Σελιδοδείκτες

Wildstar

Εναλλακτικές ονομασίες: Wildstar

Wildstar online - δωρεάν multiplayer client role-playing game σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον. Οι παίκτες θα μεταφερθούν σε μια μυστηριώδη πλανήτη Nexus και να εξερευνήσετε το έδαφός του, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Δημιουργήθηκε από έργο NCSoft έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: γραφικά καρτούν, δυναμικές εκδηλώσεις τυχερών παιχνιδιών, η παρουσία της κοινωνικοποίησης, οι αρχικές μάχες, ενδιαφέρουσα πλοκή, προς τα έξω την απλότητα και την προσβασιμότητα του περιβάλλοντος εργασίας. Wildstar δωρεάν σας μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο, η οποία συνοδεύεται από μια παραμονή σε μια συγκλονιστική περιπέτεια. Προηγουμένως έζησε στον πλανήτη Nexus eldanov αγώνα, ένα υψηλό επίπεδο ανάπτυξης. Αλλά κάτω από ορισμένες μυστηριώδεις συνθήκες που απλά εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος, και να αντικατασταθούν από νέους κατοίκους - Empire φατρία και εξορίες. Ξεκινώντας για να παίξει το παιχνίδι Wildstar και θα γίνει πολίτης αυτού του παράξενου και ελκυστική ταυτόχρονα στον κόσμο. Γιατί μόνο εκεί! Και ευρύχωρο έδαφος περιμένουν την έρευνά σας, και μια αφάνταστη ποσότητα του μυστηριώδη αντικείμενα, και οικολογικό σύστημα με gags τους, και πολύ πλούσια πανίδα. Θα σας αρέσει ο ελεύθερος χρόνος εδώ!

Απλή εγγραφή Wildstar θα σας μεταφέρει σε περιοχές του παιχνιδιού, και θα είστε σε θέση να επιλέξουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Επιλέγοντας μια κατηγορία παιχνίδι, με το παρόν δίνουν το προβάδισμα σε ορισμένα επαγγέλματα, συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες που διατίθενται nick εξερευνητής, στρατιώτης, λόγιος και άποικος. Είναι όλα μοναδικά και είναι ενδιαφέρον το δικό του τρόπο. Παρεμπιπτόντως, η απόφασή του, καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, μπορείτε να αλλάξετε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Παρεμπιπτόντως, οι εκπρόσωποι των διαφόρων κατηγοριών συχνά αλληλεπιδρούν. Εργασίες που απαιτούν μόνο ένα μάτσο τρέχει, έτσι ώστε η υποστήριξη είναι πολύ βολικό γείτονα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συχνά θα δείτε τα mobs. Πάντα πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε mob μπορείτε να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική. Αλλά ένας προς έναν παλεύει το σύστημα μάχης δεν είναι περιορισμένη. Θα είναι σε θέση να λάβει μέρος σε συναρπαστικές μάχες μάζα PvP, τα οποία αντιστοιχούν στις καλύτερες παραδόσεις των σημερινών video games. Σε γενικές γραμμές, δεν θα βαρεθείτε!

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για την πανίδα. Τακτοποιήσει τα πάντα εδώ είναι αρκετά ιδιόμορφη. Λοιπόν, ακόμη και ότι οι μεγάλες φάει το μικρό, αλλά δεν είναι σαφές γιατί κάποια κυνήγι μόνο τη νύχτα, και ένα άλλο για τις επιδρομές Δώστε μια ηλιόλουστη ημέρα. Σχετικά με τις θέσεις του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλά ζώα αναζήτηση, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά ότι θα γίνει το θήραμα από τα ισχυρότερα ζώα. Και τότε ο ήρωας σας να κάνει το ίδιο quest zverushku πρέπει πρώτα να κάνετε μακριά με αυτό το τέρας που την καταβρόχθιζε. Λοιπόν, τουλάχιστον από ένα νεκρό πτώματα ζώων κατάποσης πηγαίνει αλώβητη. Αν είστε καταστρέψει ενεργά αρπακτικά, μετά από λίγο καιρό θα είναι πολύ λιγότερο, και ως εκ τούτου να βλάψει μειώνονται σημαντικά. Wildstar παιχνίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι ενέργειές σας, καθώς και άλλες δράσεις παίκτες να επηρεάσουν το περιβάλλον.

Αφού άρχισε να παίζει Wildstar προσπαθήσει να αναπτύξει τον χαρακτήρα σας. Μάθουν να χρησιμοποιούν και φυσικών παραμέτρων της και τις διαθέσιμες τεχνολογίες ταυτόχρονα. Εξόπλισε το θάρρος και να αρχίσει το κυνήγι σας για μια από τις πιο επικίνδυνες πλανήτες του σύμπαντος! Ας υποθέσουμε ότι είστε πάντα τυχεροί για να επιτευχθεί η επιθυμητή!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more