Σελιδοδείκτες

Ξεχάσατε Διάσταση

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξεχάσατε Worlds

Σας χαιρετώ στον κόσμο των Forgotten μετρήσεις! Αυτός ο κόσμος, αποκρύπτοντας πολλούς κινδύνους! Ένας κόσμος γεμάτος από ατελείωτες μάχες με τερατώδη πλάσματα μυστηριώδη Στρατού Rift!

Παιχνίδι Ξεχάσατε μέτρηση online - την υλοποίηση του όλα τα καλύτερα από τα παιχνίδια όπως το online kombats! Το έργο αυτό κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2008, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν απίστευτη φήμη και κέρδισε το σεβασμό μεταξύ των online παικτών. Ελάτε μαζί μας και δεν θα το μετανιώσετε!

On-line παιχνίδι Ξεχάσατε μέτρηση γεμάτη μαγεία. Εδώ μαγεία και χάλυβα ως σύνολο είναι άρρηκτα συνδεδεμένες! Θα πάμε να συμμετάσχουν στις απίστευτες μάχες με τερατώδη πλάσματα για να δοκιμάσουν και να ανταγωνίζονται σε ευκινησία με άλλους παίκτες.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μέτρηση Ξεχάσατε πολύ ενδιαφέρον! Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν όρια και δεν έχει όρια, όλα εξαρτώνται από εσάς. Ταξιδεύοντας και εξερευνώντας τα αρχαία γκαλερί πατώματα, θα αγωνιστεί με τους κατοίκους της για την υπόγεια εξόρυξη διαμαντιών. Η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας, να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σύνολο κόψη όπλα και πανοπλίες.

Συγκεντρώθηκαν από τους πιστούς συντρόφους και να πάει σε αντίστροφη πύλη για σπάνιες ελιξίρια, φίλτρα και καταπληκτικά πράγματα που χρειάζεστε κατά τη μέτρηση παιχνίδι Forgotten.

Play Ξεχάσατε μετρήσεις και πιο συναρπαστικό, επειδή εδώ μια μεγάλη ποικιλία από κλάσεις χαρακτήρων, μια ποικιλία τύπων των αποδοχών και των διαφόρων τυχερών παιχνιδιών εθισμού. Ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να βελτιώσει τα πράγματα και να μάθουν νέες δεξιότητες.

Ξεχάσατε μετρήσεις σε απευθείας σύνδεση δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί με το μοναδικό σύστημα των εχθροπραξιών. Εκτός από όλο αυτό το μαγικό κόσμο είναι σε συνεχή ενημέρωση.

Στην αρχή του παιχνιδιού Ξεχάσατε μέτρηση σε απευθείας σύνδεση, όλοι οι παίκτες είναι ίσοι. Ωστόσο, η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιος είναι και τι κατηγορία ανήκουν.

Οι κλάσεις χαρακτήρων, με συνολικά επτά. Αυτό Warriors, Mages, Necromancers, ιερείς, έμποροι, τεχνίτες Keepers σειρά. Κάθε τάξη έχει τα πλεονεκτήματά του:

• Warriors - ειδικευμένους τεχνίτες όπλα και πανοπλίες. Μέλη αυτής της κατηγορίας είναι ισχυρή, ευέλικτη και εξαιρετικά ανθεκτικά.

• Magee σοφός και έξυπνος, είναι πολύ ισχυρή στο στοιχείο του.

• Necromancers - είναι μάγοι, γοητευμένος από τον κόσμο πέρα ​​από τον τάφο, να έχουν γνώση βάναυση σκοτεινή μαγεία.

• Αλλά ιερείς - ιερή τάξη, η οποία έχει ως στόχο να θεραπεύσει και να θεραπεύσει από τραύματα που υπέστη στην μάχη. Οι περισσότεροι έμπειροι κληρικοί είναι σε θέση να αναδημιουργήσει το χαρακτήρα, ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη.

• Οι έμποροι πάμπλουτος, μπορούν να πάρουν σχεδόν τα πάντα που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

• Πρόβλημα Τεχνίτες σφυρηλατήσει τα όπλα, οι εργασίες στα εργοτάξια και οι πολύτιμοι λίθοι ορυχείο στα ορυχεία.

• Ένας φύλακας του δικαίου είναι οι φύλακες της τάξης. Φύλακες παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τη σειρά και δεν μου αρέσει σκοτεινών μάγων.

Θα αποδείξει τον ανδρισμό και την ανδρεία τους σε σκληρές μάχες προέκυψαν κάτω από το έμβλημα της ανατολή ή δύση του ηλίου στις Astral πολέμους καταστροφής.

Αλλά σκληρή μάχη δεν είναι το όριο! Ο τρόπος σου είναι μέσα στον κόσμο, η οποία έγινε ένας τόπος σταθερής σκληρές μάχες, που μεταφέρουν τον θάνατο. Τοποθετήστε τις δυνάμεις που επιδιώκουν να υποδουλώσουν παραγγείλει.

Θα πρέπει να γνωρίζει τον εαυτό του, το εγώ του και να καθορίσει ποιος είσαι: Φως; Σκοτάδι; Ουδέτερο; Ή Bandit; Απόφαση για σας! Ίσως - η τελευταία ελπίδα για νίκη σε αυτό το αιώνιο πόλεμο!

Παίζοντας το παιχνίδι online Ξεχάσατε μέτρηση, θα γίνει κύριος του ένα θανάσιμο όπλο ή κρύο ισχυρό ηγεμόνα των ρευμάτων της μαγείας!

Συμμετοχή στη μέτρηση παιχνίδι ξεχάσει είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να πάτε στο επίσημο site και να συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες. Μετά την παραλαβή της επιστολής σας με e-mail, και επιβεβαιώνει την εφαρμογή, θα είναι ένας πλήρης παίκτης στο ξεχασμένο διάσταση! Μην χάσετε την ευκαιρία!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more