Σελιδοδείκτες

κουζίνα τεμπελιάζετε

Παιχνίδι Kitchen Slacking

κουζίνα τεμπελιάζετε

Kitchen Slacking

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι από την εταιρεία Kitchen τεμπελιάζετε Softgames, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή των παιχνιδιών για συσκευές με οθόνη αφής. Σε αυτό θα εξοικειωθούν με μια νεαρή κοπέλα, η Σάρα. Από την παιδική ηλικία, της άρεσε μαστορέματα στην κουζίνα βοηθώντας τη μητέρα μου με την προετοιμασία του μια ποικιλία από νόστιμα πιάτα. Καθώς μεγάλωνε, έγινε δεκτός στο Ινστιτούτο Τροφίμων, ο οποίος τερμάτισε έξοχα σε λίγα χρόνια. Αμέσως μετά από αυτό, πήρε μια θέση εργασίας σε μια από τις καφετέριες της πόλης. Σήμερα, πρώτη βάρδια της στην εργασία, ας την βοηθήσει να αντιμετωπίσει άψογα με τις παραγγελίες των πελατών. Στην οθόνη βλέπουμε ένα πιάτο διέταξε επισκεπτών, το δικαίωμα του πίνακα θα πρέπει να το επιλέξετε και να αρχίσετε το μαγείρεμα. Να θυμάστε ότι οι θέσεις σεφ πάροδο του χρόνου θα έρθει σε σας και ελέγξτε αν έχετε κάνει το σωστό, και σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. ο οποίος ορίζεται για την παρασκευή του κάθε πιάτου. Αν το αφεντικό σας θα είναι δυσαρεστημένος, στο χειρότερο σενάριο, μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας. Να θυμάστε ότι με κάθε επίπεδο ο αριθμός των παραγγελιών θα αυξηθεί, και το καθήκον σας είναι να κάνουμε τα πάντα
Κουζίνα τεμπελιάζετε παιχνίδι γραμμένο σε HTML5 νέα πλατφόρμα, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας. Εξαιτίας αυτού θα είστε σε θέση να απολαύσετε το παιχνίδι, όχι μόνο παίζει στον τοπικό υπολογιστή και έναν φορητό υπολογιστή, αλλά και για τις τόσο διαδεδομένες συσκευές σήμερα αφής. Όμορφα εντοπιστεί γραφικά, μεγάλη μουσική και ενδιαφέρουσα πλοκή δεν θα αφήσει αδιάφορους ούτε ένα παίκτη. Μετά από όλα, αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για όλες τις ηλικίες και θα προσελκύσει όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και ενήλικες. Ταχύτερη Λήψη Κουζίνα τεμπελιάζετε στην αγαπημένη σας συσκευή και να βουτήξει στο μαγικό κόσμο της μαγείας, όπου ο σεφ δημιουργεί αριστουργήματα του. Επίσης, μπορείτε να παίξετε μόνο το παιχνίδι στο Διαδίκτυο. Και ποιος ξέρει ίσως θα κερδίσει τον τίτλο από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more