Σελιδοδείκτες

World of Warcraft

Εναλλακτικές ονομασίες: WOW

World of Warcraft σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι ρόλων (MMORPG), με την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε την μυστηριώδη κόσμο γεμάτο μαγεία και την περιπέτεια. Αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο καθένας μπορεί να είναι ένας ήρωας.

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι θα πρέπει να περάσει το World of Warcraft σε απευθείας σύνδεση εγγραφή: στο παράθυρο που θα ανοίξει εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Γίνετε μέλος World of Warcraft επί της αρχής αυτής έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να συνδεθείτε στο παιχνίδι και αρχίζουν να δημιουργούν svogo χαρακτήρα.

Στο World of Warcraft σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας μερικές χαρακτήρες που θα σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς συγκεκριμένων φυλών και των τάξεων. Ας δούμε τη διαδικασία της δημιουργίας μελλοντικών χαρακτήρα σας: θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε έναν κόσμο του παιχνιδιού, όπου θα παίξουν (κόσμους διαφορετικό στυλ παιχνιδιού) είναι:

PvE (παίκτης εναντίον του εχθρού) - συνηθισμένο κόσμο του παιχνιδιού?

PvP (παίκτης εναντίον παίκτη) - ο κόσμος για τους παίκτες που ψάχνουν για αντιπαλότητα?

PvE-RP (παίκτης εναντίον τους εχθρούς, role-playing game) - ο κόσμος στον οποίο να δράσει το ρόλο και τις μάχες μεταξύ των παικτών πρέπει να συμφωνηθούν από τα δύο μέρη?

PvP-RP (player vs player, role-playing game) - ανάλογη κανονική PvP, όπου επιτρέπεται συμπλοκές μεταξύ διαφορετικών ομάδων στην απόδοση του ρόλου.

Περαιτέρω, στο online παιχνίδι World of Warcraft, θα πρέπει να επιλέξετε: Race, Φύλο, Τάξη και το όνομα του χαρακτήρα σας. Από εκεί και πέρα, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμες λειτουργίες όπως η αλλαγή στην εμφάνιση και την μεταμόρφωση.

Ας μιλήσουμε για αγώνες:

Τους σε αυτό το έργο - 12, που καθορίζουν τη συνολική εμφάνιση των χαρακτήρων, και να δοθεί ιδιαίτερη οφέλη με τη μορφή της φυλετικής ικανότητες, καθώς και των συνδεδεμένων με μία από τις δύο παρατάξεις: η Συμμαχία ή Horde.

Συμμαχία - σε αυτό το κλάσμα εισερχόμενη αγώνα όπως Worgen, Draenei, νάνοι, ξωτικά, άνθρωποι και ξωτικά Night?

Horde - σε αυτό το κλάσμα εισερχόμενη αγώνα όπως Goblins, ξωτικά του αίματος, Orcs, Tauren, Trolls και Forsaken (αναστήθηκε από τους νεκρούς.)

Μόλις έχετε αποφασίσει για την φατρία και Φυλή, επιλέξτε την τάξη σας Περσικό, η οποία θα εξαρτηθεί από την ικανότητά του σε αυτό το skazachno κόσμο. Στο παιχνίδι World of Warcraft σε απευθείας σύνδεση τάξη υπάρχουν 3 βασικούς ρόλους: Δεξαμενές, θεραπευτές και οπλίτες και 10 κατηγορίες αγώνων: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock και Druid. Αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμα για κάθε αγώνα, αν και πριν θα σας δοθεί η επιλογή μεταξύ της φυλής και συγκεκριμένη κατηγορία, στη συνέχεια, να δώσει προτεραιότητα τάξης.

Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση του χαρακτήρα: από το φύλο (η οποία έχει μια καθαρά αισθητική διαφορά), επιλέγοντας ένα ειδικό εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα, τατουάζ, σκουλαρίκια, τα μαλλιά, κλπ. κλπ. Σε αυτό, η δημιουργία χαρακτήρων τελειώνει, δεν μένει παρά να ορίσετε ένα όνομα.

Τώρα για το ίδιο το παιχνίδι. Μήπως ο χαρακτήρας σας στην αρχή του παιχνιδιού, υπάρχουν μερικά βασικά κατηγορίας ικανότητες svogo, αλλά για να παίξει το παιχνίδι World of Warcraft σε απευθείας σύνδεση, με την ανάπτυξη, θα είστε σε θέση να αποκαλύψει νέες.

Στο παιχνίδι World of Warcraft, μπορείτε να δώσετε svogo χαρακτήρα μοναδικές ικανότητες, χάρη στο ταλέντο και χαρακτήρα. Ταλέντα επιτρέπει ο χαρακτήρας να ειδικεύονται σε ορισμένες δεξιότητες, και σύμβολα (που δημιουργήθηκε άλλους χαρακτήρες οι οποίοι διαθέτουν το σήμα ενός επαγγέλματος) δεν θα ενισχύσει μόνο τις δεξιότητές τους, αλλά και να προσθέσουν νέα εφέ σε αυτά.

Παίξτε online παιχνίδι World of Warcraft, θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Azeroth, όπου ζουν μια ποικιλία από υπέροχα πλάσματα και χαρακτήρες. Θα εκτελέσει μια σειρά από εργασίες, οι οποίες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες: Γενικά (η πιο κοινή), Ομάδα (πιο περίπλοκη συμβατικά) στο μπουντρούμι (ανατριχιαστικό χώρους και επικίνδυνα τέρατα). Και τότε υπάρχουν θέσεις εργασίας στην Ηρωική επιδρομές λειτουργία, PvP και καθημερινά. Πάρτε μια εργασία, μπορείτε να έχετε μη-player χαρακτήρες, ή να χρησιμοποιούν τα στοιχεία και αντικείμενα. World of Warcraft παιχνίδι σας επιτρέπει μετά από την πάλη με τα τέρατα, σε περίπτωση νίκης, πυροβολούν τους με μια ποικιλία από μαγικά αντικείμενα που μπορεί να τεθεί σε μια από τις τράπεζες για φύλαξη.

Παίξετε το World of Warcraft μπορεί να είναι όπως εγώ, και με τους φίλους, να δημιουργήσουν ομάδες, να συμμετάσχουν στο Guild, καθώς αγοράζουν και να πωλούν αντικείμενα σε οίκο δημοπρασιών ...

Σε γενικές γραμμές, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εκτεταμένες και μπορεί να είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να περιγράψει, και να περάσουν από την εγγραφή στο παιχνίδι World of Warcraft, μπορείτε να δείτε τα πάντα και να προσπαθήσουμε να παίζουν World of Warcraft!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more