Σελιδοδείκτες

iPlayer: Εδώ έρχονται σε μεγάλους αριθμούς - Mosvar

Παιχνίδι iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

iPlayer: Εδώ έρχονται σε μεγάλους αριθμούς - Mosvar

iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

Δεν αποτελεί έκπληξη, το online παιχνίδι έρχονται σε μεγάλους αριθμούς εδώ - Mosvar δημιουργήθηκε ρωσική εταιρεία πεπρωμένου Ανάπτυξης, Μόσχα, επειδή υπερπληθυσμού - ένα πρόβλημα №1. Και τώρα μπορείτε να γίνετε ένας ντόπιος Μοσχοβίτης ή να γίνουν επισκέπτες, που έθεσε ως στόχο να ξεκινήσει εδώ και τις ρίζες του. Το κύριο πράγμα είναι να αντιμετωπιστεί το παιχνίδι με χιούμορ, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δείχνουν τη λάθος πλευρά της ζωής στην πρωτεύουσα. Εάν οι επισκέπτες πιστεύουν ότι η ζωή στη Μόσχα από το γλυκό, περιμένουν εκπλήξεις. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να ασχοληθεί με την πιο ελκυστική και χαμηλά αμειβόμενης εργασίας: καθαρές τουαλέτες, να κατέβει στο ορυχείο για να πιάσει ποντίκια. Αλλά Μοσχοβίτες συμπεριφέρονται αλαζονικά προσπαθούν έσπρωξε τους εισβολείς πίσω στο σπίτι, την οργάνωση δύσκολη τη ζωή τους. Μετά από μια γρήγορη εγγραφή, θα αρχίσετε να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς εδώ - Mosvar παιχνίδι και να βρείτε τον εαυτό σας παγιδευτεί σε έναν αγώνα. Αυτή η νηφάλια δογματικός επισκέπτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η Μόσχα είναι κτίριο για όλους. Στη συνέχεια, θα επιβιώσει στην πόλη, όπου υπάρχουν επιδρομές της αστυνομίας, της βίας των συμμοριών, λεηλασίες μικρές και μεγάλες ληστρικές επιδρομές σε καταστήματα και τράπεζες. Μόλις στη φυλακή, η αστυνομία μπορεί να δώσει μια δωροδοκία να απελευθερωθούν. Αλλά πριν από αυτό, είναι απαραίτητο να έχουν χρόνο για να σώσει κάποια χρήματα για μια τέτοια ακραία περίπτωση. Σταδιακά περνώντας από 14 επίπεδα θα είστε σε θέση να αποκτήσουν την εμπειρία και την αύξηση της κατάταξης σας σε ένα πλούσιος άνθρωπος. Αν η καριέρα είναι επιτυχής, θα είναι διαθέσιμο: ψώνια, εκθέσεις, ντίσκο, δροσερό αυτοκίνητα.
iPlayer έρχονται σε μεγάλους αριθμούς εδώ, είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στην καθημερινή ζωή της πόλης, όπου κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του. Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι browser-based, τους γείτονές σας είναι πραγματικοί παίκτες που έχει ήδη επιλέξει έναν ρόλο ενός γενναίου κατακτητή της μητρόπολης, ή επέλεξε να γίνει ένας ντόπιος Αβοριγίνων της Μόσχας. Συμμετάσχετε τάξεις τους και να προσπαθήσουν να βρουν τη θέση τους.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more