Σελιδοδείκτες

Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ Zombies έρχονται

Εναλλακτικές ονομασίες: Zombie Πολέμου, War Z, Zombie War

Καλή παιχνίδια στο στυλ του "τρόμου", και ακόμα περισσότερο με ζόμπι, υπάρχουν λίγες. Παιχνίδι Z-WAR online - ένας από αυτούς. Εάν έχετε την επιθυμία να βυθίσει στην ατμόσφαιρα, όπου οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί από έναν ιό ζόμπι πόλη που αγωνίζεται να επιβιώσει, τότε εδώ.

Το παιχνίδι είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι μπορείτε να το παίξει και στις δύο επιζώντες κατοίκους και ζόμπι. Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ online παιχνίδι σας βυθίζει στον κόσμο των επιζώντων του Ολοκαυτώματος - δραπέτευσε από ένα μυστικό εργαστήριο ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν στον ιό, και είναι ενωμένοι στον πόλεμο ενάντια στο μολυσμένο. On-line παιχνίδι War Z περνάει Reynvud, Αγγλία.

Το μόνο πράγμα που αξίζει να σημειωθεί - είναι το όριο ηλικίας για το παιχνίδι για τα άτομα με ανώριμη ψυχή, που είναι έως 18 ετών.

Πριν προχωρήσετε με την εγγραφή, ας επανεξετάσει τις απαιτήσεις του συστήματος που προβάλλουν οι προγραμματιστές του παιχνιδιού. On-line παιχνίδι Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ δεν εκθέτει ορισμένες μη ρεαλιστικές απαιτήσεις για τα παιχνίδια στον υπολογιστή κατάλληλο ακόμα και για την έκδοση του γραφείου, αλλά η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι καλό, καθώς και το Adobe Flash Player εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση. On-line παιχνίδι Z-WAR είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης-δηλαδή, δεν απαιτεί εγκατάσταση στον υπολογιστή σας κάποιο λογισμικό και να τρέξει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Internet στο λειτουργικό σύστημα των Windows.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ μπορεί να μην είναι απαραίτητο εάν έχετε ένα λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Vkontakte ή το Facebook.

Αν δεν θέλετε να δέσει το παιχνίδι με ένα κοινωνικό δίκτυο, η καταχώριση Z-WAR on-line είναι πολύ απλή - θα πρέπει να εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα, τον κωδικό πρόσβασης, e-γραμματοκιβώτιο, ημερομηνία γέννησης, αναφέρει το πάτωμα, να επιλέξουν μια παράταξη για την οποία παίζετε ( ζόμπι ή άνθρωποι), πληκτρολογήστε τον κωδικό από την εικόνα.

Θα πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και να αποδεχθεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Εγγραφή Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ θα ολοκληρωθεί μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού του παιχνιδιού, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που εστάλη στην καθορισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού, το παιχνίδι, κάντε μια βουτιά στον κόσμο των παιχνιδιών. Ακολουθήστε τις προτροπές θα περπατήσουν μια μικρή εκπαίδευση στη νέα (ακόμη), αλλά και συναρπαστικό κόσμο.

Ο χαρακτήρας σας θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι:

• Force

• επιδεξιότητα

• Αντοχή

• Intelligence

• Αντίληψη

• Charisma

Προσθήκη στα χαρακτηριστικά, το παιχνίδι μπορεί να αναπτύξει δεξιότητες όπως:

• Μάχη

• Ιατρική

• Μηχανική

• Κοινωνική

• Δεξιότητες Gain

Αν αποφασίσετε να παίξετε το παιχνίδι Z-WAR σε απευθείας σύνδεση για τους ανθρώπους, τότε θα έχετε ένα στόχο - να επιβιώσει και να καθαρίσει όσο περισσότερο έδαφος από το undead. Χτίζει οδοφράγματα, επισκευή και να δημιουργήσει πράγματα που στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα τους.

Play να είμαστε προσεκτικοί, γιατί, να φάει, να μολυνθούν και να πάει προς την πλευρά των ζόμπι.

Αν παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ σαν ζόμπι, τότε θα προχωρήσουμε την πείνα και την επιθυμία να τρώνε και να σκίσει το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Οι περισσότεροι άνθρωποι που τρώνε, τόσο πιο γρήγορα θα αναπτύξουν τις ικανότητες του χαρακτήρα σας, καθώς και το επίπεδο του να αυξηθεί.

At War Zombies παίζουν ενδιαφέρουσα για όλους χωρίς εξαίρεση. Το παιχνίδι έχει πολλές διαφορετικές θέσεις - ορισμένες περιοχές τυχερού παιχνιδιού - σπίτια με δωμάτια, αποθήκες, αλάνες και τους δρόμους. Κατά τη διάρκεια της μάχης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα στοιχεία στη θέση ως καταφύγια, αλλά καταφύγια δεν έχουν σαρώσει σκούπισμα.

Όταν παίζετε Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε δωρεάν είδη σε διαφορετικές θέσεις - από όπλα για να πρώτων βοηθειών και άλλα πυρομαχικά.

Το παιχνίδι έχει ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα μάχης με απρόβλεπτα αποτελέσματα, γιατί στη μάχη ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρέμβει είτε σύμμαχος ή εχθρός σας. Ωστόσο, για να καλύψει το υπόλοιπο του παιχνιδιού για την επίθεση εναντίον του παίκτη πολύ χαμηλότερο επίπεδο που βασίζονται πρόστιμο.

Αν είστε offline, να έχετε κατά νου ότι ο χαρακτήρας σας μπορεί να πραγματοποιήσει επιθέσεις, και αυτός θα πρέπει να αποκρούσει τους εχθρούς σε έναν αυτόματο τρόπο.

Σε παιχνίδι Z-WAR είναι επίσης ενδιαφέρουσα επειδή έχετε την ευκαιρία, ενώ στο κτίριο, σε οποιοδήποτε τοίχο γκράφιτι αφήνουν τους - το μήνυμα σε άλλους παίκτες. Αυτό το μήνυμα θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα τοίχο για δύο ημέρες.

Επίσης υπάρχει ένα ειδικό ραδιόφωνο - "Αποκάλυψη FM», στην οποία μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από τραγούδια, καθώς και να ακούσετε τα μηνύματα από άλλους παίκτες για τις συνεχιζόμενες μάχες, ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και τα μέρη όπου μπορείτε να ωφεληθείτε τρόπαια και δωρεάν πράγματα.

Μπροστά τους ανθρώπους και τα ζόμπι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Μετά online παιχνίδι Zombie War δεν θα χάσετε λεπτό!

 

Ζ-ΠΟΛΕΜΟΣ online εγγραφή