Σελιδοδείκτες

Wolfteam

Εναλλακτικές ονομασίες: Wolven Παραγγελία

Wolfteam Wolf ομάδα - είναι το πρωτότυπο online multiplayer shooter πρώτου προσώπου που δημιουργούνται σε 3D. Αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν, θα πρέπει να έχετε Εγγραφή μόνο. Ανάμεσα σε online παιχνίδια διαφόρων ειδών, δεν υπάρχουν τόσο λίγα MMOFPS, Wolf ομάδα και να παίξει ένα από αυτά. Το ίδιο το όνομα Wolfteam Wolf ομάδα μας λέει τι στυλ παιχνιδιού που δημιουργήθηκε. Επίσης ξεχωρίζει από πολλές άλλες σε απευθείας σύνδεση σκοπευτές αρκετά πρωτότυπο σενάριο αυτό το online παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του. Στην ιστορία υπάρχει ένας αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να σε θα μετατραπεί σε λύκους και πίσω, διατηρώντας το ανθρώπινο μυαλό και την κοινωνικότητα. Από αυτούς τους ανθρώπους, και διαμορφώθηκε Wolf ομάδα.

Και στην αλλαγή μορφές της «άνθρωπος-λύκος» παίκτης (ομάδα) δίνει περιθώρια για πολεμικές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι οι δυνατότητες που έχει πολλές περισσότερες επιλογές για την οικοδόμηση μιας στρατηγικής πολέμου. Αυτό κάνει το online παιχνίδι Wolfteam Wolf ομάδα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, διότι, αφενός, αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο των όπλων παρέχονται «ανθρώπινη πλευρά» του χαρακτήρα, δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης επιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, Λυκάνθρωπος πλεονέκτημα στη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα, σε αντίθεση με την δράση από ασφαλή απόσταση. Μεταξύ άλλων, επιτρέπει το πρόσχημα λυκάνθρωπος χαρακτήρα για να σκαρφαλώνει στους τοίχους. Λυκάνθρωποι είναι ποικιλίες, καθεμία από τις οποίες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά: φρουρά λύκος πάγο, σκιά, berserker, κλπ.

Φυσικά, πολλή προσοχή σε αυτό το online παιχνίδι που καταβάλλονται στο οπλοστάσιο των όπλων ο χαρακτήρας. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν είστε σε ανθρώπινη μορφή. Arm στο ελάχιστο δυνατό (και αναγκαία) νωρίς το παιχνίδι Wolfteam Wolf ομάδα, για το σκοπό αυτό θα έχετε ένα ορισμένο ποσό του χρυσού. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκτελεί μια ποικιλία των αποστολών μάχης και, συνεπώς, μέσα εξαγωγής, τα όπλα θα είναι διαθέσιμα, καθώς και να παίξουν το παιχνίδι και να το πάρετε ως ανταμοιβή. Διάφορα όπλα επίθεση, κυμάνθηκε όπλα, πιστόλια και χειροβομβίδες μπορείτε να πάρετε και να επιλέξετε αυτό που θα ήθελε. Κάποια όπλα μπορούν ακόμη και να τροποποιήσει, βελτιώνοντας τις παραμέτρους της. Επίσης, σημειώστε τα στοιχεία που προσθέτουν το χαρακτήρα για να αναγκάσει Wolfteam Wolf ομάδα: σακίδια, Τατουάζ, Εξοπλισμού.

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση για να εγγραφείτε. Συμμετοχή στο παιχνίδι Wolf ομάδα έχει ως εξής. Στη σελίδα του παιχνιδιού, κάντε κλικ στο κουμπί Καταχώρηση. Αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τα δεδομένα (κατέβασμα παιχνιδιών και η εγγραφή είναι δωρεάν), ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να αρχίσετε να παίζετε Wolfteam διασκέδαση.

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή και την περιοχή, εισέλθετε στην κλήση. Κλήσης - είναι το όνομά σας σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Wolfteam Wolf ομάδα. Σημειώστε ότι ένα μεμονωμένο λογαριασμό μπορεί να έχει μόνο ένα τηλεφώνημα. Αυτό απαιτεί εγγραφή. Τώρα είναι η ώρα να ενταχθούν οι παίκτες της ομάδας της επιλογής σας.

Το παιχνίδι Wolfteam Wolf παίκτες σε απευθείας σύνδεση αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο ομάδες των παικτών. Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες παιχνιδιού: «αγώνα του θανάτου» - ένα παιχνίδι καταστροφή το μέγιστο αριθμό των παικτών της αντίπαλης ομάδας σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν διαφοροποιήσεις, για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ένα όριο σχετικά με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα. Mode "Destroyer" - μία ομάδα φυτεύει μια βόμβα στην καθορισμένη θέση, το δεύτερο - προσπαθεί να το αποφύγει ή να εξουδετερώνει αυτό. Σε διάφορες περιπτώσεις, επιτρέπεται η μετατροπή των παικτών παιχνίδι σε Άτομα ή Γουλβς.

"Κατακτητής" έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους, αλλά όλα έχουν ένα στόχο - να συλλάβει το μεγαλύτερο αριθμό των σταθερών βάσεων, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Έτσι παίζουν Wolf ομάδα θα είναι ενδιαφέρον για τους οπαδούς της δυναμικής σε απευθείας σύνδεση σκοπευτές. Παιχνίδι διαθέτει υψηλής ποιότητας 3D γραφικά, μια τεράστια ποικιλία από όπλα, βελτιώνει τη διάρκεια του παιχνιδιού, καταπολεμώντας διάφορες επιλογές, και μόνο το μυαλό σας και το θάρρος να παίξει και θα βοηθήσει να επιβιώσουν σε μια θανάσιμη μάχη που σε αυτό το online παιχνίδι αφθονούν.

Ξεκινήστε να παίζετε σήμερα και δεν θα το μετανιώσετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more