Σελιδοδείκτες

Xgame

Εναλλακτικές ονομασίες: Xgame-Online, Xgame σύνδεση

Έτσι, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα νέο παιχνίδι στα MMORTS είδος - Xgame σε απευθείας σύνδεση. Αυτό το παιχνίδι δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο οπαδούς του Star Wars και άλλων διαστημικών φαντασίας. Νιώστε σαν να είστε αρχάριος κυβερνήτης του πλανήτη έρημο και να ριχτεί στη μάχη για την εξουσία στο σύμπαν με το πραγματικό σε απευθείας σύνδεση παίκτες. Ανακαλύψτε το νέο σύστημα και τον γαλαξία, να διερευνήσει πέσαμε πλανήτη. Βελτίωση του συστήματος των όπλων σε πραγματικό χρόνο δεν θα επιτρέψει σε σας για να χαλαρώσετε πλήρως. Πάρτε μέρος σε μία online "κούρσα εξοπλισμών", τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ένα κρίσιμο ρόλο στην ευθυγράμμιση των δυνάμεων στο σύμπαν Xgame σε απευθείας σύνδεση.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Xgame δεν χρειάζεται πρόσθετη εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και να συμμετάσχουν σε αυτό θα πρέπει να περάσει γρήγορα και χωρίς επιπλοκές Συμμετοχή Xgame παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση.

Για Xgame σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι έγινε διαθέσιμο μεταβείτε στη σελίδα Xgame online παιχνίδι, όπου εμφανίζεται αμέσως το παράθυρο εγγραφής. Θα σας ζητηθεί να εισάγετε νέα σύνδεση, η επιβεβαίωση τον κωδικό πρόσβασής σας και να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη.
Όταν Xgame online εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μπορείτε να αρχίσετε τα νέα του καθήκοντα πλανητικό έλεγχό του. Παίξτε το παιχνίδι online Xgame ξεκινάτε σε ένα έρημο και άδειο πλανήτη με ένα μικρό περιθώριο των ορυκτών. Μικρή, αλλά - και πάλι, αρκετό για να ξεκινήσει. Οι πόροι αυτοί θα πρέπει να ξεκινήσετε τη βασική υποδομή σας του πλανήτη, να χτίσετε ορυχεία, σταθμούς, εργοστάσια, ναυπηγεία, εργαστήρια, και άλλες χρήσιμες παροχές.

Shipyard πρέπει να αναπτύξει μια αμυντική συνιστώσα του πλανήτη σας, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη μελλοντική κατάκτηση του γαλαξία Xgame σε απευθείας σύνδεση. Αλλά κλείνοντας σταθερά εξασφαλίσει την πλανητική βάση, όχι πάρα πολλά navoyuesh. Γι 'αυτό είναι αναγκαίο να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό το διαστημικό στόλο να επεκτείνουν τις εκμεταλλεύσεις τους.
Επίσης Xgame online - ένα παιχνίδι στο οποίο η συμμετοχή στο γαλαξιακό πόλεμο, οι Σοβιετικοί ζητούν τη βοήθεια των συμμάχων, η οποία μπορεί εύκολα να βρεθεί μεταξύ των άλλων σε απευθείας σύνδεση παίκτες. Μέσα από τις κοινές προσπάθειες θα είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία. Παίξτε Xgame σε απευθείας σύνδεση μπορεί επίσης να είναι για το σκοπό της να πάρει μέσα στο τμήμα gaming "Hall of Fame" από ό, τι δοξάσει τον εαυτό του και τον πλανήτη σπίτι του.

Novoyavlenny σύμμαχο θα σας βοηθήσει στην εξόρυξη λείπουν, αλλά οι αναγκαίοι πόροι για εσάς. Για να το κάνετε αυτό, γυρίστε το εμπόριο μαζί τους την καλύτερη προσφορά με τους μόνιμους εμπορικούς εταίρους τους. Δημιουργήστε τη δική σας εμπορική στρατηγική για να στερήσει από τους εχθρούς σας τους απαραίτητους πόρους. Xgame online - ένα σύμπαν όπου θανάσιμο παιχνίδι και μόνο.

Για να καταλάβει την εξουσία στην online Xgame παιχνίδι πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη των τεχνολογιών σε πλανήτες σας. Μελέτες σωστή στρατηγική θα επιτρέψει, για παράδειγμα, να μεταφέρετε άμεσα το στόλο σας σε άλλους γαλαξίες, στην καρδιά του εχθρού. Στείλτε όσες ανιχνευτικά σκάφη για τη διερεύνηση νέων χώρων, γιατί η γνώση είναι δύναμη.

Από την αρχή, θα πρέπει να κάνει μια επιλογή από τις τρεις επιλογές για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας. Φυσικά η επιλογή αυτή επηρεάζει όλες τις επόμενες παιχνίδι σας. Επιλέξτε μια Κατηγορία "Σαχτάρ" θα επέτρεπε μεγαλύτερη άντληση πόρων και την κατασκευή κτιρίων. Class "επιστήμονες" να κάνει μια έμφαση σε δραστηριότητες επιστημονικής έρευνας του πλανήτη σας. Για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα αποτελεσματικό χώρο στόλου - Class "Pilot".

Μπορείτε - ένας πραγματικός ηγέτης του πλανήτη. Και για να αποδείξει ότι είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα ισχυρό οικονομικό και στρατιωτικό σύστημα του πλανήτη με την τακτική τεχνολογική βελτίωση. Xgame online εγγραφή σας περιμένει.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more