Σελιδοδείκτες

XCOM: Enemy Unknown

Εναλλακτικές ονομασίες: XCOM: Enemy Unknown

Πιο μεγάλο φόβο για κάθε άτομο στη γη - το άγνωστο. Ανεξερεύνητη παράσιτα, εξωγήινους, ζόμπι - όλα αυτά για αιώνες τρομοκρατεί τους ανθρώπους. XCOM παιχνιδιού: Enemy Unknown, έδωσε τη δική του εκδοχή των ανθρώπινων συγκρούσεων και την αβεβαιότητα. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, η ανθρωπότητα και ξένα τέρατα. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι οι προγραμματιστές παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται τα ήδη γνωστά μεθόδους και γνωστό σε πολλούς, δεδομένου θρύλους της παιδικής ηλικίας, επισκόπηση του έργου δεν ήταν χαλασμένο. Και εκτός αυτού, η προηγούμενη δημιουργία του XCOM κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ότι οι περισσότεροι παίκτες με ασφάλεια να ξεχνάμε γι 'αυτό.

Αμέσως οπαδούς του τρόμου φαντασία, ψυχή δεν αποκλείοντας σε έργα όπως το XCOM, πρέπει να προειδοποιούνται ότι XCOM: Enemy Unknown pc - αυτό δεν είναι η συνέχιση της γνωστά παιχνίδια, και επανέκδοση του. Στην πραγματικότητα, αυτό εξηγεί το γεγονός ότι οι βασικοί χαρακτήρες δεν καταλαβαίνουν η πλειοψηφία φαίνεται να έχει γνωστό σε όλο τον κόσμο των πραγμάτων. Ως εκ τούτου, συνιστούμε ότι ακόμα και οι παίκτες που θεωρούν τους εαυτούς τους να είναι επαγγελματίας σε αυτό το παιχνίδι, πριν από την αναχώρηση για το κεφάλι gameplay, το περπάτημα προγραμματιστές πρότεινε «βασική εκπαίδευση».

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί XCOM: Enemy Unknown λήψη. Σήμερα αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με τη χρήση torrents. Επίσης, να είστε σίγουροι ότι έχετε στο μυαλό σας υπάρχουν ένα ζευγάρι ή τρεις κατάλληλους πόρους. Πηγαίνοντας στο έργο, θα μάθετε ότι η συνάντηση γήινους με εξωγήινους επισκέπτες δεν πηγαίνουν για την προγραμματισμένη σενάριο - ξεκίνησε ένα διαγαλαξιακό πόλεμο. Ο κύριος στόχος του εχθρού - κάποια οργάνωση XCOM. Το τελευταίο είναι ένα τεράστιο ποσό των καλύτεροι πολεμιστές για τα όπλα που χρησιμοποιούν το πιο ισχυρό όπλο.

Σε XCOM: Enemy Unknown αποστολή ακόμη και η παραμικρή φαίνονται τόσο ρεαλιστικό ότι κάποια στιγμή θα πιάσει τον εαυτό σας νομίζοντας ότι ο φόβος σας γλιστρά πραγματικά. Μία από τις σημαντικές αλλαγές που εφαρμόζονται στο νέο σχέδιο, μπορούμε να υποθέσουμε την κατάργηση των σημείων δράσης. Οι τάξεις όμως παρέμειναν αμετάβλητες

1. Το μηχάνημα-οπλίτες είναι σε θέση να κρατήσει αποτελεσματικά τις θέσεις των εχθρών.

2. Στρατιώτες υποστήριξη βοηθήσει τους συμπαίκτες σε οποιαδήποτε ώρα της ανάγκης.

3. Στράτος είναι ισχυρή και ευκίνητη.

4. Ελεύθεροι σκοπευτές είναι σε θέση να χτυπήσει στόχους, ακόμη και από τις πιο απομακρυσμένες αποστάσεις.

Συνέχεια XCOM μας: Enemy Unknown αναθεώρηση θα πρέπει να είναι μια ιστορία για το κοστούμι με ενσωματωμένο μοτέρ. Αυτό θα επιτρέψει το κοστούμι για να μετακινηθείτε μεταξύ των θέσεων με την ταχύτητα του φωτός. Ισχυρό πανοπλία προστατεύει αξιόπιστα από τις σφαίρες των εχθρών, και από τα βλέμματα του καμουφλάζ δυσφημιστές μεταμφίεση. Πολλοί παίκτες θα είναι στην ευχάριστη θέση ότι το έργο έχει τελικά υλοποιηθεί περισσότερο ή λιγότερο επιτυχείς σύστημα καταφυγίων - αυτή η έλλειψη μακράς βασανίζεται οπαδούς του παιχνιδιού.

Ετοιμαστείτε να είναι ότι μερικές φορές οι εχθροί μπορούν να επιτεθούν σε ομάδες - δεν είναι το πιο κόσμιος θέαμα. Τι εκπλήξεις σας πιο προετοιμασμένοι για το έργο μπορεί να δει κανείς στη συναρμολογημένη για XCOM: Enemy Unknown trailer video! Από την ταινία θα πάρετε πληροφορίες σχετικά με όλες τις αλλαγές που έγιναν και τα οφέλη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more