Σελιδοδείκτες

Θα of Steel

Εναλλακτικές ονομασίες: Θα of Steel

Θα of Steel - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος της στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Σε μετάφραση, ίσως πιο γνωστά σε σας, Will και το μυαλό. Προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν κάνει προσπάθειες να μεταφραστεί σε πόλεμο gaming πραγματικότητα μεταξύ των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και ως μια μεγάλη χώρα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ). Δείχνει την αμερικανική προοπτική για το πρόβλημα της τρομοκρατίας και utranenie του. Παιχνίδι Will of Steel όπως όπως γίνεται με πραγματικά γεγονότα, και αυτό δεν είναι μόνο αισθητή η πλήρης σύμπτωση με την πραγματικότητα. Επί των δικαστικών εξόδων κοιτάς τον εαυτό σου.

Όπως για κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet θα του βίντεο Steel, διαβάστε αυτά τα σχόλια προτού να δελεάσει gameplay. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την τοποθεσία όπου μπορείτε να παίξετε Will of Steel λήψης. Και να προχωρήσει στη βάναυση μάχες.

Το παιχνίδι παρουσιάζεται με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Κάπως σαν ένα καλό - Αμερικανοί που αντιτίθενται στην τρομοκρατία. Και οι κακοί - οι Άραβες - είναι αηδιαστικό, το κακό πολεμιστές.

Game θέλημα του Steel'll παίξει δύο διαφορετικές εκστρατείες single-player: στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Πριν να εκτελέσετε τις αποστολές του παιχνιδιού δεκαέξι. Αλλά το κύριο πράγμα είναι η καταστροφή των Αράβων, δίνοντας αφορμή για την τρομοκρατία και τη βία στον κόσμο.

Μπορείτε - ο διοικητής τάγματος του Σώματος των Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Την εκτέλεση των καθηκόντων που μπροστά σας, εσείς και όλη team'll σας έχει πολλά πλεονεκτήματα - αύξηση, νέοι τίτλοι, λόγω της χρήσης της νέας τακτικής δράσης. Κατά συνέπεια, στην εξουσία σας, κάθε φορά όλο και περισσότερες ευκαιρίες - αίτημα δεδομένων από τον δορυφόρο, καλώντας ενισχύσεις, την προετοιμασία πυροβολικού και τη διαχείριση των αεροπορικών επιδρομών.

Game Θέληση και Mind έχει περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως

• Οι μονάδες μάχης και τα όπλα?

• Η ποιότητα των γραφικών?

• φωνητικού ελέγχου.

Μονάδες μάχης και τα όπλα - σας δίνεται στη διαχείριση των περισσότερων από εκατό μονάδες και μια ποικιλία από τύπους όπλων.

Ποιότητα γραφικών - υψηλής ποιότητας. Εδώ είναι μια μέρα και νύχτα, διάφορα καιρικά φαινόμενα, με λεπτομέρεια και προσοχή γραφικά σχεδιασμένο μοντέλο των μεταφορών και άλλες εγκαταστάσεις. Παρουσιάστηκε ακριβή χάρτη του κράτους Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Voice - εάν έχετε ένα μικρόφωνο, μπορείτε να ελέγχετε τα στρατεύματα.

Πράγματι, τα γραφικά στο παιχνίδι αντιπροσωπεύεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, καθώς και ήχο με την απουσία των φωνητικών οδηγιών σας. Θα Λόγος και την προβολή βίντεο που έχετε ήδη δει για τον εαυτό σας. Πριν από την έναρξη της διαδικασίας του παιχνιδιού.

Hurry αισθάνονται ως επί το πλείστον σε όλη τη διαδικασία της πάλης κατά των τρομοκρατικών ομάδων. Μόνο που παρουσιάζονται εδώ για εσάς μια τέτοια ευκαιρία.

Μην ξεχάσετε να μοιράζονται τις γνώσεις τους για το παιχνίδι Will of Steel με φίλους.

Αλλά το παιχνίδι δεν είχε πάρει καλές κριτικές από τους κριτικούς gaming. Ίσως γιατί μια τέτοια αρκετά έντονο παιχνίδι, και μπορεί να πάει εντελώς μέσα σε ένα βράδυ. Και όχι μόνο αυτό. Μένει τώρα να πάρει το συμπέρασμά σας σχετικά με τη βούληση του παιχνιδιού και το μυαλό.

Έχετε μια καλή διάθεση και το gameplay! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more