Σελιδοδείκτες

Warhammer 40.000: Dawn of War

Εναλλακτικές ονομασίες: Warhammer 40.000: Dawn of War

Warhammer 40.000: Dawn of War - στρατηγική παιχνίδι υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Παιχνίδι Warhammer 40.000: Dawn of War συνεπάγεται ένα σαφές εστιασμένη τακτικής σκέψης. Παιχνίδι προγραμματιστές, η εταιρεία Relic Entertainment, λαμβάνεται ως βάση του σκάφους wargame Warhammer 40,000. Κυκλοφόρησαν επίσης τρία μέρη τόσο ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ιστορία: Winter Assault, Σκούρο Σταυροφορία, Soulstorm.

Στο Διαδίκτυο έχει Warhammer 40.000: Dawn of War βίντεο και εικόνες, επιπλέον, η κριτική, η οποία δίνει μια καλή βάση για την εξοικείωση με το gameplay. Αν δεν είστε fan της σειράς αυτών των παιχνιδιών. Μετά την ανάγνωση, μπορείτε να βιαστείτε και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να κατεβάσετε το Warhammer 40.000: Dawn of War.

Παιχνίδι Warhammer 40k Dawn of War θα σας οδηγήσει στο σύμπαν της φαντασίας του Warhammer 40.000, η ​​οποία είναι στον πλανήτη Τάρταρα. Μπορείτε ήρωας - ένας από τους πεζοναύτες, οι πεζοναύτες που σχετίζονται με τη φυλή.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τέτοιες φυλές:

• Space Marines?

• Orcs?

• Χάος?

• Eldar.

Space Marines - είναι εκπρόσωποι των γενετικά ανώτερη ανθρώπους που δημιουργήθηκαν κατ 'εικόνα των «γιους» του ίδιου του αυτοκράτορα. Αυτό είναι το πιο ισχυρό μαχητές.

Orcs - βάρβαροι που υπάρχουν για χάρη της μάχης. Παρουσιάζονται με τη μορφή των τεράστιων πράσινο δέρμα weirdos. Με επικεφαλής τον αρχηγό Orkamungus τους.

Χάος - αυτοί προδότες και υποχώρησε Space Marines που βρέθηκαν κάτω από την κακή επιρροή των Chaos Θεών. Όμως, σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται άλφα Legion.

Eldar - αντιπρόσωποι από τα παλαιότερα αγώνα. Τεχνολογίες τους είναι καλύτερες από άλλες.

Αρχικά το παιχνίδι Warhammer 40.000: Dawn of War Θα παίξετε ενάντια στον αγώνα orc, αλλά αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι η χειρότερη των εχθρών σας. Chaos Space Marines, επειδή οι εκπρόσωποι - είναι οι πραγματικοί εχθροί.

Όλη η πλοκή του παιχνιδιού είναι γεμάτη από περίπλοκες και plavnoperetekayuschih συγκρούσεις μεταξύ των φυλών παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να συγκεντρώσετε πόρων για την κατασκευή της βάσης δεδομένων σας, καθώς επίσης και για την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πόροι για να πάρει σας αρπάξει και τις δικές σημεία ελέγχου. Είναι μια σταθερή πηγή των πόρων. Αλλά πρέπει να ακολουθήσει ότι ο ρυθμός παραγωγής δεν θα μειωθεί.

Από την έκδοση τακτική - απλά να στείλετε ένα στρατό στην μάχη - μπορεί να προκαλέσει, είναι αναγκαίο να παρακολουθεί προσεκτικά τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε χαρακτήρα του στρατού σας. Είναι επίσης δυνατό να αναπληρωθούν στρατό νέους παίκτες σας κατ 'ευθείαν στη μάχη. Αυτός είναι ακριβώς ο αριθμός των στρατευμάτων και εξοπλισμού σε γενικές γραμμές είναι περιορισμένη.

Το παιχνίδι έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, όπως και σε ξένους και τους ρώσους δημοσιογράφους.

Γραφική ποιότητα του παιχνιδιού Warhammer 40.000: Dawn of War εκπροσωπείται σε υψηλό επίπεδο. Η εικόνα έχει μια σαφή και φωτεινά αντικείμενα. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν αρκετά ρεαλιστική εικόνα.

Με μουσική υπόκρουση είναι επίσης κανένα πρόβλημα, γιατί η επιλέξτε την κατάλληλη μουσική, να διατηρήσει μια ορισμένη συνοδεία.

Παιχνίδι Warhammer 40.000: Dawn of War στο ενιαίο τρόπο. Ίσως να παίξει με τους φίλους της ομάδας που δεν τα καταφέρουμε, αλλά συνιστά αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι αξίζει μια δοκιμή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more