Σελιδοδείκτες

I φεουδαρχική

Εναλλακτικές ονομασίες: Ya feodal

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που φεουδάρχη - μια καινοτομία στον κόσμο των MMORPG, ξεχωρίζει μεγάλη γραφικά και μια πρωτότυπη ιστορία. Θα είναι βυθισμένο στο μυθικό κόσμο των γενναίων ιπποτών, ισχυρό βαρόνους και μεγάλοι βασιλιάδες, λαμπερή πανοπλία και τη σύγκρουση των σπαθιών.

Συμμετοχή στο παιχνίδι έκανα το φεουδαρχικό απλό και όμορφο. Στην επάνω αριστερή γωνία κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" και εμφανίζεται μπροστά σας ... Δώρο ένα πραγματικό δίπλωμα με τη βασιλική σφραγίδα. Απλά πρέπει να εισάγετε το όνομά σας (είναι το ίδιο όνομα χρήστη στο παιχνίδι), μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (έρχεται το αίτημα για επιβεβαίωση), και επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης, τους χαρακτήρες από την εικόνα (captcha). I φεουδαρχική on-line εγγραφής απαιτεί μόνο να διαβάσετε τη συμφωνία χρήστη και σύμφωνη γνώμη για να ελέγξετε την "Αποδέχομαι τους όρους ... . " Όλα, πατήστε το πορτοκαλί κουμπί «Εγγραφή» στο κάτω μέρος και αμέσως να μπει στο παιχνίδι.

Πριν ανοίξετε μυστηριώδες μεσαιωνικό τοπίο και όμορφη υπηρέτρια Greta σας παίρνει για πρωινό πάπια με μήλα. Απολαμβάνοντας ένα μεγάλο γεύμα, μπορείτε χαλαρό επιθεωρούν τα υπάρχοντά τους.

Παιχνίδι ξεκίνησε!

Ναι, εάν είστε εγγεγραμμένοι σε ένα GameXP κοινωνικό δίκτυο, τότε μπορώ να ελέγξω το φεουδαρχικό σας άσκοπα - είστε ήδη στο παιχνίδι! Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας - και αρχίστε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μου φεουδάρχη.

Πρώτα θα πρέπει να περάσει από την πρώτη προσπάθεια κατάρτισης. Θα εξοικειωθούν με τα μενού, οι χαρακτήρες του παιχνιδιού και τους τύπους των μονάδων τυχερών παιχνιδιών και των κτιρίων, τη διαχείριση και τις βασικές αρχές του παιχνιδιού. I φεουδαρχική online παιχνίδι - αυτή η στρατιωτική-οικονομική στρατηγική.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με τον τιμητικό τίτλο του Esquire, κάτω από την κηδεμονία σας δίνεται ένας μικρός οικισμός - είτε πόλη, η οποία θα επεκταθούν, να βελτιωθούν και να υπερασπιστεί ενάντια στους εχθρούς.

Στο παιχνίδι θα είναι δική μου, να χτίσει, να λαμβάνουν μια ανταμοιβή (και ακόμη και να λάβει μακριά από άλλους παίκτες στο νταηλίκι επιδρομές! ) Τρόφιμα, το ξύλο, λίθων, μεταλλευμάτων και, φυσικά, ο χρυσός. Αυτά είναι τα βασικά είδη των πόρων. Υπάρχει και μια άλλη πηγή - ζωτικού χώρου. Τροφίμων, για παράδειγμα, δεν πρέπει μόνο να προσλάβει νέες μονάδες, αλλά και να διατηρήσει την ικανότητα καταπολέμησης του στρατού σας. Ακόμα και το μεγαλύτερο και πιο φοβερός στρατός, με την έλλειψη τροφίμων και αποδυναμώνει θα σπάσει σε έναν αγώνα. Αριθμός κατοικημένες περιοχές καθορίζει όχι μόνο τον αριθμό των θεμάτων σας, αλλά και άλλα κτίρια, καθώς και το επίπεδο ανάπτυξής τους. Αυτό παρέχει ένα σημαντικό πόρο, όπως μπορεί να έχετε μαντέψει, τα σπίτια. Άλλοι πόροι που εξορύσσεται σε ειδικά κτίρια. Τρόφιμα - στο αγρόκτημα, το οποίο προστατεύει τα άγρια ​​σκιάχτρο σε αίμα-κόκκινο σομπρέρο.

