Σελιδοδείκτες

Xterium

Εναλλακτικές ονομασίες: Xterium

Game Iksterium είναι συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή, στο οποίο μπορείτε να παίξετε δωρεάν μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Internet.

Game Xterium εγγραφή είναι διαθέσιμη σε πολλούς χρήστες. Για να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να καθορίσετε Xterium

1. Το όνομα χρήστη σας.

2. Διεύθυνση e-mail σας.

3. γράψει το μοναδικό κωδικό πρόσβασής σας για το παιχνίδι.

Στην αρχή του παιχνιδιού είναι αναγκαίο να θεσπιστούν Iksterium σε απευθείας σύνδεση πόρους αγοράς για τον πλανήτη τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χτίσετε ορυχεία μέταλλο, κρύσταλλο και δευτέριο. Μετάλλων και ορυχείων κρύσταλλο θα ήταν καλό για την ταυτόχρονη διαμόρφωση, οπότε θα πρέπει να φροντίσει ότι το επίπεδό τους ήταν συνεχώς η ίδια.

Δευτέριο Synthesizer Θα πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα ορυχεία. Εναλλακτικά, στην περίπτωση που τα χρήματα που έχουν ανεπαρκή, θα πρέπει να το κρατήσει σε επίπεδα χαμηλότερα του 5.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει Xterium κατασκευάσει ένα ερευνητικό εργαστήριο για τη μελέτη της βασικής έρευνας. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εξετάσει τα ακόλουθα έρευνα:

1. Κατασκοπεία - η μελέτη αυτή, η οποία βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του παιχνιδιού. Το καλύτερο είναι να διερευνήσει την αστροφυσική.

2. Η ενεργειακή τεχνολογία είναι στο επίπεδο 12. Χρειάζεται συνεχώς ενέργεια. Ενέργεια που χρειάζεστε σε πολλά επίπεδα για μια ποικιλία εργασιών.

3. Jet κινητήρα που βρίσκεται στο επίπεδο 6. Κινητήρα τζετ που χρειάζεστε για την κατασκευή πλοίων του τύπου BT και MT. Θα πρέπει να συμπληρώσετε ότι οι πόροι θα είναι πιο εύκολο να κάνει λεηλασίες. Πιο δύσκολο θα είναι να κερδίσει πόρους από τα δικά τους ορυχεία.

4. Η τεχνολογία των υπολογιστών είναι στο επίπεδο 10. Μήπως χρειάζεστε ένα nanites εργοστάσιο χωρίς αυτό δεν κάνουμε πολλά.

5. Αστροφυσικής βρίσκεται στο επίπεδο 15. Νωρίς το παιχνίδι θα πρέπει να ανεβάσουν σε 15 επίπεδα. Στη συνέχεια θα αναπτύξει το επιθυμητό επίπεδο 25.

Play Xterium Θα πρέπει να πρώτα σε έναν πλανήτη. Νωρίς το παιχνίδι θα σας δοθεί πλανήτη σας. Αυτός ο πλανήτης είναι πάντα για σένα θα είναι το κύριο. Δεν μπορείτε να καταργήσετε αυτόν τον πλανήτη.

Θα πρέπει να εξοπλίσουν συνεχώς αυτόν τον πλανήτη. Μπορείτε σε αυτό, για παράδειγμα, κατασκευάζουν Τεχνόπολις. Στη συνέχεια θα πρέπει να κατασκευάσει ένα πλοίο για να κατοικήσουν.

Παιχνίδι Xterium σε απευθείας σύνδεση, τότε θα πρέπει να συμμετάσχουν στον αποικισμό. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ψάξετε τον πλανήτη με το μεγαλύτερο αριθμό των πλανητών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Μπορείτε να έχετε ένα ανώτατο όριο δεκατεσσάρων αποικίες. Οι αποικίες μπορούν να είναι σε αντίθεση με την αφαίρεση του κυρίου πλανήτη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι οι πλανήτες τηλεμεταφορά. Όταν τηλεμεταφορά πλανήτες που υπόκεινται σε ορισμένους περιορισμούς. Τηλεμεταφορά περνούν πολύ γρήγορα. Η τηλεμεταφορά από το φεγγάρι για όλους τους παίκτες είναι αδύνατη. Επίσης, δεν μπορείτε να teleport στον πλανήτη σας ή σε άλλο με κάθε αποστολή.

Xterium παιχνίδι που θα έκκληση προς τους οπαδούς του χώρου και την απίστευτη διασκέδαση. Χαρίστε στον εαυτό σας αξέχαστες στιγμές με το παιχνίδι Xterium!

Παίξτε μαζί με τους φίλους σας, μοιραστείτε τα με τα συναισθήματά σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more