Στη ζέστη του καλοκαιριού, το παγωτό είναι το πιο επιθυμητό και δημοφιλές επιδόρπιο. Δεν είναι μόνο κρύο, αλλά και πολύ νόστιμο, αλλά και όμορφο. Στο παγωτό του καλοκαιριού, θα μαγειρέψετε για τον τύπο του παγωτού: με τη μορφή κώνων και με τη μορφή τριαντάφυλλων και πολύχρωμη. Επιλέξτε ένα καλούπι και ξεκινήστε το μαγείρεμα. Αφαιρέστε τα προϊόντα από το ψυγείο, τα πιάτα από τα ντουλάπια, ενεργοποιήστε τις απαραίτητες οικιακές συσκευές. Για να προετοιμάσει ένα κρύο επιδόρπιο, θα πρέπει πρώτα να το μαγειρέψει, και μόνο τότε παγώστε το καλοκαίρι Rose Cone Cream.