Σελιδοδείκτες

Εναλλακτικές ονομασίες: WORLD OF varpleyns, wowp, ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ varpleyns

World του Πολεμικά αεροσκάφη σε απευθείας σύνδεση - δωρεάν browser-based multiplayer παιχνίδι των στρατιωτικών θεμάτων, τα γεγονότα που ξετυλίγονται σε πραγματικό χρόνο. Θα μεταφέρονται σε ταραχώδη ώρες Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Company wargaming . Net , δημιουργός του έργου, δίνει στους χρήστες μια πραγματικά καθηλωτική MMO-shooter, αφιερωμένη στην αεροπορία '30 - '50. Καθισμένος πίσω από το τιμόνι των πτηνών σιδήρου, θα λάβουν μέρος στις μεγάλες μάχες που συμβαίνουν στον αέρα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο επίπεδο, και ολόκληρα εκατοντάδες. Ενώ το καθένα από αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα όπλα και τις ικανότητές του. Μάθετε πώς να διαχειριστεί διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών, και το παιχνίδι WOW θα παίξει για εσάς όλα τα χρώματα. Θα μετά από όλα πιθανότητες να κερδίσει την υπεροχή στην έκταση του ουρανού!

Πριν από την αναπαραγωγή World του Πολεμικά αεροσκάφη , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Λειτουργικό σύστημα των Windows [_2_ ] XP , Vista , 7? επεξεργαστή ( CPU ): 2. 2 συμβατότητα GHz DirectX 9. 0 c ? Γραφικών GeForce 7600 GT ή ATI X 1600? Επέκταση 1024, ύψους 720 pixels και 2 GB μνήμης RAM. Πάρτε σε ιστορικούς χρόνους θα σας βοηθήσει να World του Πολεμικά αεροσκάφη εγγραφή. Δημιουργία λογαριασμού δεν είναι δύσκολο. Απλά πρέπει να συμπληρώσετε κάποια πεδία: το όνομα του παίκτη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, κωδικός πρόσβασης επανάληψη, χαρακτήρες από την εικόνα. Λάβετε υπόψη ότι το γεγονός της δημιουργίας ενός λογαριασμού, αποδέχεστε τους όρους της συμφωνίας.

Έτσι, ξεκίνησε World του Πολεμικά αεροσκάφη παίξει και, φυσικά, πραγματικά να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε από τέσσερις κατηγορίες οχημάτων. Αυτό μονοκινητήρια μαχητές (φως, αποτελεσματικό σε αερομαχίες), μαχητής δικινητήριο (βαρύ, πολύ επικίνδυνο, με ισχυρά όπλα), επίθεση (γνωστή ως κυνηγοί έδαφος στόχους), και του μεταφορέα με βάση μαχητής (μέση λύση ανάμεσα στο φως και τα βαριά μαχητικά). Έχουν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν πολλές επιλογές των όπλων, και μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά στη μάχη. Αισθάνονται όλο και περισσότερο νέα αεροπλάνα που οδηγεί υπερδυνάμεις - θα γαργαλάω απερίγραπτη χαρά! Μετά από να κάνει μια επιλογή, θα πρέπει να ενταχθούν μία από τις ομάδες. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες να μάχονται μεταξύ τους. Επιπλέον, κάθε ομάδα έχει μια βάση εδάφους. Είναι η καταστροφή των βάσεων του εχθρού θα σημαίνει νίκη. Η επιτυχία χαρακτηρίζεται από τη συσσώρευση των εμπειριών και των πιστώσεων, οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται κατά την κρίση σας. Για παράδειγμα, μελέτες για το νέο πακέτο ή πρόσθετες ενότητες.

Game Παγκόσμιο Στρατιωτικό αεροσκάφος απαιτεί συνεχή άντληση φτερωτών φίλων σας. Μετά από όλα ο εξοπλισμός χωρίζεται σε επίπεδα. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε με το gameplay του υπόστεγου όπου το αεροσκάφος αξίζει τρία πρώτα επίπεδα. Ναι, ήδη προσπαθεί να διαχειριστεί την πρώτη, ίσως και πρωτόγονη αεροσκάφη τους, θα νιώσετε πως μεταφέρει γρήγορα gameplay. Αλλά όλα η διασκέδαση είναι ακόμα να έρθει! Μπορείτε να ξεκινήσετε πολύ γρήγορα. Αρκεί να μελετήσει μερικά κόλπα για την καταπολέμηση της επί ίσοις όροις με τις τρομερές τους εχθρούς.

Στο βήμα PTA προτεινόμενο τρόπο "Excellence". Αλλά αυτό δεν είναι το όριο και, τελικά, οι προγραμματιστές θα προσπαθήσει να σας εκπλήξει με την προσθήκη νέων λειτουργιών. Έτσι, στο εγγύς μέλλον πρόκειται να συνδέσετε ενδιαφέρουσα λειτουργία που ονομάζεται «Escort», γεγονός που συνεπάγεται ομάδα υποστήριξης bots βομβαρδιστικά να στοχεύσετε. Είναι όλα σχετικά με τις προοπτικές για κάθε χρήστη, εν τω μεταξύ, αν είστε ακριβώς αρχάριος, θα υποβληθεί σε ειδικό καθεστώς κατάρτισης.

Παιχνίδι World του Πολεμικά αεροσκάφη σε θέση να σας παρακαλώ απείρως δυναμικές εκδηλώσεις αξέχαστη επιδίωξη του εχθρού, γρήγορη, ζεστό μάχες και μια τεράστια ποσότητα των διαθέσιμων αεροσκαφών. Βαθμολογήστε όλα εκτίμησα! Αφήστε το παιχνίδι θα φέρει μόνο θετικά συναισθήματα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more