Σελιδοδείκτες

Οδηγός Παγκοσμίου Πολέμου σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Το παιχνίδι Wizard 'Παγκόσμιο Πόλεμο

On-line παιχνίδι W i zards World ΙΙ - δωρεάν browser παιχνίδι ρόλων, στο οποίο θα μάθουν και να ελέγξουν το νέο μαγικό κόσμο. Αυτή η συνέχεια είναι ήδη γνωστή και δημοφιλής MMOR PG "W i zards World". Για τρία χρόνια, όπως έχει σιγοβράζει αγώνα μεταξύ των στρατών των σκοτεινών δυνάμεων και το φως οδηγούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλοί ήταν σε θέση να επιτύχει φωτεινό, σκληρό κατακτώντας τον κόσμο σας. Ο μικρός οικισμός τους εξελίχθηκε σε μια τεράστια και ισχυρή Aradon, την πόλη, που κυριαρχείται από καλή διάθεση. Φως κατάφεραν να απωθήσουν το αρχαίο Zaorn αναβιώσει Dorikan και βρήκε Elair (σχολείο για τους μάγους εθελοντές). Ωστόσο, το σκοτάδι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την απώλεια της εξουσίας. Δεν είναι γνωστό από ό, τι ξόρκια και τελετουργίες, αλλά η σκοτεινή καταφέρνει να βρει έναν τρόπο σε ένα άλλο αστρικό επίπεδο World Wizards. Αυτό το όμορφο παρθένο κόσμο δεν έχει ποτέ πατήσει το πόδι του οδηγού, και το κακό είναι ήδη εδώ. Σύμφωνα με το σχέδιο του Σκοτεινού Κόσμου ΙΙ θα αποτελέσει βάση για τον στρατό του. Αλλά, ευτυχώς, δεν κατάφερε να παρατηρήσετε φωτεινές αυτές τις ενέργειες. Οι πιο ισχυροί μάγοι, με αφάνταστη προσπάθεια, να βρουν πρόσβαση στο World ΙΙ . Παιχνίδι W i zards World ΙΙ online - αυτό είναι μια μάχη ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως στο νέο κόσμο. Amazing κόσμο-θρύλος αποτελούνταν από τα όνειρα, που στέφεται από μεγαλοπρεπή κάστρα και πυκνοκατοικημένη μυθικά πλάσματα.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μια καταχώρηση στον κόσμο του παιχνιδιού των μάγων ΙΙ . W i zards World ΙΙ εγγραφής έχει ως εξής: Μπήκε στο παιχνίδι και να καταλήξει σε ένα όνομα τον κωδικό πρόσβασης. Αν θέλετε να εγγραφείτε στο newsletter του παιχνιδιού, το World Εγγραφή волшебниковΙΙ предоставляет Θα την ευκαιρία. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την κατάλληλη γραμμή διευθύνσεων e-mail. Μετά από αυτό θα πρέπει να πατήσετε το Εγγραφή . Τώρα έχεις στο δεύτερο στάδιο της καταχώρισης. Συμμετοχή στο παιχνίδι W i zards World ΙΙ [_2_ ] προτείνει περαιτέρω τέτοιες ενέργειες

- Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό σας?

- Κωδικός εισάγεται από το W i zards World Ι (εκτός, φυσικά, αυτό θα ήταν)

- Επιλέξτε κούρσα του κύριου χαρακτήρα (σε ένα πλαίσιο στο κάτω μέρος είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χαρακτήρα)?

- Καθορίζει το πάτωμα?

- Σκέψη έξω κωδική λέξη?

- Εισάγετε το e-mail?

- Η ημερομηνία γέννησης.

Εν κατακλείδι, πατήστε Εγγραφή . Εγγραφή W i zards World ΙΙ πέρασε, και μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι World волшебников ΙΙ онлайн.

Είναι καιρός να εξετάσει τα φανταστικά πλάσματα, τα οποία θα εισαγάγει W i zards World ΙΙ σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι. Οι χαρακτήρες που ονομάζονται μονάδες. Κόσμος волшебников ΙΙ online имеет μονάδες, όπως αγώνες: ξωτικά, νάνους, ξωτικά, τους ανθρώπους, Orcs, trolls. Περιγραφή της κάθε μία από αυτές μπορεί να βρεθεί στους κανόνες του παιχνιδιού. Ο κύριος χαρακτήρας, που επιλέξατε κατά την εγγραφή ακόμα να καλέσετε το κόμμα σας. Στην αρχή του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη δωρεάν στην ομάδα για να πάρουν δύο μονάδες. Για να αυξήσετε την αποκόλληση, τότε πρέπει να πληρώσουν τα κέρματα για κάθε επόμενη μονάδα που χρησιμοποιείται. Μπορείτε, φυσικά, να απορρίψει neponravilis πολεμιστή, αλλά θα πρέπει να αποδοθούν μόνο το ήμισυ του ποσού που θα δαπανηθεί από την πρόσληψή του. Κέρματα μπορούν να αποκτηθούν με τη νίκη της μάχης.

