Σελιδοδείκτες

Πόλεμος Thunder

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλεμος Thunder

War Thunder - πλήρης εμβάπτιση κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Το παιχνίδι για υπολογιστή War Thunder βασίζεται στα πραγματικά γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, χρησιμοποιώντας διάφορα στρατιωτικά μέσα της εποχής. Σήμερα στο παιχνίδι μπορείτε να πολεμήσετε σε τανκς, αεροπλάνα, πλοία, μαχητικά και ελικόπτερα. Όλα τα είδη στρατιωτικού εξοπλισμού εκείνων των χρόνων, επεξεργασμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα ξεκίνησαν με την αεροπορία, αλλά οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην σταματήσουν εκεί και να κάνουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό, προσθέτοντας άλλους τύπους οχημάτων μάχης.

Οι δημιουργοί πήραν σοβαρά το ιστορικό μέρος του έργου, το παιχνίδι War Thunder αναδημιουργεί πλήρως τα πραγματικά γεγονότα των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Συμμετέχοντας σε αυτό το έργο, ο χρήστης βρίσκεται σε διαφορετική εποχή και μπορεί να μελετήσει την ιστορία του πολέμου συμμετέχοντας ανεξάρτητα στα γεγονότα εκείνης της εποχής. Το ιστορικό στοιχείο δεν είναι το μόνο πράγμα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αλήθεια, οι προγραμματιστές, κατά τη δημιουργία αεροσκαφών και δεξαμενών, μελέτησαν τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, όλες οι μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού συμπίπτουν με πρωτότυπα, εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά. Η φυσική του ίδιου του παιχνιδιού είναι επίσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, τα ίχνη του τανκ μπορεί να σπάσουν ή το πλαίσιο μπορεί να καταστραφεί μετά από ένα δυνατό χτύπημα στο pit.

Ένας προσομοιωτής αέρα, όπως αρχικά είχαν συλλάβει οι συγγραφείς αυτού του έργου, αλλά το παιχνίδι ξεπέρασε ένα απλό διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, στο οποίο η κύρια ιδέα ήταν η στρατιωτική στρατηγική και η προσομοίωση πτήσης. Με την προσθήκη πρόσθετου εξοπλισμού στο έργο, οι προγραμματιστές έφεραν το παιχνίδι σε ένα νέο παγκόσμιο επίπεδο. Όλος ο εξοπλισμός μπορεί να χωριστεί υπό όρους σε αυτό που πετά, επιπλέει και ταξιδεύει στο έδαφος. Με άλλα λόγια, αεροπορία, ελικόπτερα, οχήματα εδάφους και ναυτικό.

Αρχικά, ήταν δυνατό να πετάξεις ή να ταξιδέψεις σε μονάδες μάχης λίγων μόνο χωρών. Αλλά σήμερα περισσότερα από 10 εκπροσωπούνται στο παιχνίδι: ΗΠΑ, Γερμανία, ΕΣΣΔ, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ιταλία, Γαλλία, Σουηδία και Ισραήλ. Κάθε χώρα είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο και η τεχνική έχει επίσης τα δικά της χαρακτηριστικά. Κάποιος είναι δυνατός στην παραγωγή τανκς, κάποιος είναι εξαιρετικός στην κατασκευή αεροπλάνων και κάποιος είναι ανίκητος στη θάλασσα. Για να κατανοήσετε την παγκόσμια φύση των μαχών, πρέπει να καταλάβετε ότι ένας μεγάλος αριθμός παικτών βρίσκεται στη μάχη ταυτόχρονα και μπορούν να σας επιτεθούν από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Οι λεπτές αποχρώσεις του παιχνιδιού War Thunder

Για να συμμετάσχετε στο έργο, πρέπει να κάνετε λήψη του παιχνιδιού War Thunder, αυτή είναι η έκδοση πελάτη. Έχοντας εγκαταστήσει ένα μικρό πρόγραμμα (launcher) στον υπολογιστή, ο παίκτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο χρόνο online. Για να κατεβάσετε το Var Thunder χρειάζεστε τουλάχιστον 1. 5 gigabyte μνήμης RAM και 3 gigabyte χώρου στον σκληρό δίσκο. Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη, απαιτείται εγγραφή και ο παίκτης λαμβάνει τους απαραίτητους βασικούς πόρους. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μάχες σε τέσσερις τρόπους μάχης, οι οποίοι χωρίζονται με τη σειρά τους ανάλογα με τη δυσκολία. Οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν μια λειτουργία arcade για εκπαίδευση, στην οποία υπάρχει ένας βοηθός, ο οποίος θα καθοδηγήσει τις περιπλοκές του ελέγχου και τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου τεχνολογίας. Σε μια ρεαλιστική λειτουργία, η ιστορία και το έδαφος των πραγματικών μαχών αναδημιουργούνται πλήρως. Η λειτουργία προσομοιωτή επιτρέπει στον παίκτη να αισθάνεται σαν πιλότος ή τάνκερ, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς να γυρίσει το κλειδί της μίζας, δεν θα πάτε πουθενά και δεν θα πετάξετε. Οι πολεμικές ενέργειες είναι ποικίλες, μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτές τόσο ως ομάδα όσο και ανεξάρτητα:

 • Αποστολές για έναν ή co-op παίκτες - εδώ πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορες ειδικές εργασίες ή να συμμετάσχετε σε μάχες ενάντια σε εχθρούς υπολογιστών;
 • Ομαδικές μάχες βασισμένες σε συνεδρίες - σε αυτές συμμετέχουν πραγματικοί παίκτες. Κάθε ομάδα έχει 16 χρήστες, είναι σε πόλεμο μεταξύ τους. Για να κερδίσετε, πρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες, να καταλάβετε ή να καταστρέψετε το εχθρικό αεροδρόμιο·
 • Racing - ανταγωνισμός μεταξύ πιλότων στο πέρασμα της πίστας με τη μέγιστη ταχύτητα;
 • Events - Ιστορική αναδημιουργία αυθεντικών μαχών. Μόνο οχήματα που ήταν παρόντα σε αυτό το μέρος σε πραγματικό πόλεμο μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτού του είδους τις μάχες.

