Σελιδοδείκτες

Winterfrost Κληρονομιά του Βορρά

Εναλλακτικές ονομασίες: Η κληρονομιά του Winterfrost

Winterfrost Παιχνίδι Η κληρονομιά του Βορρά: Πόλεμος με τους νεκρούς.

Winterfrost Game Η κληρονομιά του Βορρά προσκαλεί νέους παίκτες σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου τους προσφέρεται ο ρόλος ενός ήρωα που προορίζεται να προστατεύσει το βασίλειο από τους νεκρούς που αναστήθηκαν.

Πριν από πολλά χρόνια, εννέα οικογένειες Daren αποφάσισαν να ξεχάσουν τα παλιά παράπονα, να συγκεντρώσουν έναν εκπρόσωπο μεταξύ διαφορετικών τύπων ανθρώπων και να τα συνδυάσουν σε μια αποστολή. Τα ξωτικά, οι άνθρωποι, τα γνώσεις, οι γίγαντες και οι ορκοι έπρεπε να φτάσουν στις απομακρυσμένες γωνιές της ηπείρου στο βορρά, να βρουν κρυμμένους θησαυρούς εκεί και να τους φέρουν στην πόλη.

Σε εξοπλισμό και εκπαίδευση, δαπανήθηκαν πολλοί πόροι, αλλά οι προσπάθειες ήταν μάταιες η αποστολή πέθανε σε σκληρό κλίμα. Με τα χρόνια και χωρίς να περιμένουν τα νέα, κατέστη σαφές ότι δεν θα είναι πια. Αλλά αυτό μόνο ώθησε τους ηγέτες να συγκεντρώσουν μια νέα ομάδα. Δυστυχώς, υπέστησαν παρόμοια μοίρα, καθώς και εκείνοι που τους ακολούθησαν.

Μετά από λίγο, όλοι όσοι έφυγαν και πέθαναν, επέστρεψαν νεκροί, για να εκδικηθούν την πεισματικότητα των απογόνων τους. Αρχίζοντας να παίζετε το παιχνίδι Winterfrost Heritage of the North, γίνεστε εκπρόσωπος ενός από τα παλιά ονόματα που συμμετείχαν στην επιχείρηση και ως εκ τούτου αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε έναν νεκρό συγγενή επαναστάτη.

Εσείς και ο αδελφός σας σώζεστε από τον πατέρα σας, αλλά πρέπει να θυσιάσει τη ζωή του έτσι ώστε να μπορέσετε να πάτε σε μια επικίνδυνη περιπέτεια και να προσπαθήσετε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

είναι η πρώτη σας επιλογή.

Εχετε το δικαίωμα να αποφασίσετε ότι το Winterfrost Legacy of the North είναι καλύτερο για να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε μέσω κοινωνικών δικτύων. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία ενός ήρωα. Για να γίνει αυτό, εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά κάθε επαγγέλματος και να έχετε κατά νου ότι η εμφάνιση και ορισμένες δεξιότητες εξαρτώνται από το αν είστε άνδρες ή γυναίκες.

 • Ο ληστής είναι ευκίνητος και γρήγορος, αποφεύγει τέλεια τις επιθέσεις του εχθρού. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός μαχητής ενάντια σε μεμονωμένους στόχους, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ομάδα.
 • Το
 • War είναι μια τυπική δεξαμενή με μεγάλη παροχή ζωτικής ενέργειας. Διαθέτει ισχύ που είναι ιδανική για επιθέσεις με σώμα.
 • Το
 • Mag δεν έχει καλή υγεία και είναι αναποτελεσματικό εναντίον μεμονωμένων ισχυρών κακοποιών, αλλά μια ομάδα όχι πολύ ισχυρών αντιπάλων χτυπάται από την κίνηση του μικρού δακτύλου. Κατά τη διάρκεια της άντλησης, μπορείτε να επιλέξετε ποιος θέλετε να δείτε ως γιατρός ή αυτούς που προκαλούν ζημιά.
 • Ο σαμάνος θα είναι καλός αμυντικός, αφού είναι τόσο καλός στην κατοχή ορθογραφίας

Ώρα να δράσουμε.

V Winterfrost Η κληρονομιά του Βορρά είναι ευχάριστη για πολλούς λόγους, αλλά το πρώτο πράγμα που αγγίζει το μάτι σας είναι ένα πολύ φωτεινό, ευχάριστο μάτι. Η ανάπτυξη συμβαίνει ομαλά, και τα αρχικά επίπεδα δεν τεντώνουν ιδιαίτερα ισχυρούς αντιπάλους. Η δύναμή σας αρκεί για να αντιμετωπίσετε τα πλήθη των νεκρών.

Μετά, θα αρχίσετε να κερδίζετε δύναμη και εμπειρία, θα γίνετε ισχυρότεροι και θα είστε έτοιμοι για σοβαρές αψιμαχίες. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων:

 • Εφαρμόστε την αρχή των ενεργειών step-by-step
 • Μίσθωση Assistants
 • Fighting Monsters
 • Fight gamers
 • Για να συμμετέχετε σε συναρπαστικούς τρόπους

Μπορείτε να αυξήσετε την εμπειρία σας συμμετέχοντας σε αναζητήσεις, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαλογισμό, αφήνοντας τον ήρωα σε αυτή την κατάσταση ενώ βρίσκεστε μακριά. Αλλά επιστρέφοντας, θα το βρείτε δυναμικό και ισχυρότερο.

Ο χαρακτήρας σας είναι προικισμένος με δεκατρία ταλέντα, και κατά τη διάρκεια της μάχης αποφασίζετε ποια είναι πιο κατάλληλη εδώ. Αλλά οι έξι βοηθοί από την ομάδα σας θα χρησιμοποιήσουν αυτόματα το δώρο που έχουν, γι 'αυτό το θεωρήστε όταν τοποθετείτε την εταιρεία στο πεδίο της μάχης.

V iPlayer Winterfrost Η κληρονομιά του Βορρά για μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι ένας μοναχικός πολεμιστής δεν θα λειτουργήσει εάν θέλετε να νικήσετε το κύριο αφεντικό. Έτσι, ενώστε σε φυλές, αγωνιστείτε στην Αρένα, κερδίστε τις υψηλότερες ανταμοιβές.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more