Σελιδοδείκτες

Warhammer 40000: Dawn of War

Εναλλακτικές ονομασίες: Warhammer 40k: Dawn of War
Το

Warhammer 40.000: Dawn of War είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Το Warhammer 40.000: Dawn of War απαιτεί ξεκάθαρη, εστιασμένη τακτική σκέψη. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών, Relic Entertainment, έλαβαν ως βάση το επιτραπέζιο παιχνίδι Warhammer 40.000. Τρία μέρη κυκλοφόρησαν επίσης εκτός από μια τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Warhammer 40.000: Dawn of War βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, εκτός από αυτήν την κριτική, η οποία παρέχει μια καλή βάση για να εξοικειωθείτε με το gameplay. Εάν δεν είστε λάτρης αυτής της σειράς παιχνιδιών. Έχοντας εξοικειωθεί, μπορείτε να βιαστείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να κατεβάσετε το Warhammer 40.000: Dawn of War.

Το παιχνίδι Warhammer 40k Dawn of War σας μεταφέρει στο φανταστικό σύμπαν του Warhammer 40.000, το οποίο βρίσκεται στον πλανήτη Τάρταρο. Εδώ είστε ένας ήρωας, ένας από τους διαστημικούς πεζοναύτες, που ανήκει στη διαστημική θαλάσσια φυλή.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν οι εξής αγώνες:

  • Space Marines;
  • Orcs;
  • Χάος;
  • Έλνταρ.

πεζοναύτες του Διαστήματος είναι εκπρόσωποι γενετικά βελτιωμένων ανθρώπων που δημιουργήθηκαν στην εικόνα των γιων του Αυτοκράτορα από τον ίδιο. Αυτοί είναι οι πιο δυνατοί μαχητές.

Ορκ είναι βάρβαροι που υπάρχουν για να πολεμήσουν. Παρουσιάζεται με τη μορφή τεράστιων εκκεντρικών με πράσινο δέρμα. Επικεφαλής τους είναι ο αρχηγός Orkamungus.

Χάος είναι εκείνοι οι προδότες και οι πεζοναύτες του Διαστήματος που υποχωρούν που έχουν πέσει κάτω από την κακή επιρροή των θεών του Χάους. Αλλά στο παιχνίδι ονομάζονται Alpha Legion.

Eldar είναι εκπρόσωποι της παλαιότερης φυλής. Η τεχνολογία τους είναι καλύτερη από άλλες.

Αρχικά στο παιχνίδι Warhammer 40.000: Dawn of War θα παίξετε ενάντια στη φυλή των orc, αλλά μόνο αργότερα θα καταλάβετε ότι αυτοί δεν είναι οι χειρότεροι εχθροί σας. Άλλωστε, οι εκπρόσωποι των Chaos Space Marines είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι.

Ολόκληρη η πλοκή του παιχνιδιού είναι γεμάτη από περίπλοκες και ομαλά ρέουσες συγκρούσεις μεταξύ των φυλών του παιχνιδιού.

Σε όλο το gameplay, αποκτάτε πόρους για την κατασκευή των βάσεων σας, καθώς και για την ανάπτυξη τεχνολογιών. Για να αποκτήσετε πόρους, συλλαμβάνετε και κατέχετε σημεία ελέγχου. Είναι οι σταθερές πηγές πόρων. Πρέπει όμως να φροντίσουμε να μην πέσει η ταχύτητα παραγωγής.

Δεδομένου ότι η τακτική επιλογή της απλής αποστολής ενός στρατού στη μάχη μπορεί να οδηγήσει σε ήττα, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά κάθε ήρωα του στρατού σας. Είναι επίσης δυνατό να αναπληρώσετε τον στρατό σας με νέους παίκτες κατά τη διάρκεια της μάχης. Αλλά ο αριθμός των στρατευμάτων γενικά και ο εξοπλισμός είναι περιορισμένος.

Το παιχνίδι έλαβε τις καλύτερες κριτικές τόσο από ξένους όσο και από Ρώσους δημοσιογράφους.

Η ποιότητα γραφικών του παιχνιδιού Warhammer 40.000: Dawn of War παρουσιάζεται σε υψηλό επίπεδο. Η εικόνα έχει καθαρά και φωτεινά αντικείμενα. Γενικά, υπάρχει μια αρκετά ρεαλιστική εικόνα.

Επίσης, δεν υπάρχουν προβλήματα με τη μουσική συνοδεία, καθώς η κατάλληλη μουσική έχει επιλεγεί για να διατηρεί μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.

Παίζοντας Warhammer 40.000: Dawn of War σε λειτουργία για έναν παίκτη. Μπορεί να μην μπορείτε να παίξετε με φίλους σε μια ομάδα, αλλά προτείνω αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι να δοκιμάσετε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more