Σελιδοδείκτες

Προσομοιωτής σύνδεσης ISS

Παιχνίδι ISS Docking Simulator

Προσομοιωτής σύνδεσης ISS

ISS Docking Simulator

Ο online προσομοιωτής σύνδεσης θα σας παρουσιάσει την πραγματική διεπαφή ελέγχου που χρησιμοποιείται από τους αστροναύτες της NASA για να χειριστεί χειροκίνητα το SpaceX Dragon 2 στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η επιτυχής σύνδεση θεωρείται όταν όλοι οι πράσινοι αριθμοί στο κέντρο της διεπαφής είναι κάτω από 0,2. Να είστε υπομονετικοί, καθώς η ταχύτητα κίνησης στο διάστημα είναι πολύ χαμηλότερη από την ταχύτητα κίνησης στη Γη. Πώς να χρησιμοποιήσετε το ISS Docking Simulator:
1. Οι πράσινοι αριθμοί είναι οι διορθώσεις που πρέπει να επιτευχθούν για την ευθυγράμμιση. 2. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά χειριστηρίου στα δεξιά για να ρυθμίσετε τον διαμήκη, κατακόρυφο και πλευρικό άξονα. Πρέπει να προετοιμαστείτε σωστά για την αγκύρωση. 3. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το χειριστήριο στα αριστερά για να αλλάξετε τη θέση σας σε σχέση με το ISS. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά, πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. 4. Οι διακόπτες ευαισθησίας βρίσκονται στο κέντρο κάθε χειριστηρίου. Από προεπιλογή, η ευαισθησία είναι χαμηλή. Προσπαθήστε να μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις κοντά στο ISS. πέντε. Ο στόχος σας είναι ένα πράσινο διαμάντι που τοποθετείται στην κορυφή του σταθμού σύνδεσης. Πρέπει να κεντραριστεί για να ξεκινήσει η σύνδεση. 6. Οι μπλε αριθμοί είναι η ταχύτητα με την οποία κινείστε ή περιστρέφετε. Η ταχύτητά σας σε σχέση με το ISS είναι κάτω δεξιά, επίσης μπλε. 7. Διατηρήστε την ταχύτητα κάτω από -0. 2 m / s όταν η απόσταση σας από τον Διεθνή Σταθμό είναι κάτω από 5 μέτρα. Εάν μετακινηθείτε πολύ γρήγορα, διατρέχετε τον κίνδυνο σύγκρουσης στο σταθμό. Καλή τύχη, αστροναύτης!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more