Σελιδοδείκτες

WARSTORY

Εναλλακτικές ονομασίες: Warstory σε απευθείας σύνδεση Καθιέρωση

Company, ένας προγραμματιστής της σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια στον υπολογιστή Bigpoint γνωστά σε όλους τους οπαδούς της αυτό το είδος διασκέδασης για πολλές επιτυχημένες και προσεγμένες έργα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έξοδος του κάθε νέο παιχνίδι από την εταιρεία αυτή γίνεται αντιληπτή από τους παίκτες ως ένα σημαντικό γεγονός.

Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια WARSTORY σε απευθείας σύνδεση, η οποία φέρνει τους παίκτες κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και προσφέρει την πλευρά των συμμάχων, οι Αμερικανοί ή η Σοβιετική Ένωση και να κρατήσει αποφασιστικές μάχες στην Ευρώπη και τα δικά τους μάτια βλέπουν την πτώση του ναζιστικού Βερολίνου. Σε αυτό το online παιχνίδι WARSTORY συνειδητοποίησε συνήθως φωτεινό και πολύχρωμο, που είναι ο λόγος για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση WARSTORY θα είναι ενδιαφέρουσα όχι μόνο για τους λάτρεις των ιστορικών μαχών, αλλά και όλοι οι οπαδοί της ομάδας σε απευθείας σύνδεση τυχερού παιχνιδιού.

Συμμετοχή στο WARSTORY παιχνίδι συνειδητοποίησε συνήθως απλό και διαισθητικό, όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια από BigRoint. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο (το όνομα που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν στο παιχνίδι), ένα κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να παρέχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής και τα οποία θα στέλνονται περιοδικά φρέσκα νέα παιχνίδια.

Εγγραφή WARSTORY σας πάρει μόνο λίγα λεπτά, και αν λάβουμε υπόψη ότι, προκειμένου να παίξει WARSTORY δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ειδικό client (browser-based παιχνίδι εντελώς), τότε μπορείτε να αρχίσετε σχεδόν αμέσως να παίζει WARSTORY. Στην περίπτωση αυτή, εάν είστε εγγεγραμμένος στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, WARSTORY εγγραφή θα είναι για σας με το πάτημα ενός κουμπιού - μια τέτοια ευχάριστη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τους παίκτες σε απευθείας σύνδεση προγραμματιστές παιχνιδιών.

Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να επιλέξετε ποια από τα έθνη που θα παίξει. Η επιλογή που αντιπροσωπεύεται από τον Κόκκινο Στρατό και του συμμαχικού στρατού. Σκοπός σας - για να πραγματοποιήσει την τελική μάχη εναντίον του Τρίτου Ράιχ, online παιχνίδι περιέχει περισσότερα από 50 WARSTORY απολύτως πραγματικές ιστορικές μάχες για τη νίκη με τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τακτικές μάχης και τη στρατηγική και σαφή συντονισμό των κινήσεων των συμμάχων. Με τους συντρόφους σας θα έχετε κανένα πρόβλημα - WARSTORY online παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλής και ο αριθμός των ατόμων που επιθυμούν να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση WARSTORY δεκάδες χιλιάδες.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η χρήση της τεχνολογίας εκτός από την τυπική μονάδες και αποσπάσματα από τα λεγόμενα «ήρωες» - ειδικές μονάδες που έχουν μια πραγματικά μοναδικές ικανότητες δεν είναι διαθέσιμες σε άλλες μονάδες, και των οποίων η συμπεριφορά στο πεδίο της μάχης θα μπορούσε να έχει αποφασιστική επιρροή στην έκβαση. Έτσι, για όλα τα επιτεύγματα στον κόσμο του παιχνιδιού, θα πρέπει να ενθαρρύνεται με ειδικά μετάλλια, και αυτή οδηγεί σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι αρχεία WARSTORY του όλα έγιναν ήρωες και τους δίνει περιοδικά μια ποικιλία από μπόνους, εκτός από την αναγνώριση και φήμη μεταξύ των άλλων παικτών.

Οι εργασίες που πρέπει να εκτελέσει στο παιχνίδι, προσεκτικά μελετημένη και είναι ποικίλες. Το πέρασμα των επιμέρους θέσεων εργασίας μπορεί να χρειαστεί να περάσουν ολόκληρες ώρες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω του ενδιαφέροντος neodnoobraznogo διασκέδαση και το παιχνίδι στο πλαίσιο της διαδικασίας δεν μπορεί να χαθεί, αλλά μάλλον το αντίθετο.

WARSTORY online παιχνίδι - ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να μην κάνει το πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια. Φωτεινά και όμορφα γραφικά, περίτεχνη εργασία, ενδιαφέρουσα και λεπτομερή ιστορία, ευέλικτο σύστημα των μπόνους και των επιτευγμάτων και ως συνέπεια όλων αυτών - ένας μεγάλος αριθμός των παικτών του παιχνιδιού και τους οπαδούς από όλο τον κόσμο. Δοκιμάστε το και θα βρείτε τον εαυτό σας στο ρόλο του διοικητή μάχης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία είναι αρκετά ικανή για να αποφασίσουν την έκβαση της επόμενης σημαντική μάχη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more