Σελιδοδείκτες

World of Mercenaries

Εναλλακτικές ονομασίες: World of Mercenaries

Όπως δείχνει η πρακτική, σκοπευτές με ρεαλιστικά γραφικά χρήση, να απολαύσουν και θα απολαύσετε την τρελή δημοφιλής μεταξύ των gamers, ανεξάρτητα από την ηλικία, το επάγγελμα και τα χόμπι τους. Game World of Mercenaries - ακριβώς ένα τέτοιο έργο. Προς το παρόν, η ημερομηνία απελευθέρωσης είναι ακριβής στο δίκτυο χώρος παραμένει άγνωστη, ωστόσο, η διαχείριση του έργου ανέκαθεν υποστήριζε ενημερώνεται το κοινό. Έτσι, έγινε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει κλειστή beta. Εγγραφή ίδια δοκιμή τώρα ανοικτή, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να πάρει στη γραμμή για αυτό το δεύτερο πλήκτρα πρόσβασης.

Όπως είχε υποσχεθεί τους προγραμματιστές, το World of Mercenaries σε απευθείας σύνδεση δεν θα είναι ένα τυπικό shooter online multiplayer, θα είναι κάτι περισσότερο. Δημιουργήθηκε από τους καλύτερους ευρωπαίους σχεδιαστές, το έργο θα είναι ένα FPS με τη δυνατότητα των διαδραστικών παιχνιδιών. Η βάση αυτού του έργου είναι η Unreal Engine 3. Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια θα έχουν όλα τα αγαπημένα χαρακτηριστικά. Έτσι, οι χαρακτήρες θα αντλείται συνεχώς, όπλα - να βελτιώσουν τη γεύση και τις ανάγκες, και να κάνει ό, τι μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι online, μπορεί να υποτεθεί ότι στον κόσμο του Mercenaries εγγραφής θα είναι τόσο απαραίτητη καθώς σε όλα τα άλλα σχέδια. Φυσικά, για οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με την καταχώριση είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο είναι δυνατόν να σημειωθεί το γεγονός ότι το παιχνίδι λείπει ένα ρωσικό περιβάλλον, ως εκ τούτου, όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την αγγλική, πρέπει να τραβήξει τη γνώση ή να αγοράσετε ένα λεξικό. Στην πραγματικότητα, ελέγχει το παιχνίδι διαθέτει κατανοητό και προσιτό.

Είναι γνωστό ότι μετά την έναρξη της beta, οι παίκτες να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης του παιχνιδιού στο Steam. Αν και είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα αν μπορεί να είναι να παίζουν World of Mercenaries για δωρεάν, αλλά ακόμη και αν το έργο θα πρέπει να καταβληθεί για, σίγουρα, η τιμή του θα είναι επαρκή και κατάλληλα, και αυτό θα πρέπει να το δικαιολογούν πλήρως.

Αμέσως μετά την έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος, φυσικά, θα πρέπει να εκτελούν καθήκοντα των διαφόρων ειδών. Όπως είχε υποσχεθεί, οι δημιουργοί, τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση και χαρακτήρα, και τις ιδιότητές του, και τα όπλα. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους και να παίξουν το παιχνίδι World of Mercenaries πιο ισχυρό χαρακτήρα στον κόσμο.

Η επιλογή θα προσφέρονται εννέα κατηγορίες χαρακτήρων, η οποία θα γίνει γνωστό αργότερα. Είναι ήδη γνωστό ότι η επιλογή των όπλων στο παιχνίδι είναι απλά φοβερό, και την ευκαιρία να βελτιώσει στο μέλλον θα σας κάνει να ανίκητος. Στο κατάστημα, μπορεί κανείς να αγοράσει τα πράγματα για να βοηθήσει να επιτύχει την επιτυχία στη μάχη.

Βάση gameplay - συλλογικές μάχες. Αναμένει ένα τεράστιο αριθμό των αγώνων της ομάδας και κοινές αποστολές. Στο World of μισθοφόροι παίζουν θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μέσα-έξω χρονοδιάγραμμα. Θα παρατηρήσετε ακόμη και οι υπέρυθρες θέες, φλόγες καταβροχθίζουν την πόλη και πολλά άλλα μικρά αντικείμενα, τα οποία δεν είναι σε άλλα παιχνίδια έκλεισε τα μάτια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more