Σκιάχτρο είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια στους κλέφτες αγροτών, αλλά άχρηστα εναντίον αλαζών κοράκια. Αλλά μην ανησυχείτε, η εισβολή των ορδών των απειλητικό Carcano δεν απειλούνται ... ακόμα. Μονάδα «κοράκι», ως μαγικές προστασία από αυτό θα εφαρμοστεί στην επόμενη έκδοση του παιχνιδιού.

Το ορυχείο παράγει σιδηρομετάλλευμα στο πριονιστήριο - ξύλο, πέτρα λατομείου - πέτρα. Gold σας δίνει τους φόρους από τους αγρότες και το εμπόριο. Κάθε κτίριο έχει ένα επίπεδο ανάπτυξης που μπορούν και πρέπει να βελτιωθούν. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, οι περισσότεροι πόροι προέρχονται. Barn μόνο που χρειάζεται για την αποθήκευση των πόρων, γιατί όλα αυτά που δεν ταιριάζει εκεί, «εξαφανίζεται» ξεδιάντροπα. Ανεμόμυλος αύξηση της παραγωγικότητας των εκμεταλλεύσεων. Στο ταμείο αποθηκευμένο χρυσό και stash θα κρύψουν τον πλούτο τους από ληστές.

I φεουδαρχική online παιχνίδι έχει μια πολύ κλαδιά, αλλά και διαισθητική ανάπτυξη δέντρων. Για την κατασκευή τους στρατώνες, θα πρέπει να έχετε, σπίτια και στάβλοι πρέπει να στρατώνες. Τα περισσότερα από τα κτίρια που χτίζετε, να κάνει αναζητήσεις κατάρτισης.

Παρεμπιπτόντως, η κατασκευή των κτιρίων και όμορφα λεπτομερείς κινουμένων σχεδίων, που δείχνει το εσωτερικό των αρχαίων κτηρίων με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια, ενώ το παιχνίδι δεν αργή και με λάθη, ακόμη και για τους πιο αδύναμους υπολογιστές.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να κάνετε ερωτήσεις στα chat παιχνίδια και ακόμη και να επιλέξετε Δάσκαλό τους.

City Hall - είναι το κέντρο ελέγχου της πόλης σας, εδώ θα κατασκευάσει και να διαχειρίζεται τα domains σας. Υψηλότερο είναι το επίπεδο του Δημαρχείου - περισσότερο χρυσό και την ταχύτητα κατασκευής των κτιρίων.

Trading και μπορούν να μοιραστούν πόρους στην αγορά.

Στην πλατεία θα πάρει τη σημαία και να οδηγήσει έναν στρατό ενάντια στον εχθρό, να υπεισέλθω σε μάχη παιχνίδι αναμονής. Στρατώνες, Σταθερό και Εργαστηρίου θα σας χρησιμεύσει για την πρόσληψη των μάχιμων μονάδων. Φτιάξτε έναν τοίχο, στρίβετε την πόλη σας σε ένα οχυρωμένο κάστρο.

Palace - η κορυφή του δέντρου ανάπτυξης. Εδώ έχετε τις πιο ισχυρές μονάδες - αριστοκράτες απαιτείται για να συλλάβει τα κάστρα του εχθρού, καθώς και τους προσκόπους και τους κατασκόπους.

Παιχνίδια Στρατού I φεουδαρχική απευθείας σύνδεση χωρίζεται σε οκτώ βασικά είδη. Mercenary - βασικά πολεμιστής, δεν είναι πολύ ισχυρή, αλλά φτηνό στην πρόσληψη και πολύ χρήσιμο στη ληστεία του εχθρού. Ξιφομάχος - ευέλικτο και Spearman Pikeman - καλό για την προστασία του. Archer κινείται γρήγορα γρήγορα επιθέσεις, απαιτεί ελάχιστους πόρους, αλλά κακώς προστατεύονται. Βελτιωμένη έκδοση του Archer - Marksman. Trooper είναι καλό για την επίθεση, και ο Knight - το ισχυρότερο πολεμιστή και ευέλικτο, αλλά και το πιο ακριβό. Ωστόσο, ιπποτικά ανδρεία δεν του επιτρέπει να μεταφέρει τα λάφυρα. Κατά την πολιορκία του κάστρου του εχθρού σας θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ram και καταπέλτη.