Στρατιωτικός εξοπλισμόςWar Thunder: τανκς, αεροπλάνα, ελικόπτερα, πλοία

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε όλα όσα έχουν προστεθεί στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του. Το έργο συνεχίζεται και σήμερα.

 • Τάνκς: ελαφρά, μεσαία και βαριά, αυτοκινούμενα πυροβόλα, SPAAG και ένα ξεχωριστό τεθωρακισμένο όχημα υψηλής ποιότητας.
 • Στόλος: φορτηγίδες, βάρκες, θαλάσσιοι κυνηγοί, αντιτορπιλικά, καταδρομικά, θωρηκτά + τεθωρακισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας.
 • Αεροπορία: μαχητικά, μαχητικά επίθεσης, αεροσκάφη επίθεσης, βομβαρδιστικά, αεριωθούμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα + τεθωρακισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας.

Υπάρχουν επίσης τεχνικές βαθμίδες, υπάρχουν επτά από αυτές. Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και η μαχητική ισχύς. Η έβδομη κατάταξη είναι συνήθως σύγχρονες μονάδες μάχης, αλλά εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε μια σπάνια που έχει αποδειχθεί καλά στο πεδίο της μάχης. Μην ξεχνάτε τα premium θωρακισμένα οχήματα. Άφησε το σημάδι της στην ιστορία και έχει τον δικό της θρύλο, τον οποίο μπορείτε να εξοικειωθείτε. Καθισμένος στο τιμόνι ενός τέτοιου μηχανισμού, αισθάνεται κανείς άθελά του σαν ήρωας της εποχής μας, που αγωνίζεται για έναν δίκαιο σκοπό.

War Thunder Viking Rage PC - Σημαντική ενημέρωση παιχνιδιού

Περισσότερα από τέσσερις δωδεκάδες νέα οχήματα για τη Σουηδία και όχι μόνο:

 • CV 90105 TML - πυργίσκος και πυροβόλο 105 χιλιοστών θα μετατρέψουν το μαχητικό σας όχημα πεζικού σε πραγματικό τανκ.
 • Ο
 • Pvrbv 551 είναι ένας κυνηγός αρμάτων μάχης οπλισμένος με έναν πραγματικό σουηδικό εκτοξευτή πυραύλων TOW.
 • lkv 103 - όλμος, αυτοκινούμενη μονάδα πυροβολικού, έχει εξαιρετική δυναμική και ταχύτητα, ισχυρή συσσωρευτική βολή.
 • Το Lago I είναι ένα μεσαίου μεγέθους τανκ, ένα από τα πρώτα σουηδικά άρματα μάχης κατά το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
 • U-SH 405 - τα φονικά όπλα μπορούν επίσης να είναι μικρά, εξοπλισμένα με δύο εκτοξευτές πυραύλων, εξαιρετική ικανότητα ελιγμών.
 • Lightning F. 6 - Βρετανικό αεριωθούμενο αεροπλάνο, μπόρεσε να ξεπεράσει το σημάδι ταχύτητας των δύο mach, έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά πτήσης.
 • Το
 • cruiser Sverdlov είναι ελαφρύ και ευέλικτο, είναι εξαιρετικό για να αντεπεξέλθει στους καθορισμένους στόχους, αναπτύχθηκε για την ΕΣΣΔ.
 • ZTZ96A - Το κύριο άρμα μάχης της Κίνας, που παρουσιάστηκε στον κόσμο στα τέλη της δεύτερης χιλιετίας, εξοπλισμένο με θερμική απεικόνιση.
Στο παιχνίδι εμφανίζονται φυσικά και

ελικόπτερα Apache (AN-64) για τις ΗΠΑ. Δεν ξεχάσαμε τις νέες τοποθεσίες Σουηδία και Δανία. Λοιπόν, κατεβάστε γρήγορα το War Thunder Viking Rage στον υπολογιστή σας και λάβετε μέρος στη μάχη!

Αναμενόμενη ενημέρωση War Thunder

Έφερε στο παιχνίδι κορυφαία αεροσκάφη και αναχαιτιστές MiG-27M και JA37C Jaktviggen με Saab J35A Draken αντίστοιχα. Συνολικά 45 μονάδες μάχης και οι αναβαθμίσεις τους. Δύο νέες τοποθεσίες «Cosmodrome» και «Breslau». Νέα αποστολή αεροσκάφους "Επιχείρηση Χονολουλού" από ένα εναλλακτικό σύμπαν (τι θα μπορούσε να είχε συμβεί). Αυτή η ενημέρωση πρόσθεσε δυναμική στις μάχες. Για να δείτε την πλήρη λίστα των ενημερώσεων, πρέπει να κατεβάσετε το War Thunder στον υπολογιστή σας και να συμμετάσχετε στην πρώτη σας μάχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more