Σελιδοδείκτες

Jelly επιβίωση

Παιχνίδι Jelly Survival

Jelly επιβίωση

Jelly Survival

Στο παιχνίδι Jelly επιβίωσης θα φτάσουμε σε ένα συναρπαστικό κόσμο παραμύθι όπου ζουν σταγονίδια ζελέ. Ανάμεσά τους υπήρχαν δύο ανήσυχος και χαρούμενα αδελφό Todi και ο Jim. Περιέργεια και ασυγκράτητη τους έρευνα δίψα είναι πάντα ωθώντας τους σε περιπέτειες. Σήμερα, αποφάσισαν να επισκεφθούν την απομακρυσμένη κοιλάδα, όπου σύμφωνα με το μύθο, οι άνθρωποι της ζωής τους γέροντα που γνωρίζουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Εσείς και εγώ τους συναντήσουν σε αυτή την περιπέτεια. Μπροστά μας υπάρχει ένας τρόπος μέσω του οποίου λειτουργούν οι ήρωες μας, αυτό είναι γεμάτο με μια ποικιλία από παγίδες και εμπόδια. Εσείς και εγώ πρέπει να περάσουν οι χαρακτήρες μας, έτσι ώστε να μην πέσουν σε αυτούς και δεν πεθαίνουν. Στο δρόμο, συλλέγουν τα χρυσά νομίσματα, τα οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αγοράσετε μια ποικιλία εργαλείων που μπορεί να είναι χρήσιμη για τους ήρωες μας στο δρόμο. Με κάθε επίπεδο, ο αριθμός των παγίδων θα αυξηθεί και θα πρέπει να δείξει τα θαύματα της επιδεξιότητας για την αποφυγή τους. ήρωες μας μπορεί να ελεγχθεί με το πληκτρολόγιο ελέγχου και ένα ποντίκι
Παιχνίδι Jelly Επιβίωση αρκετά ξεκαρδιστική σενάριο, το οποίο μαζί με τα όμορφα γραφικά κρατά τους παίκτες ένταση και τους δίνει μια καλή διάθεση. Ανέπτυξε με βάση την τεχνολογία HTML5 και έχει σχεδιαστεί περισσότερο σε συσκευές αφής. Κατεβάστε Jelly Επιβίωση στη συσκευή σας και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας στιγμές του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους φίλους τους να συμμετέχουν ή να κρατήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των άλλων παικτών. Αλλά για αυτό θα πρέπει να περάσει το ελάχιστο εγγραφής, τότε όλα την πρόοδό σας θα εμφανίζεται στο προφίλ του παίκτη σας.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more