Σελιδοδείκτες

World of Darkness

Εναλλακτικές ονομασίες: World of Darkness, WOD

Game World of Darkness - είναι ένα παιχνίδι που είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι ακόμα γνωστό.

World of Darkness on-line - ένα multiplayer online παιχνίδι στο στυλ των MMO.

Στο World of Darkness εγγραφής απαιτείται για κάθε παίκτη. Για να εγγραφείτε στο site του παιχνιδιού, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Βρέθηκε μαζί με την επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας κάθε παιχνίδι μηχανής αναζήτησης του Σκότους.

2. Στο χώρο θα δείτε στα αριστερά επιγραφή "Enter". Κάντε κλικ σε αυτό.

3. Μετά από αυτό θα δείτε το έντυπο της άδειας. Στο κάτω μέρος αυτής της φόρμας θα δείτε τη λέξη "Εγγραφή". Κάντε κλικ σε αυτό.

4. Μετά από αυτό συμπληρώστε όλα τα πεδία του εντύπου εγγραφής.

5. Στην πρώτη γραμμή, πληκτρολογήστε το όνομά σας. Αυτό θα είναι το όνομά σας, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι.

6. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή στο email σας.

7. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασης για τη σελίδα σας, για τη χορήγηση άδειας. Προσπαθήστε να καταλήξει σε έναν κωδικό πρόσβασης που ήταν αξιόπιστη.

8. Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα πρέπει να τα καταχωρείτε εκ νέου στο επόμενο κελί.

9. Γράψτε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

10. Στη συνέχεια, πατήστε το μπλε κουμπί.

Παίξτε World of Darkness με ό, τι παραμέτρους ο υπολογιστής δεν είναι ακόμη γνωστές.

Στο World of Darkness, μπορείτε να παίξετε αυτά τα clans:

1. Bruch - αυτή η φυλή περιλαμβάνει αντάρτες. Αυτή είναι μια καλή clan ότι όλα όσα συμβαίνουν παίρνει την καρδιά. Άλλες φυλές πιστεύουν ότι αυτό περιλαμβάνει μόνο πραγματικό "κατεργάρηδες και αχρείων», αλλά στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι αντιστρόφως.

2. Tremere - αυτό είναι ένα τρομερό clan. Είναι χαρακτηρίζεται από την κακομεταχείριση και ακάθαρτες σκέψεις. Αγνοήστε τους στο παιχνίδι, κανείς δεν θα. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία. Αυτή η φυλή έχει πρόσφατα αναδειχθεί, αλλά τα μέλη της φυλής είναι αθάνατα.

3. Ventrue - σίγουρα είναι ευγενείς και έχουν εξαιρετική γεύση. Πάντα τιμήσει τις αρχαίες παραδόσεις και τους τιμούμε. Αυτή η φατρία επιδιώκει να διατηρηθεί η σταθερότητα και να συμμορφωθούν με την πλήρη σειρά.

4. Nosferatu - η μόνη της φυλής των βαμπίρ που δεν είναι σαν τους ανθρώπους. Για πολλά χρόνια, έχουν καταραστεί. Αυτά clan θεωρούνται παιδιά του Κάιν.

5. Ταυρομάχος - έχουν μια ποικιλία από ψευδώνυμα. Κάθε κάτοικος αυτής της φυλής μπορούν να έχουν οποιοδήποτε χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι να είναι όσο καλό και το κακό. Αλλά υπάρχει ένα ενιαίο χαρακτηριστικό στο Teodorov - είναι ένα πάθος.

6. Gangrel - αυτή η γενιά είναι η πιο συνεπής με την περιγραφή των βρικολάκων. Είναι ο μόνος που τείνουν να ζουν κοντά στην άγρια ​​φύση. Αυτή η γενιά - τα πραγματικά αρπακτικά.

7. Malkavian - αυτή η γενιά είναι η πιο σκοτεινή απ 'όλα. Το μίσος τους έχει δηλητηριαστεί το αίμα τους. Ακόμη και οι κολασμένοι τους φοβούνται.

World of Darkness on-line θα σας μυήσει στον σκοτεινό κόσμο των βαμπίρ.

WOD παιχνίδι συνεπάγεται την πλήρη αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών.

Αν σας αρέσει η μαγεία, μπορείτε να απολαύσετε την μυστηριώδη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου κόσμου, τότε το World of Darkness παιχνίδι για εσάς.

Ό, τι χρειάζεστε για να αρχίσετε να παίζετε το World of Darkness on-line - είναι να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι και να ξεκινήσετε αμέσως την περιπέτεια.

Καλή τύχη για να κερδίσει αυτό το μυστηριώδη κόσμο βαμπίρ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more