Σελιδοδείκτες

Shark Frenzy

Παιχνίδι Shark Frenzy

Shark Frenzy

Shark Frenzy

Ο καρχαρίας είναι ένας από τους πιο σκληρούς και επικίνδυνους θηρευτές στη θάλασσα. Υπάρχουν πολλοί τύποι καρχαριών και δεν είναι όλοι αιμοδιψείς
Ο καρχαρίας που θα συναντήσετε στο παιχνίδι Shark Frenzy δεν πρόκειται να επιτεθεί σε ανθρώπους ή θαλάσσια ζώα, προτιμά να τρώει μικρά μαλακόστρακα, καβούρια και άλλο πλαγκτόν, το οποίο είναι άφθονο στον αγωνιστικό χώρο μας. Λάβετε υπόψη ότι ο καρχαρίας δεν είναι εξοικειωμένος με την αίσθηση της πληρότητας, δηλαδή είναι πάντα πεινασμένος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κολλήσετε μια αμέτρητη ποσότητα θαλάσσιας ζωής σε αυτήν. Ταυτόχρονα, μην κάνετε τον αρπακτικό να περιμένει, ώστε να μην θυμώνει και να μην οργανώνει πογκρόμ για εσάς. Ανταλλάξτε αντικείμενα στο γήπεδο, κάνοντας γραμμές τριών ή περισσότερων πανομοιότυπων και παρακολουθήστε την κλίμακα στην κορυφή, ώστε να μην αδειάσει.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more