Σελιδοδείκτες

Πόλεμος Thunder

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλεμος Thunder

Το παιχνίδι Πόλεμος Thunder πλήρης βύθιση κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Το παιχνίδι War Thunder βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, χρησιμοποιώντας διάφορα στρατιωτικά όργανα εκείνης της εποχής. Η πιο ανεπτυγμένη αεροπορία στο παιχνίδι, όχι πολύ καιρό πριν, δεξαμενές και τεθωρακισμένα οχήματα συνδέονται με το έργο, το ναυτικό είναι σήμερα οι αναπτυξιακές προοπτικές του παιχνιδιού.

Developers προσέγγισαν πολύ σοβαρά το ιστορικό μέρος του έργου, το παιχνίδι Var Thunder αναδημιουργεί πλήρως τα πραγματικά γεγονότα των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Ο χρήστης, αφού έχει προσχωρήσει σε αυτό το έργο, φτάνει σε άλλη εποχή και μπορεί να μελετήσει την ιστορία του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, συμμετέχοντας ανεξάρτητα στα γεγονότα εκείνης της εποχής. Η ιστορική συνιστώσα δεν είναι το μόνο πράγμα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αλήθεια, οι προγραμματιστές κατά τη δημιουργία αεροσκαφών και δεξαμενών μελετούσαν τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, όλες οι μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού συμπίπτουν με την εμφάνιση πρωτοτύπων και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η φυσική του ίδιου του παιχνιδιού, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, η δεξαμενή μπορεί να σχιστεί με κάμπιες ή να καταστραφεί από το τρέξιμο μετά από ένα σκληρό χτύπημα στο λάκκο.

Air προσομοιωτή, που σχεδιάστηκε αρχικά από τους συντάκτες αυτού του έργου, αλλά το παιχνίδι ξεπέρασε το απλό online παιχνίδι για πολλούς παίκτες, στο οποίο η κύρια ιδέα ήταν στρατιωτική στρατηγική και προσομοίωση πτήσης. Προσθέτοντας πρόσθετη τεχνολογία στο έργο, οι προγραμματιστές έφεραν το έργο τους σε ένα νέο παγκόσμιο επίπεδο. Το πιο ανεπτυγμένο τμήμα του παιχνιδιού είναι η αεροπορική βάση, στο έργο υπάρχουν σχεδόν πεντακόσια διαφορετικά αεροσκάφη, χωρίζονται σύμφωνα με τις χώρες παραγωγής:

  • USA,
  • THE USSR,
  • Britannia,
  • Γερμανία,
  • Japan.

Στο παιχνίδι War Thunder, οι δεξαμενές εμφανίστηκαν μόνο το 2014, αντιπροσωπεύονται από μοντέλα τριών χωρών, της ΕΣΣΔ, των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Στα τέλη του 2015, οι παίκτες αναμένουν σημαντική αναβάθμιση των θωρακισμένων οχημάτων, καθώς οι συγγραφείς ανακοίνωσαν την ένταξη του στρατού της Μεγάλης Βρετανίας στο έργο.

Thinness Παιχνίδι Thunder War.

Για να συμμετάσχετε στο έργο, πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι War Thunder, επομένως αυτή είναι η έκδοση του προγράμματος-πελάτη. Εγκατάσταση στον υπολογιστή δεν είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα, ο παίκτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο χρόνο on-line. Για να κατεβάσετε το Var Thunder απαιτεί τουλάχιστον 1. 5 gigabytes μνήμης RAM και 3 μονάδες στο σκληρό δίσκο. Μετά την εγκατάσταση του πελάτη, απαιτείται εγγραφή και ο παίκτης λαμβάνει τους απαραίτητους βασικούς πόρους.

Συμμετέχετε σε μάχες σε τέσσερις τρόπους μάχης, οι οποίοι διαιρούνται με τη σειρά τους σε πολυπλοκότητα. Οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν να μάθουν τη λειτουργία arcade, στην οποία υπάρχει ένας βοηθός, θα καθοδηγήσει στις περιπλοκές διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου τεχνολογίας. Η λειτουργία προσομοιωτή επιτρέπει στον παίκτη να αισθάνεται σαν πιλότος ή tankman, μέχρι τις ελάχιστες λεπτομέρειες, χωρίς να γυρίσει το κλειδί ανάφλεξης, δεν θα πάει πουθενά και να πετάξει.

Οι ενέργειες

Combat είναι ποικίλες, μπορούν να συμμετάσχουν τόσο ως ομάδα όσο και ανεξάρτητα:

  • Προσδιορισμοί για έναν παίκτη ή για co-op - εδώ πρέπει να εκτελέσετε διάφορες ειδικές εργασίες ή να συμμετάσχετε σε μάχες εναντίον εχθρών ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • Επίσημες μάχες ομάδων - παρακολουθούνται από πραγματικούς παίκτες. Κάθε ομάδα έχει 16 χρήστες, βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους. Για τη νίκη απαιτείται η εκτέλεση εργασιών, η σύλληψη ή η καταστροφή του αεροδρομίου του εχθρού,
  • Διάταξη - ανταγωνισμός μεταξύ πιλότων κατά τη διέλευση της διαδρομής με μέγιστη ταχύτητα,
  • Αντιπροσωπείες είναι η ιστορική αναδημιουργία γνήσιων αγώνων. Σε τέτοιες μάχες, μπορεί να συμμετέχει μόνο η τεχνική που υπήρχε σε ένα δεδομένο μέρος σε έναν πραγματικό πόλεμο.

Το παιχνίδι είναι πολύχρωμο, με εξαιρετικά γραφικά και ηχητικό περιεχόμενο, αυτό το έργο μπορεί δικαίως να ονομαστεί το μόνο του είδους του.

 

War Thunder παίζουν δωρεάν!