Να είναι πιο αποτελεσματική, πιο ενδιαφέρον να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση I φεουδάρχης πρέπει να προσλάβει αρκετοί υπουργοί. Ο υπουργός Πολέμου επιταχύνει την κατάρτιση στρατεύματά σας, ο υπουργός Οικονομίας - εξόρυξη πόρων και τον υπουργό νοημοσύνη μόνο που χρειάζεται για την ανίχνευση κατασκόπους του εχθρού και μονοπάτια τις μυστικές πληροφορίες, επιταχύνοντας την κίνηση του στρατού.

Οι υπουργοί αυτοκινήτου, καθώς και να επισκεφθείτε το κατάστημα και οπλοστάσιο μπορείτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τη μορφή Premium Crown.

MMORPG I φεουδάρχης έχει σχεδιαστεί ως ένα ενιαίο, και η ομάδα του την ίδια στιγμή μπορεί να παίξει χιλιάδες συμμετέχοντες.

Οι πρώτες αποστολές θα περπατήσει μόνος του, αυξάνοντας σταδιακά την εμπειρία τους και να δώσουν νέους τίτλους.

Αλλά η εκπαίδευση ολοκληρωθεί και να αρχίσετε να παίζετε Ειλικρινά φεουδαρχική. Και τότε φυσικά ο νικητής είναι αυτός που έχει την πιο ομάδα της οποίας ένωση είναι καλύτερα οργανωμένο, ο οποίος κατέχει μια στρατηγική νίκης.

Και αγώνα, εξερεύνηση, το εμπόριο δεν είναι τόσο απλή όσο σε εκπαιδευτικές αποστολές. Έχουν τους δικούς τους κανόνες και τη σοφία, τα σημεία και τους υπολογισμούς. Και εδώ θα είναι πολύ ειδική αριθμομηχανή παιχνίδι.

Ράμματα χειρόγραφα ιστορικός Bertrand Sanders ανοίγετε ένα συναρπαστικό και τραγικό κόσμο του Μεσαίωνα, όταν τα βάθη του Μεσαίωνα, από τον αιματηρό χάος και βαρβαρότητα ήταν το πρώτο ισχυρό άρχοντες. Εκατοντάδες χρόνια του κατακερματισμού και των ατελείωτων πολέμων άλλαξε σύντομη βασιλεία ανάπαυλα ισχυρός και σοφός βασιλιάς που ένωσε τη δύναμη και την πονηριά της ηπείρου μεγαλύτερο μέρος της γης υπό την ηγεμονία του.

Grand Palace και φάνηκε να υποστηρίξει την αιώνιο σύμβολο της ειρήνης και της ευημερίας.

Αλλά βασιλιάδες είναι θνητός, και οι απόγονοί τους δεν είναι τόσο σοφός. Και σε μια βίαιη πάλη για το βασίλειο στέμμα σπαράσσεται από άπληστους βαρόνους και πάλι έρχονται αιώνα φεουδαρχικό κατακερματισμό, όταν οι περισσότεροι μικροκτηματίας υπερασπίζεται απεγνωσμένα τη γη του και τις ζωές των απλών αγροτών άχρηστη.

Pen γλιστρά από τα ταλαιπωρημένα χέρια, το κεφάλι κλίνει σε μεγάλο βαθμό χρονογράφο. Ο κόσμος ήταν και πάλι απειλούνται από το χάος του Μεσαίωνα. Εκατοντάδες των φεουδαρχών πολεμάμε ο ένας τον άλλο, επειδή δεν υπάρχει master, είναι σε θέση να τους λυγίσει σε μια ενιαία βούληση. Βιαστικά ενισχύθηκε τοίχους των κάστρων, να συγκεντρώσει τεράστιο στρατό μισθοφόρων και κακοποιών, οι κοινοί άνθρωποι προετοιμάζονται για το χειρότερο.

Ποιος θα σηκώσει ένα πανό πάνω Elmerhollom, την αρχαία πρωτεύουσα των βασιλέων, ο οποίος γίνεται ο νέος μονάρχης;

Δύναμη ή πονηριά, ή ο στρατός των γενναίων πολεμιστών επιδέξιος διπλωματία θα σας βοηθήσει να παίξετε και ο φεουδάρχης θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο - το βασιλικό στέμμα της αρχαίας φυλής Elmer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more