Σελιδοδείκτες

Πόλεμος των Βίκινγκς

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλεμος των Βίκινγκς

Game Πόλεμος των Βίκινγκς αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του περίφημου πολέμου παιχνίδι στον υπολογιστή των Ρόδων. Σε αυτό το παιχνίδι θα σας βυθίσει στον κόσμο της μεσαιωνικής μάχες.

Στο παιχνίδι φυλλομετρητή πόλεμο της καταχώρισης Βίκινγκς γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Πόλεμος των Βίκινγκς θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1) Στείλτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

2) Καθορίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι Πόλεμος των Βίκινγκς θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές:

1) Βίκινγκς - είναι τολμηρή και πολύ πραγματικές εισβολείς.

2) Σάξονες - γενναία τάξη, η οποία δεν είναι η καλύτερη άμυνα.

Κάθε κατηγορία χωρίζεται σε υποκατηγορίες:

1) Πολεμιστής - έχει ένα μέσο πανοπλία, το σπαθί, ασπίδα και τσεκούρι ρίχνοντας. Ανήκει στην μεσαία τάξη.

2) Huscarl ( βαριά κατηγορία) - φόρτε του - άμυνας ασχολείται επίθεση δύο χέρια τσεκούρι. Σε αυτή την περίπτωση ο αντίπαλος παίρνει μεγάλες ζημιές.

3) Scout (φως τάξη) - είναι ένας πραγματικός μαχητής που χρησιμοποιεί ένα τόξο να πυροβολήσουν τους εχθρούς, και να χρησιμοποιεί ένα τσεκούρι στο χέρι με χέρι την καταπολέμηση της.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Πόλεμος των Βίκινγκς παίζουν kostyumizatsiey Μπορείτε να κάνετε τον χαρακτήρα σας, καθώς και την ικανότητά της να αναπτύσσει συνεχώς.

Θα είναι το βαθύτερο σύστημα μάχης και τον κόσμο ηλικίας 9-10.

Στις μάχες στο παιχνίδι Πόλεμος των Βίκινγκς σε απευθείας σύνδεση μπορούν να συμμετέχουν περίπου 64 παίκτες.

Κάθε melee όπλο χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια ειδικές επιθέσεις, που προκαλούν μεγάλη ζημιά.

Υπάρχουν 2 τρόποι παιχνιδιού, καθένα από τα οποία μπορούν να παίξουν μέχρι 64 παίκτες.

Τρόπος παιχνιδιού Arena είναι ένας από τους τρόπους παιχνιδιού, ο παίκτης μπορεί να επιτεθεί μειωθεί περαιτέρω αντίπαλος. Επίσης, σε αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αναβιώσει ένα συμπαίκτη.

TDM - αυτό είναι μια λειτουργία παιχνίδι όπου μπορεί να αναβιώσει ο παίκτης, αλλά κάθε θάνατος επηρεάζει το συνολικό ποσό των πόντων σας.

Οι τεχνικές απαιτήσεις που ισχύουν για το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει. Προς το παρόν, οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Dual Core 2. 4GHz - επεξεργαστή.

2. 4GB - RAM.

3. 100 Mbit / s - το Διαδίκτυο.

Μοναδικότητα του παιχνιδιού παρουσιάζεται στο ακόλουθο:

1. Επιθετικός την εμπειρία της μάχης. Τρέξιμο σε πεδία μάχης που τελειώνει μόνο με τους αντιπάλους του θανάτου.

2. Είτε Viking. Εδώ ορίζετε τις δικές σας αρχέτυπο με σταθερή προφίλ και βαθιά ρύθμιση που [ _19_] επιτρέπει σχήμα δική Viking τους ή Σαξονία, καθώς και το στυλ του παιχνιδιού Επιλέγοντας τα πάντα, από πανοπλία στυλ , εραλδική, εικόνες ασπίδα, γενειάδες, πανοπλίες, όπλα και οφέλη.

Βασικά χαρακτηριστικά:

1. Ιστορικά εμπνευσμένο σκηνικό.

2. Δυνατότητα να επιλέξετε την κατηγορία.

3. Βαθιά σύστημα μάχης. Διεκδικήσει τη νίκη από τον έλεγχο, γνωριμία, το κλείδωμα, τη φοροδιαφυγή, καθώς και ένα ευρύ φάσμα από ειδικές τεχνικές για να βελτιώσει το στυλ παιχνιδιού τους.

Είσοδος μοναδικό και συναρπαστικό παιχνίδι με τα μεσαιωνικά εκδηλώσεις Πόλεμος των Βίκινγκς δωρεάν. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας και να απολαύσετε το παιχνίδι του κοινού.

Play, να κερδίσει, να επιτύχουν τους στόχους τους με το online παιχνίδι Πόλεμος των Βίκινγκς! Καλή τύχη σε αυτά τα απίστευτα γεγονότα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more