Σελιδοδείκτες

παιδιά Tangram

Παιχνίδι Kids Tangram

παιδιά Tangram

Kids Tangram

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι Kids Tangram όπου θα βουτήξει στο συναρπαστικό κόσμο του origami. Είναι η τέχνη της δημιουργίας μιας ποικιλίας των γλυπτών από χαρτί. Θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας για να δημιουργήσετε κάτι ενδιαφέρον; Μέσα από τα παιδιά Tangram παιχνίδι έχετε την ευκαιρία. Πρόωρη επαφή εμφανίζεται πριν από αρκετές εικόνες που απεικονίζουν διάφορα ζώα ή άλλα αντικείμενα. Επιλέξτε ένα από αυτά και να εξετάσει προσεκτικά. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το έσπασε σε κομμάτια και μόνο η εικόνα θα είναι ορατή μπροστά σας. Η δουλειά σου είναι να το αναδημιουργήσει από τα συντρίμμια. Drag and drop τους σε ορισμένα σημεία μέχρι να πάρετε ολόκληρη την εικόνα. Γι 'αυτό θα σας δοθεί σημεία, και μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή
Παιχνίδι Παιδιά Tangram αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HTML5, η οποία δίνει ένα πλεονέκτημα, επειδή μπορείτε να παίξετε όχι μόνο στο PC, αλλά και σε οποιαδήποτε συσκευή αφής. Δεν έχει αιματηρές μάχες και έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες που τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους στην επίλυση μια ποικιλία από παζλ. Απλά εγκαταστήστε το Kids Tangram στη συσκευή σας, και να απολαύσετε ένα πρωτότυπο σενάριο της αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι. Εάν δεν θέλετε να το χτίσει στη συσκευή τους, μπορείτε να το παίξετε στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Μόλις το ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να ξεκινήσετε.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more