Σελιδοδείκτες

Tanki Online

Παιχνίδι Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Δεξαμενές σε απευθείας σύνδεση είναι μια άλλη συναρπαστική τρισδιάστατη εμπειρία για τους παίκτες που τους αρέσει να πυροβολήσει. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε με την έκδοση του κλασικού μάχη δεξαμενή, που ήταν πίσω στο παιχνίδι κονσόλα 1990 δανδής. Χτύπησαν όλες τις ομορφιές και το gameplay του, αλλά σήμερα θα είναι σε θέση να παίξει σε μια τρισδιάστατη εκδοχή της στοάς στο multiplayer.
Στην αρχή του παιχνιδιού, θα πρέπει να εγγραφείτε και να περάσουν από μια μικρή εκπαίδευση που θα σας πει πώς να τρέξει τις δεξαμενές σας, πώς να αναπτύξουν τους αντιπάλους τους και να κερδίσουν. Μετά την προπόνηση θα είστε σε θέση να πάρετε μερικά μπόνους για περαιτέρω ανάπτυξη.
Πριν από την έναρξη της μάχης για να ανοίξετε τη λίστα των εφαρμογών, οι οποίες μπορούν να προβληθούν σε κάθε μάχη μαζί σας. Παρακολουθήστε αυτό πολύ προσεκτικά, και αν είστε αρχάριος, δεν ανεβαίνουν σε σοβαρές μάχες. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τη δική σας μάχη, αν δεν βρεθεί μια κατάλληλη λίστα. Σε απευθείας σύνδεση Tanki έχει ένα γκαράζ, στην οποία η κύρια δράση του παιχνιδιού, τότε μπορείτε να αγοράσετε νέους τύπους εξοπλισμού, την αναβάθμιση των υφισταμένων. Η βελτίωση περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν της πολεμικής μηχανής, από κάμπιες σε βαρέλια των όπλων και πυρομαχικών τους. Μην σφυρί για το καθημερινό μπόνους που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη, τα περισσότερα βραβεία και τα ανταλλακτικά.
Σε κάθε μάχη διαφορετικές συνθήκες για να κερδίσει, ανάλογα με τη μέθοδο που θα επιλέξετε ή να δημιουργήσετε μόνοι σας. Όταν είναι απαραίτητο να καταστρέψει όλους τους εχθρούς, κάπου να κρατήσει δική της βάση δεδομένων με το παιχνίδι ως ομάδα, αλλά κάπου και να συλλάβει τη σημαία του εχθρού. Στο παιχνίδι χαρτογραφήσει μια ευρεία ποικιλία των πόρων, την επιλογή τους μπορείτε να βελτιώσετε τη δεξαμενή σας σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά να θυμάστε ότι οι εχθροί σας είναι επίσης επίγνωση των μπόνους, οπότε να είστε προσεκτικοί.
Νομίσματα είναι επίσης διαφορετικές, μπορεί να είναι πώς να κάνει και την αγορά. Για κρύσταλλα, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα ισχυρά όπλα και να επιταχύνουν τον εκσυγχρονισμό των μονάδων μάχης.
Συνδεδεμένοι δεξαμενές εύκολο να διαχειριστεί μόνο μερικά πλήκτρα για μετακίνηση και πυροδότηση, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μετατρέψει τον πυργίσκο κατά την οποία το όπλο. Νικήστε τους εχθρούς σας και να κερδίσουν εμπειρία θα ξεκλειδώσετε νέες παροχές, οι οποίες δίνουν την έναρξη του πρωταθλήματος και να δημιουργήσουν τις δικές τους φατρίες.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more