Σελιδοδείκτες

Κατακτητές Ηριδανού

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατακτητές Ηριδανού

Κατακτητές Ηριδανού online - συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων που θα σας μεταφέρει στον υπέροχο κόσμο του παιχνιδιού φαντασίας, όπου τρεις διαφορετικές φυλές ήρθαν μαζί στη μάχη για μια θέση κάτω από τον ήλιο.

Συμμετοχή στο παιχνίδι κατακτητές Ηριδανού αρκετά περίπλοκη. Θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να μπείτε στο παιχνίδι, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε την φυλή του χαρακτήρα σας. Εγγραφή απαιτεί κατακτητές Ηριδανού επιλέξουν μεταξύ μαχητική λαοί της στέπας, περήφανοι ξωτικά και προσεκτική κατοίκους του βουνού. Κάθε αγώνας έχει τόσο πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς του. Σε κατακτητές Ηριδανού online εγγραφή σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις πέντε εικόνες για τον χαρακτήρα σας, για κάθε γούστο και το χρώμα.

Στην αρχή του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο ενός μικρού χωριού, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη σας ως παίκτης. Την πάροδο του χρόνου, θα είναι όχι μόνο σε θέση να το μετατρέψει σε μια ισχυρή πόλη, αλλά και να λάβει υπό τον έλεγχο άλλων ενδιαιτημάτων του.

Στο παιχνίδι υπάρχουν τέσσερις βασικούς πόρους: τρόφιμα, το ξύλο, πέτρα και σίδερο. Κάθε ώρα θα έχετε ένα ορισμένο ποσό των πόρων, ο αριθμός τους θα αυξηθεί με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της πόλης σας. Οι πόλεις από διαφορετικές φυλές έχουν το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ανάπτυξης. Όλα τα κτίρια που μπορείτε να δημιουργήσετε μπορούν να χωριστούν στις εξής ομάδες: εξόρυξη πόρων, την πόλη που σχηματίζουν, στρατιωτικό, εμπορικό, πολιτικό και αποθήκευσης.

Κάθε αγώνας έχει τη δική συγκεκριμένο σύνολο των μονάδων. Αν συνδυάσει με επιτυχία τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους συμπλήρωμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανίκητη στρατό ικανό να συλλάβει όλες τις γύρω εκτάσεις.

Αν αρχίσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση για την κατακτητές Ηριδανού elven αγώνα, μπορείτε να απασχολούν το Δρυίδες, λυκάνθρωπους, δάσος νεράιδες, ελεύθεροι σκοπευτές, αγριογούρουνα, μονόκεροι, Ents σκιές. Και ως έποικοι προετοιμάσει και να οικοδομήσουμε βαλλίστρα. Έλεγχοι κάθε σοβαρή φύση των ξωτικών στρατός εξέλεγε Γέροντα.

Η απόφαση στην κατακτητές Ηριδανού παίξει για τους ανθρώπους στο βουνό που έχετε στη θέση σας, όπως προφανώς στρατιώτες: Γκόλεμ πλοίαρχος σφυρί praschiki, εκτοξευτήρες δόρυ, σκοτεινό αναβάτες drakonoyaschery, trackers, και φυσικά όλα αυτά σκληρά μηχανικών μηχανημάτων: stenolomami και Trebuchet. Καθιέρωση νέων οικισμών ανθρακωρύχοι προωθητήρα και διαχειρίζεται βουνό στρατού Αρχηγός.

Παιχνίδι κατακτητές Ηριδανού σε απευθείας σύνδεση παρακαλώ τόσο όσους αγαπούν το πνεύμα της ελευθερίας και τα ταξίδια. Επειδή θα είναι σε θέση να αρχίσετε να παίζετε για τη στέπα. Μεταξύ τους κατοίκους των στεπών μπορείτε να νοικιάσετε πολεμιστές, kopenoschikov, τοξότες, crossbowmen, στέπα ιππέων ιππείς Khan και παρατηρητές. Μεταξύ τεχνολογία στέπα προτιμούν καταπέλτες και πολιορκητικός κριός. Leader στέπα στρατευμάτων Khan.

Μόλις άρχισε να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ηριδανού κατακτητές Θα παρατηρήσετε ότι στον κόσμο δεν είναι μόνο του, ανοίγοντας την κάρτα, μπορείτε να δείτε τους κοντινότερους γείτονές σας και να εκτιμήσουν τους για τους κινδύνους και τις ευκαιρίες για να επωφεληθούν από αυτές κάτι.

Κατακτητές Ηριδανού online παιχνίδι, όπου η ανάπτυξη του χαρακτήρα είναι παρόντες για περισσότερο από μια ντουζίνα διαφορετικές δεξιότητες εκπαίδευσης διοικητής, ιππικό, πεζικό, ηγέτης, εκπαίδευση στρατεύματα, όπλα πολιορκίας, άμεση επιστροφή του στρατού νοημοσύνη, την ευκαιρία να αποφύγει τις επιθέσεις και τη μεγάλη διοικητές.

On-line παιχνίδι κατακτητές Ηριδανού είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το συνολικό βάρος του πελάτη του παιχνιδιού δεν είναι μεγάλη, αλλά αυτό θα σας επιτρέψει να μειώσει ελαφρώς την κατανάλωση εύρους ζώνης. Το πιο διασκεδαστικό να παίξει κατακτητές Ηριδανού μεγάλη εταιρεία, γιατί τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συμμαχία παιχνίδι, που ονομάζεται τη φυλή. Οι ισχυρότερες φυλές εμπίπτουν στο Hall of Fame το παιχνίδι στην κεντρική σελίδα.

 

Κατακτητές Ηριδανού online εγγραφή