Σελιδοδείκτες

Tricky Trip

Παιχνίδι Tricky Trip

Tricky Trip

Tricky Trip

Βουνά - πόσοι κίνδυνοι που τους περιμένουν οι άνθρωποι που προσπαθούν να περάσουν στα ορεινά περάσματα. Κάθε πρόσωπο που αποφασίζει να είναι μια αναμονή για πολλούς κινδύνους. Σήμερα, το παιχνίδι Tricky Ταξίδι με κύριο χαρακτήρα μας στο αυτοκίνητό του, θα ταξιδέψει μέσω της οροσειράς. Το καθήκον μας για να συνοδεύσει τον χαρακτήρα μας από το σημείο εκκίνησης μέχρι το τέλος και να τον βοηθήσει να αποφύγει όλους τους κινδύνους. Έτσι, θα είμαστε στο μηχάνημα οθόνη. Θα πρέπει να οδηγείτε μέσα από αυτό στο δρόμο του για να είναι πολλή αποτυχίες. Έτσι, θα πρέπει να διαιρεθεί σε μία πλειάδα προεξοχές. Τι θα πάρετε από το ένα στο άλλο, θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάποιο είδος της συσκευής ανύψωσης. Κάνοντας κλικ με το ποντίκι στην οθόνη, θα δείτε πως σέρνεται έξω από τη γραμμή. Μόλις απελευθερώσετε το κουμπί του ποντικιού, θα σκληρύνει και την πτώση των διασυνδεδεμένων προεξοχές. Ο στόχος σας είναι να βοηθήσει την εκτίμηση των ματιών σας να υπολογίσει τα πάντα, έτσι ώστε αυτή η γραμμή θα συνδέσει τα παγκάκια μαζί, και σε καμία περίπτωση δεν ήταν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ό, τι χρειάζεστε. Μετά από όλα, αν συμβεί το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην άβυσσο και ο ήρωας μας θα πεθάνουν. Έτσι, βήμα προς βήμα, θα λάβει όλα τα σημεία και να κερδίσουν πόντους
Παιχνίδι Tricky Trip αρκετά ενδιαφέρον και θα σας βοηθήσουν να περάσετε το χρόνο σας διασκέδαση. Άνοιγμα Tricky Ταξίδι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να απολαύσετε τις περιπέτειες μαζί με τον ήρωα μας.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more