Σελιδοδείκτες

Αστέρια Colony

Εναλλακτικές ονομασίες: Starscolony

Αστέρια Colony online - ασυνήθιστη εκπρόσωπος υπολογιστή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια. Αυτό το έργο είναι σε θέση να συνδυάσουν την οικονομική στρατηγική, και το κλασικό RPG quest. Αυτό σε απευθείας σύνδεση παίκτες Αστέρια αποικία αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για να φτιάξετε τον δικό σας χώρο αποικία, παράγει μια ποικιλία των πόρων και να συμμετάσχουν στη μάχη με τους πολυάριθμους ανταγωνιστές.

Συμμετοχή στην αποικία Star παιχνίδι δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο, απλά πρέπει να επιλέξετε ένα όνομα οθόνης, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής, επιλέξτε ένα σύνθετο κωδικό πρόσβασης για την επιλογή και να αναφέρει το φύλο σας. Όπως βλέπουμε στο Star παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση αποικίες εγγραφής αναπτύχθηκε με τον πιο απλό και προσιτό τρόπο. Εγγραφή Star αποικία είναι το εισιτήριό σας στον κόσμο του μέλλοντος, στο οποίο θα δημιουργήσετε τη δική σας καριέρα και να γίνει ένα επιτυχημένο ιδιοκτήτη μιας διαστημική αποικία. Ενώ παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αστέρων αποικία είναι εντελώς δωρεάν, και δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι εντελώς browser-based, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, χωρίς πελάτες.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση, σε απευθείας σύνδεση Star παιχνίδι αποικία έχει μια ξεχωριστή ικανότητα - χαμένη ευκαιρία. Ναι, εδώ είναι ο χαρακτήρας σας στερείται τόσο την άνεση και την αθανασία κινδύνου αναχωρούν αυτή τη ζωή σας περιμένει σε κάθε στροφή - πείνα, τις αρρώστιες, πάλη, επίθεση την τοπική πανίδα - όλα αυτά, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας στερήσει τη ζωή, γι 'αυτό πληρώνει για να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την πρώτη στην αρχή του παιχνιδιού. Την πάροδο του χρόνου, καθώς θα είστε σε θέση να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μελέτες, η διαθεσιμότητα της κλωνοποίησης γίνεται χαρακτήρα σας, αυτό είναι το κλειδί για την επίλυση του προβλήματος της πιθανότητας θανάτου, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή κύρια αξία του - η ζωή αξίζει να διατηρηθεί πολύ προσεκτικά.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αποφασίσει τι είδους απολύτως παγκόσμια προβλήματα, γιατί θα έρθει στο προσκήνιο θέματα της δικής τους επιβίωσης στη μεγάλη πόλη. Βρείτε την πρώτη σας δουλειά, ας είναι κακοπληρωμένοι και υποτιμημένη, αλλά θα φέρει τόσο αναγκαία για την αγορά τροφίμων και ποτών χρήματα. Αυτή η ελευθερία δράσης, η οποία επιτρέπει στον παίκτη να γίνει διαβόητη ως τυχοδιώκτης, και ένας νομοταγής και αξιοσέβαστο επιχειρηματία, και, ενδεχομένως, ένα και το άλλο μαζί, προσελκύει πολλούς που θέλουν να παίξουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αστέρων αποικία, σήμερα σε όλο τον κόσμο χτίζουν καριέρες τους στον κόσμο του μέλλοντος ασχολούνται δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Πάροδο του χρόνου, όχι μόνο θα αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας στον εικονικό παιχνίδι θα αυξηθεί τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Αν χθες θα λυθεί το άμεσο πρόβλημα της εύρεσης τροφής και στέγης, αλλά τώρα που διαχειρίζονται μια ολόκληρη αποικία της αστρικής ηγετών τεράστιες ταμειακές ροές και να λύσει τα παγκόσμια προβλήματα να κατακτήσουν νέες περιοχές και να αυξήσει την επιρροή της στον κόσμο του παιχνιδιού. Όπως μπορείτε να δείτε, να παίξετε Αστέρων αποικία στο θαύμα της σε κάθε στάδιο του παιχνιδιού, λόγω του ό, τι οι παίκτες παίζουν αποικία κατηγορία δεν βαριούνται. Δοκιμάστε το και θα οικοδομήσουμε μια φανταστική καριέρα στον κόσμο του μέλλοντος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more