Σελιδοδείκτες

Ζώνη 403

Εναλλακτικές ονομασίες: Ζώνη 403

Αν θέλετε την άνεση του σπιτιού σας, δοκιμάστε το χέρι σας στον αγώνα για την επιβίωση σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, το παιχνίδι Ζώνη 403 σε απευθείας σύνδεση μόνο για εσάς. Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει την καταπολέμηση προσομοιωτή και τα στοιχεία της οικονομικής στρατηγικής. Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ζώνη 403 δεν χρειάζεται να συμμετάσχουν σε μια κουραστική εγκατάσταση πελάτη παιχνίδι ή πρόσθετα προγράμματα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet μέσω του browser της αρεσκείας σας και να περάσουν από μια απλή εγγραφή μόνο. Δεν είναι απορίας άξιο ζώνη online παιχνίδι 403 στον server σας συνδυάζει πολλές χιλιάδες άτομα που έχουν ήδη επιλέξει τη στρατηγική επιβίωσής τους. Κάποιος επέλεξε τον δύσκολο τρόπο σκληρή μοναχική κυνηγός, άλλοι δημιουργούν ομάδες και να ανταγωνίζονται για επιρροή σε αυτόν τον σκληρό κόσμο, συμμετέχει στα γυρίσματα, εμπορία και ασχολούνται με την παραγωγή των προϊόντων.

Για να παίξετε στη Ζώνη 403 σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να εγγραφείτε. Συμμετοχή στο παιχνίδι Ζώνη 403 απλή και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το αρχικό όνομα για τον χαρακτήρα σας, την οποία θα δούμε τους άλλους παίκτες online. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το παιχνίδι είναι γνωστό μόνο σε εσάς και επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης σας για να εξοικειωθούν με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται. Μετά από αυτή την καταχώριση Ζώνη 403 έχει τελειώσει και μπορείτε να επικεντρωθεί στην επιβίωση στον κόσμο, μετά την αποκάλυψη.

Ζώνη 403 είναι ένας κόσμος όπου έχουμε να παίξει για ένα κυνηγός - ένας άνθρωπος που επέζησε ανεξήγητα τρόπο κατά τη διάρκεια της Αποκάλυψης. Μετά την είσοδο στο παιχνίδι σας δίνεται η επιλογή να ξεκινά πρώτο όπλα επίπεδο. Το παιχνίδι έχει τρεις τύπους των όπλων: πυροβόλα όπλα, λέιζερ και ώθηση. Ανάπτυξη επιλέξει όπλο και δεξιότητες για να το χρησιμοποιείτε. Όσο πιο συχνά το χαρακτήρα σας χρησιμοποιεί - το καλύτερο που χρησιμοποιεί. Για να αλλάξετε τον τύπο του όπλου στο παιχνίδι που προβλέπονται ειδικά καταστήματα με στολές.

Ο καθένας αρχίζει να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ζώνη 403 από το βάπτισμα του πυρός. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "για να αγωνιστεί" για τη διασύνδεση του χαρακτήρα και την καταπολέμηση της στο τμήμα σας, και στη συνέχεια να έχετε μια αξιοπρεπή αντίπαλο.

Καταπολέμηση στο 403 Ζώνη συμβεί σταδιακά. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να προβλέψουμε την κατεύθυνση στην οποία ο αντίπαλός σας θα πηγαίνετε και να πυροβολούν προς αυτή την κατεύθυνση. Με ακριβώς το αντίθετο θα πρέπει να ενεργήσει κατά τη διάρκεια πυροβολισμό του αντιπάλου σας. Πολύ πιο ενδιαφέρον να παίξει στη ζώνη 403 και να συμμετέχουν στις συγκρούσεις ανάμεσα στις ομάδες παιχνιδιών, διότι περιλαμβάνουν περισσότερα πραγματικούς ανθρώπους. Oderzhivaya πάνω χέρι στις μάχες, μπορείτε να πάρετε τους πολύτιμους πόρους και πιο πολύτιμη εμπειρία. Μπορεί να δείξει ιδιοφυΐα της επιχείρησής σας και να μεταπωλούν εξορύσσεται πόρων στην αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές για τον εαυτό σας. Πώς να κατανοήσουμε την ζώνη 403 - σε απευθείας σύνδεση - ένα παιχνίδι στο οποίο για να επιβιώσει, είναι αρκετά δύσκολο, γι 'αυτό είναι καλύτερο να συνεργαστεί με την πιο υπέροχη για σας τους αδελφούς στο μυαλό.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Ζώνη 403 είναι ένας κόσμος που είναι πολύ μεγάλο και διαιρείται σε μικρές περιοχές, η οποία θα τοποθετηθεί στρατηγικά σημαντικά κτίρια, δρόμους και άλλα υφές. Μπορούν να κερδίσουν εργασίας στα εργοστάσια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα από αυτά και να έχει κέρδος. Αν εργάζεστε πάρα πολύ τεμπέλης, κρύβονται τυχοδιώκτης, πάει στο δρόμο και να τρομοκρατούν απρόσεκτη ταξιδιώτες.

Έλαβε το βάπτισμα του πυρός και να κερδίζουν χρήματα πρώτα, θα πρέπει να εξετάσει την καταπολέμηση εργαλείων σας για να βελτιώσει την άμυνα σας. Τέτοια απαραίτητα πράγματα και πάλι μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα, όπου μια μεγάλη ποικιλία από πανοπλίες, κράνη, παπούτσια, καμουφλάζ. Στη μάχη με μια ανώτερη εμπειρία για εσάς και την επίθεση ο εχθρός είναι ένα πλεονέκτημα σε ταχύτητα θα σας βοηθήσει να σώσει τη ζωή σας. Η εμπειρία που θα έχετε μετά από την πάλη συνεχίζεται για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα, η βελτίωση της ικανότητας της μάσκας μπορεί γενικά δυσμενές για να χάσεις έναν αγώνα.

Να είστε βέβαιος ότι το παιχνίδι Ζώνη 403 σε απευθείας σύνδεση θα σας δώσει την ευκαιρία να αισθάνονται στον κόσμο μετά την αποκάλυψη, και κάθε μέρα να αγωνιστούν για την επιβίωση σε αυτό.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more