Σελιδοδείκτες

Woozworld

Εναλλακτικές ονομασίες: Woozworld

Game Woozworld - είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ΜΜΟ παιχνίδι με βάση τον εικονικό κόσμο σε διαρκή εξέλιξη σχεδιασμένο για εφήβους (ηλικίας 9-14 ετών). Σε Woozworld σε απευθείας σύνδεση έφηβοι μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους με ασφάλεια σύμπαν, να παίξουν και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Το παιχνίδι έχει μια δημιουργική λειτουργία, καθώς και εκατοντάδες παιχνίδια που βασίζονται σε σειρά δημοφιλή παιδικά.

Πριν παίξετε Woozworld, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Woozworld δεν θα πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1.                   Από την αρχική σελίδα επιλέξτε την επιλογή "join"?

2.                   Εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας?

3.                   Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail?

4.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

5.                   Επιλέξτε "play" και Woozworld εγγραφή είναι πάνω.

Game Woozworld είναι ένα online κόσμο MMO που είναι διαθέσιμες για τα παιδιά 9-14 ετών. Το παιχνίδι προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ατομικούς κόσμο, τα παιχνίδια τους, και να επικοινωνούν με άλλους φίλους. Το παιχνίδι διαθέτει αυθεντικά χαρακτηριστικά και πολλά παιχνίδια, όπως η διάσημη τηλεοπτική σειρά για παιδιά.

Woozworld σε απευθείας σύνδεση δίνει σε κάθε παίκτη την ευκαιρία να σχεδιάσει τον χαρακτήρα του με πολλά αξεσουάρ για την ανάπτυξη της εικόνας και να αλλάξει εντελώς τον κόσμο. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν την επιλογή τους χαρακτήρα Woozworld σε απευθείας σύνδεση και να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα των παιχνιδιών, καθώς και μια καταπληκτική σειρά από βίντεο. Επιπλέον, κάθε παιδί μπορεί να επικοινωνεί με τους φίλους του / της να συμμετάσχει στην Spellz μάχες για να εκτελούν διάφορες εργασίες. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν διάφορα στοιχεία στο παιχνίδι Woozworld.

Οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, επειδή το παιχνίδι είναι απολύτως ασφαλές για την ψυχή του παιδιού.

Αν οι παίκτες που υπεγράφη στις Woozworld σε απευθείας σύνδεση , θα μπορούν να επωφελούνται από ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Το πανεπιστήμιο είναι το νόμισμα που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους συνδρομητές Woozworld σε απευθείας σύνδεση . Επιπλέον, θα πρέπει να προσφέρεται πρόσβαση σε trendy αξεσουάρ και κομμάτια από ρούχα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την εμφάνιση των χαρακτήρων τους. Οι συνδρομητές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία δίνονται σε αυτά κάθε εβδομάδα!

Woozworld θα παίξει και θα διαπιστώσετε ότι το παιχνίδι επιτρέπει σε κάθε μέλος να αναπτύξουν το δικό τους κόσμο, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αποφασίσουν αν ενδιαφέρονται, σε συνεργασία με άλλους φίλους και τους κατοίκους Woozworld σε απευθείας σύνδεση . Η απόφαση να θέσει την πόρτα και με τη διανομή ορισμένου σκοπού τους, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους κόσμους όπως ακριβώς θέλουν.

Θα πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό κόσμο Woozworld σε απευθείας σύνδεση . Woozworld επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς τα μέλη της, έτσι ώστε δεν θα υπάρξουν επιβλαβείς λειτουργίες στο παιχνίδι. Το παιδί σας θα πρέπει να προσπαθήσει, και θα δείτε ότι αυτός / αυτή θα παίξει Woozworld συνεχώς!

Σε Woozworld σε απευθείας σύνδεση κάθε παίκτης μπορεί να δημιουργήσει έναν κόσμο με βάση τη φαντασία του και να επιλέξει αν θέλει να το μοιραστείτε με τους φίλους τους και τους άλλους κατοίκους του παιχνιδιού Woozworld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more