Σελιδοδείκτες

Ξόρκια σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξόρκια σύνδεση

Παιχνίδι Ξόρκια Online είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, η οποία βασίστηκε σε μια σειρά από παιχνίδια.

Σε Ξόρκια ηλεκτρονικής εγγραφής, δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής για να εγγραφείτε:

1. Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Ξόρκια Online. Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι πραγματικά το επίσημο site.

2. Βρείτε ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

3. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα πλήκτρο "Enter".

4. Ακριβώς μπροστά από σας θα εμφανίζονται στα πεδία εγγραφής. Θα πρέπει να συμπληρωθούν.

5. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας. Η διεύθυνσή σας θα είναι σύνδεσής σας στο παιχνίδι.

6. Δημιουργήστε το δικό σας ψευδώνυμο για το φόρουμ. Αυτό είναι το ψευδώνυμό σας.

7. Στο επόμενο πεδίο, πληκτρολογήστε τον κωδικό που σας δείχνει την εικόνα στην οθόνη.

8. Τώρα το παιχνίδι είναι στο στάδιο της κλειστής beta, οπότε αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό τώρα, και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την απόφασή σας σημειώνοντας το αντίστοιχο τετραγωνίδιο. Οι συμμετέχοντες της κλειστής beta πάρουν μπόνους.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού".

Παίξτε Ξόρκια on-line καλύτερα με ό, τι παραμέτρους το PC δεν είναι ακόμη γνωστές. Δανάη πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στο τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Σε Ξόρκια on-line να παίξουν έχετε την ευκαιρία αυτών των φυλών

• Ο άνθρωπος - που μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τάξη. Έχουν απίστευτες ικανότητες, αλλά οι περισσότεροι θα τροφοδοτήσει που συνδέονται με αυτά.

• Elves - αυτή η φυλή εγγενή μαγικές δυνάμεις. Γι 'αυτούς, το καλύτερο είναι να επιλέξετε την κατηγορία των ιερέων και των μάγων. Έχουν ένα χαμηλό επίπεδο της ζωής, έτσι και στο στρατιωτικό είναι αδύναμα.

• Νάνοι - ανήκουν σε αυτόν τον αγώνα μόνο τους άνδρες. Είναι μεγάλοι πολεμιστές και μπορεί να είναι ιερείς.

• Porkuli - αυτό αγώνα κλέφτες. Είναι πολύ γρήγορη. Δεν ταιριάζουν σε κάθε άλλη κατηγορία.

• Gnomki - σε αυτόν τον αγώνα περιλαμβάνουν ορισμένες γυναίκες. Είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να είναι πολεμιστές.

Σε απευθείας σύνδεση Ξόρκια κάθε κατηγορίας επιλέγει τον δικό του τρόπο και για την επιλογή του, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι.

Σε Ξόρκια Online Free Μπορείτε να παίξετε κάποια από τις επιλεγμένες κατηγορίες

• Warriors - μια κατηγορία που είναι εύκολο να την υπεράσπιση και επίθεση. Αλλά οι στρατιώτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μαγεία και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από αυτό.

• Κλέφτες - μια κατηγορία που θεωρείται ότι είναι το πιο έξυπνο. Έχει εξελιχθεί πολύ καλά όλες τις δεξιότητες. Είναι πολύ ευέλικτο στη μάχη, αλλά έχουν μόνο το ελαφρύ τεθωρακισμένο.

• Ιερείς - μια κατηγορία που αντιμετωπίζει τους συμμάχους της και να τους υποστηρίξει σε όλες τις μάχες. Μάχες επίπεδο ισχύος τους στο ίδιο επίπεδο με τις στρατιωτικές δυνάμεις.

• Magee - μια κατηγορία που έχει ένα μικρό βιοτικού επιπέδου. Επίθεση χειρότερα στρατιώτες καταπολέμηση καλά στο πεδίο της μάχης κατά των τεράτων.

Σε Ξόρκια on-line Μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή της νόμιμης επιβάτη του παιχνιδιού ή να λάβει μια ουδέτερη θέση. Αλλά, φυσικά, χωρίς τη σκοτεινή πλευρά και δεν θα κάνουμε εδώ, και μπορείτε να το βήμα στο σκοτεινό μονοπάτι.

Ξόρκια Online - αυτό είναι ένα παιχνίδι όπου τα πάντα είναι μόνο στα χέρια σας. Θα πρέπει να συγκεντρώσει το θάρρος να συμμετάσχουν σε θανάσιμο αγώνα.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε πετύχει στο παιχνίδι Ξόρκια on-line, και να πετύχετε τους στόχους σας με το χαρακτήρα του. Είστε σίγουρος για να γίνει ο πιο ισχυρός παίκτης στο παιχνίδι Ξόρκια Online.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more