Σελιδοδείκτες

Ήρωες της Γης

Εναλλακτικές ονομασίες: Heroeslands

Αν ποτέ είστε απελπιστικά γοητεύσει "Heroes of Might and Magic", ειδικά το τρίτο μέρος, ενώ σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Ήρωες Γη θα το κάνω ξανά. Σε αυτό το turn-based στρατηγική για να έχουν αρκετά από τα ταξίδια και περιπέτειες, γεμάτος, μάχες του χαρακτήρα σας με τέρατα, παλεύει με τους αντιπάλους και τουρνουά με τις καλύτερες πολεμιστές. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν την κοινωνική ζωή σε κλάσματα ή οικογένειες, όπου μπορείτε να βρείτε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, για να αποδείξει τον εαυτό του διπλωμάτη, να βρει τους πραγματικούς φίλους.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Ήρωες Land είναι αρκετά απλή - θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα του χαρακτήρα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και την ερώτηση ασφαλείας (αν ξαφνικά Heroes εγγραφή σας Land απαιτούν ανακατασκευή), στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης και να αποδεχθεί τη συμφωνία χρήστη.

Και μια τέτοια στιγμή - ότι Heroes Land online εγγραφή είναι ενεργοποιημένη, αλλά κάτι δεν φορτώνει επιπλέον; Ελέγξτε αν έχετε μια ενημερωμένη έκδοση του Adobe Flashplayer, πιθανώς ο λόγος είναι ότι.

Έτσι τώρα δουλεύει, μπορείτε να αρχίσετε τη δημιουργία ενός χαρακτήρα, ή μάλλον τους χαρακτήρες - ήρωες παιχνίδι Γη σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να ελέγχει μέχρι εννέα χαρακτήρες από διαφορετικές φυλές και φατρίες. Το μόνο "αλλά" - που δεν επιτρέπεται να αλληλεπιδρούν. Λοιπόν, το ερώτημα σχετικά με τον αριθμό της ερώτησης - σχετικά με την ποιότητα. Τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μοναδικό χαρακτήρα σας προσφέρονται πολλές ευκαιρίες - η επιλογή φατρία, την τάξη, το επάγγελμα, και φυσικά, η δημιουργία του πορτρέτου. Ας ξεκινήσουμε με τα κλάσματα που στον κόσμο των Ηρώων προσγειωθεί σε απευθείας σύνδεση ζωή και αντιμετωπίζει το κατ 'αποκοπή ποσό - που χωρίζονται σε τρεις και κλασικά σε πολεμιστές και μάγοι.

Ο πρώτος αγώνας - οι εκπρόσωποι του Κόσμου: ιππότες, νεράιδες και μάγοι.

Ο δεύτερος αγώνας - οι εκπρόσωποι του σκότους: οι κάτοικοι της κόλασης, νεκρομάντεις, warlocks.

Ο τρίτος αγώνας - οι χαρακτήρες καταλαμβάνουν ένα ουδέτερο μέρος: βάλτο κατοίκους και βαρβάρους »elementalists."

Στη συνέχεια, να εκχωρήσετε ένα όνομα για τον επιλεγμένο χαρακτήρα και να αναπτύξουν κατάλληλες πορτρέτο αγώνα. Εδώ, ίσως, μπορούμε τώρα να παίξει Ήρωες Γη.

Μία από τις βασικές αξίες του χαρακτήρα σας σε αυτό το μυθικό και απρόβλεπτο κόσμο, είναι η «εμπειρία», η οποία γίνεται μεγαλύτερη με κάθε περνώντας γύρο. Επίσης ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό για όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση ήρωες ομόσπονδο κράτος ως στρατιωτικός - είναι "χάρισμα". Έχοντας αυτό σε αφθονία, μπορείτε να πάρετε τον αριθμό των μονάδων και αποτελούν έναν στρατό αντάξιο του ηγέτη τους. Με την ευκαιρία, η αγορά μισθοφόρων να είναι μάλλον κερδοφόρα επένδυση των χρημάτων, επειδή δεν μπορεί να τον σκοτώσει, αλλά μόνο για μια στιγμή να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ήρωες Land online παιχνίδι, το οποίο μπορεί να είναι ένας άξιος αντίπαλος για την καταπολέμηση της one-on-one και στις μάχες της ομάδας ή του οργανωμένου τουρνουά (περίεργο χαρακτηριστικό τοπικό PvP - μπορούν να ανταγωνιστούν ισχύει άμεσα τέσσερις παίκτες). Για μια πιο ειρηνική Heroes στρατηγοί Land διαδραματίζουν εξίσου συναρπαστικό - μπορείτε να συλλέγουν τους πόρους, να χτίσουν κάστρα, να επιδίδονται σε παιχνίδια ή οικονομία να καταστεί ένας ταξιδιώτης. Ενωθείτε στην ομάδα και να δούμε τον κόσμο, την καταπολέμηση τέρατα, δράκους lair να αναζητήσουν και να παράγει μοναδικά έργα τέχνης. Παρακαλώ σημειώστε ότι η συνεργασία μας με άλλους παίκτες, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε συγκρίνουν και να αναλύσουν τους και το καλύτερο / προβληματική πλευρά σας για να δημιουργήσετε την πιο επιτυχημένη σειρά.

Τέλος, σημειώνουμε ότι για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση ήρωες Γη - είναι κάτι περισσότερο από ένα αφιέρωμα για την αγαπημένη του από τα εκατομμύρια «Might and Magic III», υπάρχει το πνεύμα του και τους νόμους του, εδώ θα βρείτε ακόμη πιο τολμηροί και ενδιαφέροντα συναντήσεις με μυθικά πλάσματα αυτού του μυστήριου και φανταστικό κόσμο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more