Σελιδοδείκτες

Wolfenstein: Η Νέα Τάξη

Εναλλακτικές ονομασίες: Wolfenstein: Η Νέα Τάξη, Wolfenstein: Η Νέα Τάξη

Παιχνίδι Wolfenstein: Η εκδήλωση New Order είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στον οποίο συμβαίνουν σε πρώτο πρόσωπο. Σε αυτό το παιχνίδι θα βυθίσει τις ημέρες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, στην οποία το αποτέλεσμα ήταν αρκετά διαφορετική. Ναζιστική Γερμανία είχε κερδίσει. Και είστε η μόνη πορεία της ιστορίας.

Σε παιχνίδι Wolfenstein: Η εγγραφή New Order πραγματοποιείται γρήγορα και δίκαιη εκπροσώπηση στην επιλεγμένη γλώσσα. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Wolfenstein: Η Νέα Τάξη Πρέπει να καθορίσετε τα ακόλουθα:

1) Καθορίστε το όνομα χρήστη και το email σας.

2) κωδικό πρόσβασης.

Παίξε το παιχνίδι Wolfenstein: Η Νέα Τάξη θα επιλέξετε ένα χαρακτήρα. Παιχνίδι Wolfenstein: Η Νέα Τάξη σας προσφέρει τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1) BJ Blaskowitz. Αυτός είναι ένας Αμερικανός και 49 χρόνια. Είναι ένας αξιωματικός της Ρέιντζερς στο πρώτο τάγμα. Ως αποτέλεσμα των γεγονότων, στάλθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Ήταν μόνο μετά από 14 χρόνια φυλάκισης, έρχεται στα συγκαλά του.

2) Anya Oliva. Αυτή είναι μια πολωνική κορίτσι και 37 της χρόνια. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια γιατρών και κάνει ό, τι είναι δυνατόν με την οικογένειά του για να σώσει τους τραυματίες.

3) Irene Engel. Είναι από τη Γερμανία και 55 της χρόνια. Είναι ο ιδρυτής της γερμανικής Ένωσης για τα κορίτσια. Όλη η ζωή της αφιέρωσε στρατός και υποθέσεις. Ήταν, επίσης, διαχείρισης ενός από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το Wolfenstein: Η Νέα Τάξη να παίζετε, σκέφτεται μέσω των σχεδίων τους εκ των προτέρων. Πρώτα θα πρέπει να ξεφύγουν από τον τόπο κατοικίας του, προκειμένου να περιορίσει τις δραστηριότητες των Γερμανών κατακτητών.

Στη διάθεσή σας των όπλων θα είναι μόνο ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι.

Οι αντίπαλοί σας στο Wolfenstein παιχνίδι: Η νέα σε απευθείας σύνδεση βούληση

1) Γερμανικός Ποιμενικός - αυτή αδύναμο εχθρό. Εάν η φόρμα σας, θα αρχίσει να φλοιό σε σας, και στη συνέχεια θα τρέξει μέχρι να δαγκώσει.

2) Κοινό στρατιώτης - ο ίδιος ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι και φορώντας ένα καφέ ομοιόμορφο.

3) SS στρατιώτης - ένας στρατιώτης που είναι οπλισμένος με MP-40 και ντυμένος με ένα μπλε στολή.

4) Mutant - ένα πλάσμα σαν ζόμπι. Στο στήθος του τοποθετημένο το μηχάνημα.

5) Ο υπάλληλος - ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα ομοιόμορφο.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου του παιχνιδιού Wolfenstein: Η Νέα Θα πρέπει να ικανοποιήσει το αφεντικό του. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να γλιστρήσει επάνω πίσω του. Boss, επίσης, δεν θα παρατηρήσετε μέχρι να δει, καθώς είναι εντελώς κουφός.

Για κάθε έκδοση του λειτουργικού συστήματος είναι διαφορετικά αφεντικά.

Παιχνίδι Wolfenstein: Η Νέα Τάξη σας προσφέρει τους ακόλουθους τύπους όπλων:

1) The Knife - αυτό είναι το πιο αναποτελεσματικό όπλο που χρησιμοποιείται στη μάχη σώμα με σώμα.

2) πιστόλι Luger - το πυροβόλο όπλο, το οποίο λαμβάνει χώρα στο πρώτο παιχνίδι.

3) Αυτόματη MR-40 - ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στο παιχνίδι.

4) έξι κάννη όπλου - το πιο ισχυρό όπλο του παιχνιδιού.

Φυσίγγια για πολυβόλο και χρησιμοποιούν το ίδιο. Αυτό εξηγείται από πραγματικά γεγονότα.

Wolfenstein παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να πάρετε στο πιο δύσκολη στιγμή για πολλές χώρες. Αυτό είναι όπου μπορείτε να πάρετε μέρος στην αιματηρή μάχη για τη χώρα τους και να απαλλαγείτε από τους μισητούς εισβολείς.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more