Κοτόπουλο fettuccine Alfredo είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο, που παρασκευάζεται μόνο από έναν σεφ με γνώσεις της ιταλικής κουζίνας. Sarah από την κατηγορία μαγειρικής της Sara: Το κοτόπουλο Fettuccine θα μοιραστεί εύκολα μαζί σας όχι μόνο τη συνταγή αλλά και την πολυετή εμπειρία. Ανοίξτε τον παραλήπτη, θυμηθείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες του δασκάλου σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να τραβήξετε το κοτόπουλο από την κατάψυξη και να το βάλετε στο φούρνο απόψυξης και τοποθετήστε τα απαραίτητα συστατικά στο τραπέζι. Μόλις το κρέας κοτόπουλου αποψυχθεί, είναι απαραίτητο να το πασπαλίζουμε με μπαχαρικά και να το προσθέτουμε. Στο δοχείο, ρίχνουμε το νερό και το βάζουμε στο βράσιμο για την παρασκευή ζυμαρικών.