Σελιδοδείκτες

Warface

Εναλλακτικές ονομασίες: Warface

ΚΑΙ γκρα Varfeys - είναι ένα shooter από την εταιρεία Crytek , η οποία , γνωστή για τα υψηλής ποιότητας παιχνίδια για πολλούς παίκτες της που είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Οι ίδιοι οι παίκτες θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα και τις προσθήκες των νέων παιχνιδιών.

Πριν από παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Warface , ελέγξτε ότι οι ρυθμίσεις του υπολογιστή και τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές που τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι:

- Λειτουργικό σύστημα: των Windows XP , Vista [ _9_], Επτά ?

- Επεξεργαστής : Intel / AMD διπλού πυρήνα 2. 0 GHz?

- Μνήμη: 1 Gb (1. 5 Gb για των Windows Vista / 7)

- Βίντεο: GeForce 8600 GT 256 Mb

- 6 Gb ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο?

- Η πρόσβαση στο Internet μέσω ADSL 56 kbit / s.

Πριν προχωρήσετε άμεσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να περάσει Warface online εγγραφή . Αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο μερικά λεπτά, όπως έκανε και βολικό και απλό.

P egistratsiya Warface παιχνίδι περιλαμβάνει την εισαγωγή τα ακόλουθα στοιχεία:

- Nick - όνομα που θα χρησιμοποιηθεί από έναν παίκτη στο παιχνίδι?

Κωδικός?

- Διεύθυνση e-mail?

- Επίσης, πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με την συμφωνία χρήστη, άδεια χρήσης, και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για απευθείας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, και κάνοντας κλικ στο "Download" για να ξεκινήσει η λήψη. Μόλις φορτωθεί το αρχείο, το μόνο που χρειάζεται να το τρέξετε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Σε αυτό το εγγραφή Warface άκρα, και είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

ΚΑΙ gras Warface σε απευθείας σύνδεση αρχίζει επιλογή εμφάνιση για τον χαρακτήρα σας. Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιλογών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χαρακτήρα. Warface online παιχνίδι προσφορές πρώτα περάσουν από την εκπαίδευση, μέσα από το οποίο θα συνεχίσει να είναι πιο εύκολο να παίξει. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια, θα ασχοληθεί με τη διοίκηση, τότε για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Warface θα είναι πολύ ευκολότερη.

Στο παιχνίδι Warface είναι δυνατή για τέτοιες κατηγορίες μηχανικός, Forward, μηδική και ελεύθερων σκοπευτών. Κάθε τάξη έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, έτσι ώστε να πάρει μια τάξη, με γνώμονα τις προσωπικές προτιμήσεις και την επιλεγείσα στρατηγική. Ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κάθε κατηγορίας είναι ειδικό εξοπλισμό - ορισμένα στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο σε αυτή την κατηγορία.

Assault - είναι το κύριο όπλο του μαχητή, η οποία είναι αυτόματη. Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης θα είναι διαθέσιμο στα νέα μοντέλα των τυφεκίων και πολυβόλων. Αεροσκάφη επίθεση που χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός κουτί πυρομαχικών με την οποία μπορεί ανανέωση μετά από μια σκληρή μάχη, καθώς ο παίκτης τον εαυτό του και τους συμμάχους του.

Medic - χρειάζονται χαρακτήρα στο πεδίο της μάχης, καθώς η χρήση ειδικού εξοπλισμού του (κιτ) μπορεί να αντιμετωπιστεί από τις συμμαχικές τους παίκτες, καθώς και για την αναπλήρωση της υγείας σας. Ως ένα γιατρό πρωτοβάθμιας όπλο χρησιμοποιεί αντιαεροπορικά όπλο, η οποία δεν είναι ακριβής, αλλά πολύ ισχυρό όπλο.

Μηχανικός αγωνίζονται με ένα ελαφρύ πολυβόλο ή πιστόλι. Μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τα αποθέματα του πανοπλία, η οποία μπορεί συχνά να είναι πολύ χρήσιμα για τις σκληρές μάχες. Επιπλέον, ο μηχανικός μπορεί να θέσει τα ορυχεία, τα οποία ενεργοποιούνται από έναν πυροβολισμό, ή όταν πλησιάζει εχθρό.

Sniper είναι ο σκοπευτής στο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του όπλου του, να σκοτώνουν τους εχθρούς από απόσταση, συχνά με την πρώτη βολή.

ΚΑΙ grata στην Warface αναγκαία για την ολοκλήρωση των αποστολών είναι ποικίλα και πάντα γεμάτο με πρόσθετα καθήκοντα. Γι 'αυτούς, η εμπειρία παίκτης κερδίζει και πολύτιμα δώρα.

Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι Warface θα αξιολογήσει σωστά τις παρούσες ποιότητας οπαδών shooter και τους οπαδούς των καλών παιχνιδιών.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more