Σελιδοδείκτες

Wind of Luck

Εναλλακτικές ονομασίες: Wind of Luck

Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει για λογαριασμό του ναυτικού, ο οποίος θέλει να κερδίσει την υπεροχή σε όλες τις θαλάσσιες περιοχές. Εκτός από εσάς στο παιχνίδι Wind τύχη σε απευθείας σύνδεση αυτό ποθούν τα περισσότερα άλλα συγκροτήματα και οργανώσεις.

Wind of Luck παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε δωρεάν, προ-φορτωμένο για τον πελάτη παιχνίδι στον υπολογιστή σας.

Στην Wind of Luck παιχνίδι μπορείτε να παίξετε τους ακόλουθους τύπους πλοίων:

 1. Ασίας.
 2. Καραϊβικής.
 3. Μεσογείου.

Με ασιατικών οχημάτων περιλαμβάνουν:

 1. Kobukson - είναι το πιο διάσημο πολεμικό πλοίο Ανατολική Ασία.
 2. Catamaran είναι ένα μικρό διπλό σκάφος, το οποίο εμφανίστηκε στις νησιά της Πολυνησίας.
 3. Quee Τραγούδι - αυτό το περίφημο Κορέας πλοίο.
 4. Pirate Junk - ένα παραδοσιακό σκάφος για την Ανατολική Ασία αναζητούν την τύχη.

Με τα πλοία της Καραϊβικής περιλαμβάνουν:

 1. Barca είναι το αρχικό πλοίο πλοία της Καραϊβικής. Αυτό είναι ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα στο παιχνίδι, και αυτό είναι ένα πολύ καλό σκάφος για να μάθουν τα βασικά του ναυτικού πολέμου.
 2. Smuggler Schooner - μια μικρή γολέτα, σχεδιασμένο για γρήγορη και μικρής διάρκειας, χαμηλού προφίλ με διπλωμένα τα πανιά και καλή αντοχή. Σταθερά καλή πλοίου υπό δυσμενείς ανέμους. Με εκτόπισμα περίπου 90 τόνων μπορεί να επιτύχει ιστιοπλοΐα υψηλή ταχύτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 3. Βερμούδες - αυτό το σκάφος, που συμβαίνουν συχνά μεταξύ τους αρχάριους αναζητούν την τύχη ή χαμηλού προφίλ θαλάσσια αρουραίους σε νερά της Καραϊβικής. Σταθερό κάτω από τις δυσμενείς ανέμους. Λεπτή και κομψή σκούνα Βερμούδες μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 4. Κουρσάρος - μεγάλο πλοίο που σχεδιάστηκε ειδικά για τη δίωξη και την προσέλκυση εμπορικών πλοίων. Στέγαση, λόγω της αντοχής τους έχουν σχεδιαστεί για ταχύτητα και εξοπλισμών. Είναι συνήθως προορίζεται για μια μικρή απόσταση και την ταχύτητα εξαρτάται από τους παίκτες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πλοίο αυτό μπορεί να εκτελέσει οποιοδήποτε καθήκον, με μικρές απώλειες.

Με Sredizemeomorskim πλοία περιλαμβάνουν:

 1. Polacca - είναι ένα ευέλικτο πλοίο. Έχει κουπιά και πανιά, όπως τριγωνικό και την πλατεία, είναι πολύ καλό για τις ευνοϊκές και δυσμενείς ανέμους. Μπορεί να κολυμπήσει στα ρηχά νερά.
 2. Balancella - αυτό είναι ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος. Είναι μόλις 4 μικρά κανόνια επί του σκάφους.
 3. Xebec - είναι η πιο κοινή σχεδίαση του πλοίου, το οποίο χρησιμοποιείται από τους κουρσάρους Βαρβαρίας στη Μεσόγειο Θάλασσα στο XVII-XVIII αιώνα. Χαμηλή πλοίο του σκάφους είναι δύσκολο στόχο για τα μεγάλα πλοία έκανε. Xebec ακραία ευελιξία κάνουν μια πολύ καλή επιλογή για την τακτική και επιβουλής στους αντιπάλους.
 4. Battleships - Αυτό το πλοίο, τα οποία χωρίζονται σε 4 στοιχήματα. Αυτή η ομορφιά έχει μια σχεδόν τέλεια ισορροπία μεταξύ δύναμης πυρός, την ανθεκτικότητα και την κίνηση δυνατότητες. Επί του σκάφους τα 60 όπλα σε δύο καταστρώματα όπλο. Με μια ισχυρή δομή και ένα στενό φόρεμα.

Play Wind of LuckVy're σε διάφορες περιοχές σε διαφορετικούς χάρτες. Την προσοχή σας θα πρέπει να χορηγείται σε έξι περιοχές.

Ξεκινήστε το παιχνίδι Wind τύχη δωρεάν για να παίξετε με τους φίλους σας. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα.

Wind of Luck online - αυτό είναι ένα πραγματικό παιχνίδι, είναι αναμφίβολα να σας αρέσει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more