Σελιδοδείκτες

Xnova

Εναλλακτικές ονομασίες: Xnova σε απευθείας σύνδεση

Xnova σε απευθείας σύνδεση είναι ένα δημοφιλές παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΚΑΚ στο ύφος του χώρου πολέμους. Η κύρια δραστηριότητα Xnova σας σε απευθείας σύνδεση είναι ο αποικισμός νέων πλανητών και των γαλαξιών. Διάστημα και διάσπαρτα συστήματα το γαλαξία και οι πλανήτες χρειάζονται μια ισχυρή Lord of the ικανότητα να τα συνδυάσουν σε μια αυτοκρατορία. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε δύσκολες στρατιωτικές υποθέσεις στη συντριπτική απέραντη χώρο.

Για να παίξετε σε απευθείας σύνδεση Xnova απαιτεί εγγραφή στο Xnova παιχνίδι. Επίσης διαθέσιμο εγγραφή Xnova μέσω λογαριασμών @ mail. ru και κοινωνικό δίκτυο VKontakte. Διαφορετικά, καλείστε να συμπληρώσετε τη στοιχειώδη Εγγραφή Xnova. Στα κατάλληλα πεδία συμπληρώστε τα στοιχεία σας: e-mail, το νέο κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε ότι είστε ένα πραγματικό πρόσωπο και όχι ένα ρομπότ. Μετά την ανάγνωση και τη συμφωνία με τους κανόνες και τις βασικές διατάξεις ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο παιχνίδι μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Xnova ανοιχτή για σας.

Μετά την εγγραφή θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα σύμπαντα (servers) Xnova απευθείας σύνδεση, όπου στη διάθεσή σας δίνεται ένας πλανήτης. Ωστόσο, μην κάνετε κανένα λάθος, έτσι, με την πρώτη ματιά, ένα γενναιόδωρο δώρο. Μετά την πρώτη παίζοντας το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Xnova ξεκινάτε σχεδόν ακατοίκητη και υπανάπτυκτη πλανήτη. Θα σας ζητηθεί μια μεγάλη προσπάθεια και τις ικανότητες ηγέτες πρέπει να προετοιμάσουν αυτό το ακατοίκητο κομμάτι πέτρας σε μια πραγματική στρατιωτική βάση. Επίσης, μην ξεχνάτε σχετικά με την οικονομία και την επιστημονική έρευνα. Μην καθυστερείτε την υλοποίηση αυτών των προϋποθέσεων, για να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό για επιθετικές και αμυντικές ενέργειες.

Μην εστιάζετε στην έναρξη πλανήτη σας, διότι για να παίξει με επιτυχία Xnova, θα πρέπει να κρατήσει νομάδες τρόπο ζωής και να αποικίσουν νέους πλανήτες. Να τον εαυτό σας ως έναν έμπειρο διπλωμάτη. Να επισυναφθούν κερδοφόρες συμμαχίες, κηρύσσει πόλεμο, συνομολογεί προσοδοφόρες εμπορικές συμφωνίες με άλλους παίκτες.

Συνεχίζοντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Xnova και διαπράττουν πόλεμο εκμεταλλεύεται Stavani κόμμα μάχες στα παρασκήνια. Δημιουργήστε ένα πυκνό ιστό ίντριγκας και συνομωσίας στην Xnova σύμπαν. Σωστά σχεδιασμό όλων μηχανορραφίες τους, θα δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μελλοντικές μάχες με τους εχθρούς σας. Μπείτε σε συμμαχία με δυνατούς παίκτες και τον εαυτό σας να γίνει ισχυρή. Περικλείουν μια εμπορική συμφωνία και να στερηθεί από τους εχθρούς σας ευκαιρία για να αποκτηθούν οι αναγκαίοι πόροι για την ανάπτυξη. Αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί οι άλλοι παίκτες είναι σε θέση το ίδιο. Είναι άνθρωποι σαν κι εσάς. Ως εκ τούτου, επιλέξτε προσεκτικά για τον εαυτό τους έμπιστους φίλους και συμμάχους να μην γίνει θύμα μιας συνωμοσίας.

Διπλωματία Xnova σε απευθείας σύνδεση δεν είναι πικάντικο καρύκευμα σε ένα μεγάλο πιάτο, δηλαδή ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά. Μην ξεχνάτε ότι για την καταπολέμηση της ένα ισχυρό νέο εχθρό, μπορείτε να βρείτε σωτηρία είναι να κερδίσει πάνω από το παλιό εχθρό ασθενέστερη.
Επιλογή διαστημόπλοια που παρέχει on-line παιχνίδι Xnova, φύγουν ευχαριστημένοι όλοι οι οπαδοί της τακτικής και στρατηγικής. Επιλέξτε τη δική σας, μπορείτε κατάλληλες τακτικές του πολέμου. Ασκηθείτε καταστροφικές επιδρομές σε λάθος πλανήτη ή σταδιακά, με ελάχιστη καταστροφή επεκτείνουν έχετε δημιουργήσει μια αυτοκρατορία. Κάθε μονάδα μάχης στο παιχνίδι έχει τη δική του πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές της. Ως εκ τούτου, η αρχή της "περισσότερο - τόσο το καλύτερο" δεν ισχύει εδώ. Dial Προσεκτικά πλοία του στόλου σας. Μόνο ισχυρό, ευέλικτο στρατός υπό την ηγεσία καλή τακτική μπορεί να εκτελέσει τα πιο σύνθετα καθήκοντα με ελάχιστες απώλειες.

Κλήση σε καλύτερους αξιωματικούς του στρατού σας, που παρέχει όλα τα είδη των διαστημοπλοίων μπόνους μάχης από την δύναμη πυρός για την ταχύτητα. Επίσης, με αυτά που μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία των αναζητήσεων, η οποία ρίχνει ένα παιχνίδι και να πάρει χρήσιμα μπόνους.
Αξιωματικών απαιτούνται για τη διαχείριση του στόλου του χώρου θα σας δώσει διάφορα μπόνους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τη δύναμη μάχης των πλοίων. Μπορούν επίσης να είναι χρήσιμες για να εκτελέσει μια ποικιλία εργασιών, τα οποία αφθονούν στο παιχνίδι. Η απόδοσή τους σας φέρνει χρήσιμα μπόνους.

Δεν μπορεί να καθυστερήσει! Ίσως κάποιος άλλος έχει ήδη εγγραφεί Xnova σε απευθείας σύνδεση και άρχισε να παίξετε, να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια του Ναπολέοντα. Αλλά είναι πολύ αργά! Συλλέξτε το στόλο σας και να αρχίσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Xnova.

 

Xnova παιχνίδι online εγγραφή