Σελιδοδείκτες

Outland

Εναλλακτικές ονομασίες: Outland

Outland online - ενδιαφέρον παιχνίδι ρόλων, η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα μαγικό κόσμο, όπου τα νησιά επιπλέουν στον ουρανό, όπου υπάρχουν σκοτεινά μπουντρούμια και πανέμορφα δάση. Όλοι οι χώροι είναι γεμάτη από διάφορους κινδύνους, και προσθέτει μπαχαρικό στην περιπέτεια.

Εγγραφή στο Outland παιχνίδι είναι ως εξής. Πρώτα θα περάσουν από Outland εγγραφή στην ιστοσελίδα, και τότε θα πρέπει να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι. Στην Outland, online εγγραφή δεν είναι πολύ περίπλοκη και δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να πάρει την πρόσβαση στο gameplay.

Οι απαιτήσεις συστήματος για το online παιχνίδι Outland εξής:

• Επεξεργαστής - 500MHz?

• Εσωτερική Μνήμη PC - 128,

• Η απαιτούμενη ποσότητα του χώρου στο σκληρό δίσκο - 35MB?

• Κάρτα γραφικών με υποστήριξη για OpenGL?

• HTTP-σύνδεση στο Internet με ταχύτητα 16 Kb / s

• Εγκατεστημένο JAVA 1.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι για ότι για να παίξει στο Outland είναι σημαντικό να διαμορφώσετε το JAVA 1. 5. Απαραίτητη έκδοση JAVA μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές πληρούν αυτές τις απαιτήσεις και μπορείτε εύκολα να πάρετε την πρόσβαση στο Outland παιχνίδι.

Ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Outland, θα συναντήσετε διάφορα τέρατα, τα οποία χωρίζονται σε 20 κατηγορίες. Συνολικά διατίθενται για τη δολοφονία bots πάνω από εκατό ποσό. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την ποικιλομορφία και την καταπολέμηση της παιχνίδι που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο μανιώδεις επιθυμία και έμπειρους παίκτες που έχουν περάσει περισσότερο από ένα σχέδιο παιχνιδιού.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Outland ανάγκη την ανάπτυξη του χαρακτήρα του. Μπορείτε να τον αντλία διαφορετικές δεξιότητες, συνδυάζονται σε τέτοιους τύπους: μαγεία, την επεξεργασία, την αλχημεία, kushernoe πράγμα επιχείρηση όπλο και πνευματική ιδεαλιστές - κοσμήματα. Όλες αυτές οι δεξιότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διάφορα αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή ευκολότερη για καλό χαρακτήρα σας. Για την παραγωγή των αντικειμένων παιχνιδιού και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά σε Outland έχουν επίσης διαφορετικές τάξεις. Τέτοια υλικά είναι: ξύλο, δέρμα, μέταλλο, στοιχεία, εξαρτήματα, και πολύτιμους λίθους. Παράξενα συνδυασμός των υλικών, σε συνδυασμό δεξιοτήτων και τα σχέδια μπορεί να δημιουργήσει καταπληκτικά πράγματα. Χάρη σε αυτές τις διασκεδαστικές ενώσεις διαδραματίζουν στην Outland είναι πάντα ενδιαφέρουσα και ποτέ βαρετή.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Outland ενδιαφέρουσα συλλογή διαφορετικούς τύπους στοιχείων. Τα αντικείμενα μπορούν να λαμβάνουν ολοκληρώνοντας αποστολές, σκοτώνοντας bots, καθώς και εξετάζοντας τις γωνίες, όπου μπορεί να κρύβεται ο θησαυρός. Με μια ειδική επιμονή μπορείτε να συλλέξετε σύνολα αντικειμένων του ίδιου τύπου (π.χ. πράγματα Ice, οργή ή armor set μεγάλη τοξότης), συγκέντρωσε ένα πλήρες σύνολο, μπορείτε να πάρετε ένα επιπλέον μπόνους. Συνολικά στο παιχνίδι δημιουργείται τώρα σχεδόν πενήντα διαφορετικά σύνολα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνει ένα καταπληκτικό και σπάνιο πολεμιστής.

Outland online παιχνίδι στο οποίο ο χώρος τυχερών παιχνιδιών αντιπροσώπευαν τα πέντε μαγικά νησιά επιπλέουν στον ουρανό. Όλοι οι κάτοικοι των ουράνιων νησιά ανήκουν σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα Τάξη και Χάος, τα οποία είναι επίσης χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: πολεμιστές, τους ανθρακωρύχους και τους δημιουργούς. Φτάνοντας στο πέμπτο στάδιο της ανάπτυξης, θα πρέπει να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα στενότερη Χάος και τάξη. Ακριβώς σε Outland υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά επαγγέλματα, έτσι ώστε οι παίκτες εργάζονται σκληρά έχουν μείνει χωρίς μέσα διαβίωσης.

Outland online παιχνίδι - αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχουν μια καλή στιγμή και να χαλαρώσετε από τα καθημερινά προβλήματα. Ο μαγικός κόσμος του Outland σας επιτρέπει να εκφράσουν πλήρως τη φαντασία τους και να αναπτύξουν τη φαντασία. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more