Λοιπόν, με τους χαρακτήρες διευθετηθεί και, φυσικά, τίθεται το ερώτημα ως όπλα. Μετά από όλα, το ίδιο δεν μπορεί να είναι ήρωες μας για να αγωνιστεί με γυμνά τα χέρια τους! On-line παιχνίδι World волшебников ΙΙ позволяет κάθε στρατιώτης στη μάχη για να πάρει το όπλο, ασπίδα, φυλαχτό και δύο ειλητάρια. Mage μπορεί να πάρει τις ασπίδα, φυλαχτό, έξι κυλίνδρους. Κάθε φυλή στηρίζεται όπλα σας. Αυτό, για παράδειγμα, ξωτικά - μαχαίρια, ξίφη, τα ξωτικά - τόξα και βαλλίστρες, κλπ. § Όπλο έχει τις δικές του παραμέτρους. Δηλαδή, αυξημένη προστασία σοκ, μαγεία φωτιά, το βάρος, την τιμή. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από σανίδες. Μπορούν να είναι κατασκευασμένα από ξύλο, σίδηρο, χαλκό, κλπ. κλπ. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση W i zards World ΙΙ , χρησιμοποιώντας τα πράγματα πήραν στα χέρια τρόπαιο (τέρατα ασπίδα, μαγικό ραβδί). Με την ευκαιρία, ας μην ξεχνάμε ότι μετά από κάθε μάχη εξοπλισμό που φοριούνται από 1%. Έτσι τα πράγματα από καιρό σε καιρό να χρειάζεται επισκευή.

Τώρα που έχουμε ασχοληθεί με το όπλο, μπορείτε να εισάγετε με ασφάλεια στην αρένα της μάχης. Το παιχνίδι έχει πολλά είδη των αγώνων. Η εκπαίδευση αυτή καταπολεμήσουν μια μονομαχία μονομαχία και να ολοκληρώσει τη νίκη. Παίξτε W i zards World ΙΙ πρέπει pridelnyh παρατηρώντας προσοχή. Να θυμάστε ότι, παρότι οι άγρυπνοι φρουροί, η πόλη μπορεί να διεισδύσει τέρατα. Να είστε έτοιμοι να πολεμήσουν ανά πάσα στιγμή, γιατί αυτά τα κακά και πονηριά πλάσματα μπορεί να σας επιτεθούν οπουδήποτε.

Πιθανώς ήδη σκεφτεί να παίξει το παιχνίδι W i zards World Ι & Iota σε απευθείας σύνδεση θα είναι βαρετή και δεν υπάρχει τίποτα, αλλά μια ατελείωτη μάχη. Σπεύδω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι έτσι! Κόσμος волшебников ΙΙ играть πολύ συναρπαστικό. Το παιχνίδι δεν είναι μονότονη! Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας clans (προϋπόθεση για την εφαρμογή είναι ο τίτλος του βαρόνου ή υψηλότερη) ή να ενταχθούν σε ήδη υπάρχουσες. Ίσως να χτυπήσει το βέλος του Έρωτα και θέλετε να παντρευτείτε; Το παιχνίδι σας δίνει την ευελιξία. Μυστήριο του γάμου γίνεται υπηρέτες του ναού. Ή μήπως θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πάτε να εργαστούν στην υπηρεσία της ειρήνης. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας και να πάει! Απλά ήθελε να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά; Ποια θέματα; Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάξουν δώρα. Με την ευκαιρία, ας μην ξεχνάμε, επίσης, για ένα τέτοιο πράγμα ως Δείκτης δέσμευση για την ειρήνη. Θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε το IPM, γιατί θα θέλατε να λάβετε μια μηνιαία προώθηση από το Δημαρχείο; Δεν υπάρχουν αρκετά περιπέτεια; Θέλετε περισσότερη αδρεναλίνη; Στη συνέχεια θα περπατήσετε στην αναζήτηση. Αυτή η περιοχή στα προάστια της πόλης πυκνοκατοικημένες από τέρατα. Καταπολέμηση, κερδίζετε επιπλέον θησαυρούς τους, τότε μπορείτε να επιστρέψουν με ασφάλεια στην πόλη μέσα από μια μαγική πύλη.

Λοιπόν; Ελπίζω να καταλάβατε πως θα χάσετε απλά δεν έχουν. Ελάτε να ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι οι ίδιοι W i zards World ΙΙ παίζουν πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Θα ζήσετε ένα ζωντανό και ποικίλο φάσμα των συναισθημάτων σε αυτόν τον μαγικό κόσμο! Πράγματι, χάρη στο παιχνίδι που δεν απολαμβάνεις την περιπέτεια και να αισθάνεται σαν μια πραγματική στρατιωτικός ηγέτης και στρατηγός. Εκπαίδευσε τον στρατό σου, όπως τις στρατιωτικές του ικανότητες, όπως μπορείτε να προσδιορίσετε τα κατορθώματα! Μπορούμε να ευχηθώ καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων σας! Πηγαίνετε για το!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more