήρωα
• Κατασκευή
• Ανάπτυξη εδαφών
• Εξόρυξη και παραγωγή αγαθών
• Στρατιωτική ικανότητα
• Επέκταση της γης τους
 
Το παιχνίδι Throne Kingdom at War προσφέρει να συγκεντρώσει και να οπλίσει έναν στρατό αποτελούμενο από καλοπροαίρετους σκοπευτές, επιθετικά στρατεύματα πολιορκίας, γενναίους ψαράδες, ανιδιοτελείς ιππότες και παρατηρητικούς προσκόπους. Κάθε είδος στρατού χρειάζεται τις κατάλληλες στολές, αλλά πρέπει να βελτιώνεται περιοδικά για να αυξάνει τις πιθανότητες νίκης. Αυτή η διαδικασία έχει μια ολόκληρη αλυσίδα δράσεων από την εξόρυξη πόρων, την κατασκευή κτιρίων και την παραγωγή διαφόρων ειδών. Όσο περισσότερο ερευνάτε τις εκδηλώσεις, τόσο περισσότερες καινοτομίες φέρνει το παιχνίδι Throne Kingdom at War. Σύντομα, κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των εχθρών από μόνος του. Σε κάποιο σημείο, δεν μπορεί κανείς να κάνει χωρίς την υποστήριξη των συμμάχων, και ως εκ τούτου να συνάψει συμμαχίες και να αποδεχτεί από κοινού τη μάχη. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις μάχες PvP και PvE, οι οποίες θα έχουν ευεργετική επίδραση στην εμπειρία. Σε περιόδους ανακωχής, εκπαιδεύστε στρατιώτες, διατηρώντας τους σε καλή κατάσταση κάθε λεπτό. Η έρευνα που διεξήχθη από επιστήμονες που προσελκύονται στην πόλη από την καλή δόξα του κυβερνήτη της θα βοηθήσει επίσης να γίνει ισχυρότερη. Δημιουργήστε μια Ακαδημία για αυτούς και θα εφεύρουν χρήσιμες συσκευές, φίλτρα, υλικά και τεχνολογίες. Με τη βοήθειά τους, θα φτάσετε σε νέα ύψη στα οικονομικά και τη στρατιωτική ικανότητα, καθιστώντας το παιχνίδι Tron Kingdom στο Var πιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, ενημερώνονται περιοδικά σε αυτήν, προσθέτοντας νέες γραμμές γραφικών.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more