Σελιδοδείκτες

iPlayer: Indy Cat

Παιχνίδι Indy Cat

iPlayer: Indy Cat

Indy Cat

Online παιχνίδι Indy Cat, αυτή η έκδοση του παιχνιδιού του "τρεις σε μια σειρά", και ο κύριος χαρακτήρας - γάτα τζίντζερ που ταξιδεύει σε διάφορες χώρες σε αναζήτηση του πεπρωμένου πηνίο και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα. Με αυτόν θα επισκεφθεί την αρχαία Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βόρειο Πόλο, την Ασία και άλλα πολύχρωμα μέρη, συλλογή πληροφοριών για τα πολύχρωμα στοιχεία, τη συλλογή αστέρια και να κερδίζει νόμισμα παιχνίδι - τόξα.
Indy γάτα μπορεί να παίξει αμέσως μετά από μια γρήγορη εγγραφή και συνδεθείτε μέσω του κοινωνικού δικτύου σας. Εδώ θα βρείτε τη διαδικασία της μετάβασης από ενθουσιώδεις παίκτες. Θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να παρέχουν τρόπους για την αποτελεσματική περνώντας και από κοινού καρδιές, εάν χρησιμοποιείτε επάνω σας.
Πέντε καρδιές - μια ζωή σφραγίδα. Θα εξαφανιστούν μία προς μία, αν χάσετε το γύρο. Την ανάκαμψη θα διαρκέσει τρεις ημέρες, κατά την οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά. Αλλά παραλείψτε αυτό το βήμα θα βοηθήσει σε πραγματικά χρήματα, για τα οποία μπορείτε να αγοράσετε νέα καρδιές, ή να τα αγοράζει για τα τόξα τους, αν έχετε αρκετή.
Σε κάθε επίπεδο iPlayer Indy γάτα πρέπει να κερδίσει τρία αστέρια, και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσουμε. Σταδιακά θα υπάρξει τέτοια χρηστικά αντικείμενα: Μαστίγιο, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, βόμβες χρώματος, μπάλα, πόδι μαγεία της γάτας, νομίσματα, ταξιδιωτικά ακύρωσης, κρυστάλλωση και το χρόνο κατάψυξης.
Κάθε κόσμημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα βοηθά να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις παιχνιδιού. Χρησιμοποιώντας ένα ορισμένο στοιχείο, είναι αναγκαίο να περιμένουμε για την αποκατάσταση της. Χρησιμοποιήστε τα μόνο όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη, προκειμένου να διατηρήσει τις κρίσιμες στιγμές. Μπορεί να συμβεί ότι τα αντικείμενα στο πεδίο παρατάσσονται δυσμενώς, και δεν μπορείτε να κάνετε την επόμενη κίνηση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να νικήσει το επίπεδο, και γι 'αυτό θα πρέπει απλά να επαναλάβετε τη φόρτωση της σελίδας. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι, όπου πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more