Σελιδοδείκτες

Rabbitii

Παιχνίδι Rabbitii

Rabbitii

Rabbitii

Καλώς ήρθατε στα χωράφια ενός άλλου παιχνιδιού πλατφόρμας που ονομάζεται Rabbitii. Θα σας στείλει σε έναν κόσμο όπου ζουν κουνέλια, αλλά αν νομίζετε ότι τα χαριτωμένα χνουδωτά ζώα ζουν σε ειρήνη και αρμονία, τότε κάνετε λάθος. Το ροζ κουνέλι θέλει να μαζέψει καρότα για το χειμώνα, αλλά αποδείχθηκε ότι μαύρα κουνέλια κατέλαβαν το χωράφι και δεν ήθελαν να αφήσουν κανέναν να μπει εκεί. Όχι μόνο αυτό, αυτοί
έστησε πολλές διαφορετικές παγίδες και φραγμούς, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αφαιρέσει τα καρότα που οικειοποιήθηκαν. Ωστόσο, ο ήρωάς μας δεν τους φοβάται πολύ. Βασίζεται στην ικανότητά του να πηδά ψηλά και έτσι να ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Είναι σημαντικό να συλλέξετε όλα τα λαχανικά, διαφορετικά το κουνέλι δεν θα μετακινηθεί στο επόμενο επίπεδο στο Rabbitii.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more